37

Kery the Barbarous

преди 8 години

До до биполярнияАсад е законно и демократично избран президент на Сирия. На какво основание Кери иска да се суспендира волята на сирийския народ и правилата на демократичното волеизлияние на народа? Той няма право на това, освен правото на грубата и безпардонна варварщина.Асад е този, който защитава християнското население в Сирия, докато ИД избиват християните и обезглавиха християнските църкви в Сирия и Ирак.Ако Асад мъти водата, то мъти водата на варварството.

36

Джон Кери Умното

преди 8 години

"Искаме президента на Сирия да бъде сменен.Искаме американски бази в Сирия.Искаме да купуваме евтино гориво от Сирия.В Сирия няма терористи, има мирни протестиращи с автомати."Едно се чудя, защо терористите нападат Франция.Нали уж Америка им беше проблема.Да ли атентаторите в Париж не са отново американски агенти, както на времето атентата със самолетите в Америка.

35

Едмон Дантес

преди 8 години

Говедаря да си наляга дочените парцали.

34

Анонимен

преди 8 години

САЩ се излагат като "индийци". Русия тръгна да напада ИД и веднага от САЩ се обадиха, като видяха, че работата става сериозна. САЩ бомбардира от 1 г. и резултата е... увеличаване на влиянието на ИД, а Русия бомбардира от месец и резултата е прогонване на ИД от Сирия. Явно е, че САЩ не прави принципна политика по отношение на Сирия. Какво всъщност желаят?

33

Анонимен

преди 8 години

Джон Кери твърд ?! Не омекна ли вече този дъртак ?

32

до биполярния

преди 8 години

И другаря Асад мъти водата. Не е само ИД.

31

Анонимен

преди 8 години

До ПП АТАКЛАРЪАсад е мюсюлманин не по- малко от тези от Хамас и Хизбала. Той е заплаха за християните и за евреите не по-малко от Ердуган и Ислямска държава.Как можеш да повярваш че Хизбала са против ИД и помагат на Асад при условие че помагат и на Хамас които действат заедно с ИД в Синай Египет и палестина.Ако си по-умен и отвориш очи ще разбереш, че мюсюлманите са като ***.те, Бият се трепят се помежду си но ако някой друговерец ги нападне те се обединяват. Израел най добре ги знаят

30

Анонимен

преди 8 години

По спокойно,Кери,че може и да омекнеш!

29

Анонимен

преди 8 години

"Джон Кери, Б.Борисов,Плевенлиев и др твърд - Русия да спира с подкрепата за АсадХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХХАААААААААААААААА..........

28

Анонимен

преди 8 години

Афганистан номер 2 идва, руснаците още ги болят насRаните *** от афганистанците с чехлите си ги набиха от непобедимия Варшавски договор ха ха ха ха ха ха ха ще гледаме сеир

27

НФБ

преди 8 години

До АнонименЯ да видим каква демокрация и сигурност докара САЩ на Ирак. .Либия. .а днес в Сирия. .а утре и в Европа. .САЩ ислямизира Европа и утре ще използва арабите срещу европейците и нашите европейски ценности. .

26

Биполярно разстройст

преди 8 години

Асад ли е проблема в Сирия или незаконната ИД? Асад ли реже глави и избива мирни хора, или незаконната ИД? Асад ли изби Шарли Ебдо и хората в Париж, или терористичната ИД, Асад ли прави атентати по цял свят, вкл. в САЩ или незаконната ИД?Кери има обратно на реалността поведение. Човек би си полислил, че е много глупав или много злонамерен, или и двете.

25

Стоян Войвода

преди 8 години

Башар Асад се бие срещу терористите а американците го искат убит! Направо много се ядосвам на Американските политици. Искам да псувам, да псувам, но коментара ми ще бъде премахнат. **** ******* ** ******** ********** Да гният в ада дано ******* да им га ***.

24

ha ha

преди 8 години

Този ми звучи точно като вица за заека където му откраднали куфарите "Върнете ги за да не стане като миналата година, и какво е станало миналата година, ами едно голямо НИЩО" та тоя е абсолютно същия, само плаши кучето със салам.

23

НФБ

преди 8 години

До Смърт на САЩТурция сложи ръка на богатите петролни находища в Ирак. .

22

Западноевропеец

преди 8 години

Рашите трябва да се съобразяват какво им казват иначе рискуват да бъдат унищожени от ВЕЛИКИЯ ЗАПАД.

21

Анонимен

преди 8 години

Гръмнете го като Кадафи, обесете го като Садам, осъдете го като Милошевич и после се чудете защо настава хаос. След вас е потоп, където минете само войни и нещастие. Това ли ви е демокрацията?

20

бе кери

преди 8 години

първо да каже къде плановете на щатите за силни арабски демократични правителства са успяли-ното в либия,ирак,авганистан . защо америка не разбира , че арабелите не искат и не ценят демокрацията-те искат диктатура и да могат да се налагат. за това и те презират запада заради равенството между хората били те ристияни,мюсулмани,гейове или лесбийки ,между мъжете и жените.

19

Кой

преди 8 години

Аз пък искам всички, които управляват света в момента да ги махна. Явно за нищо не стават. За власт и пари майките си продават.

18

РБ

преди 8 години

Нали Кери ни е съюзник от НАТО бря,трябва да го поддържаме солидарно.Какво сте се разхайтили недисциплинирано?