81

муспи

преди 9 години

Западът си доизживява дните, Русия и с Путин и без Путин си заема мястото. Създаденият от паразитното племе свят да се живее за сметка на другите, се изчерпи - идва Евроазия!

80

до 150

преди 9 години

Вие отдавна притежавате такава , нали?

79

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Кирилчо, много се бъзикаш с Путин.Голям веселяк си :)Ама Путин си ляга с балерина от Болшой Театър, а ти?

78

Анонимен

преди 9 години

В руската ВИКИПЕДИЯ е дадено повече от достатъчно за ПУТИН особено за майка му ШАЛОМОВНА

77

Анонимен

преди 9 години

Хайде пак рекламно - дезинформационна статийка в Днес БГ, директно вливане на отрова от Държавния департамент...Стига с тези платени партенки!Вие тук пишете глупости, които ви преливат венозно от Американската пропаганда, а в Интернет пише точно обратното... Има и твитери на участниците в конференцията.Как един път не намерихте някой такъв източник, а все оплювате братската страна и братския ни народ на Русия?Американската пропаганда се оказа такъв ***, такава гадост, ще е добре да спре.

76

Путин

преди 9 години

Ако знаете кви пари откраднахме от Олимпиадата аз и братоците! Даже вашия Доган като чу, позеленя от завист.

75

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 152 чеченците са НАЕМНИЦИ

74

Аман

преди 9 години

Качеството на статията е безумно то не отговаря на никакви критерии за журналистика. Лавров просто смаза с аргументи така наречените 'западни политици". Намерете си речта му и е чуйте тогава всеки нека да коментира.Никога не съм вярвал че ще дойде ден да вярвам повече на това което казва Кремъл от това което казват така наречените псевдо свободни журналисти.

73

Анонимен

преди 9 години

kucheta i kotki moje a praseta nemoje.

72

ТВ

преди 9 години

Само не разбирам какъв е смисълът за руснаците от цялата тази тяхна глупост. Владеят една огромна територия, никога западът не е отказвал да заплаща това, което те му продават. Ако са успели да постигнат висок стандарт през последните десетилетия, това е благодарение на тази търговия... Какво им е нужно? Искат да са не само богати, те искат да са и господари. Искат някой да им е роб.. Но това няма да стане, 21-ви век сме, "господа" от изток.

71

Анонимен

преди 9 години

Терористи или Опълченци бяха Чеченците?

70

Анонимен

преди 9 години

До139_никоя *** не може да ти отговори в момента.Първо ще питат за отговора централат,а после може:-) :-) :-) :-)

69

Путин

преди 9 години

натири жена си и щипна една 20 годишна гимнастичка, но той е един истенски християнин с високи морални ценности.

68

Курилските острови

преди 9 години

са Японски. Сега е момента за едно бързо референдомче.

67

Анонимен

преди 9 години

Правдивата политическа реторика на един от най-видните и бележити дипломати на съвремието, в лицето на г-н Лавров, не буди никакво съмнение, понеже зад думите му стоят фактите! Съмнение буди нескопосно написаната тенденциозна статия, която определено има предубедена насоченост спрямо външната политика на Русия тоест журналистическото писание лъха на пропаганда! Е, това не е нещо ново за медийната среда в България....Ха-ха-ха: това е смешен и жалък опит да се заблудят разумните русофили българи!

66

ТЕ ТОВА Е ЗА СМЯХ

преди 9 години

Обама подписа новата стратегия за национална сигурност на САЩ,.В тази стратегия пише ,че освен защитата правата на хомосексуалистите,то САЩ ще предложат и в ООН да има постоянен техен представител,който да защитава правата на обратните по света. В този документ пише ,че въпреки (необходимостта) от световното лидерство на САЩ то вече ресурсите на щатите са доста ограничени в това направление. // Опалла признаха си,че ресурса им за терор над света вече са им ограничен

65

Анонимен

преди 9 години

До 119_Не се прави на Умен:-) :-) :-) Кажи нещо за ,,Терористите,,-от Чечня--и стотиците щурмове на Грозни...пиши нещо

64

Анонимен

преди 9 години

Като авторката отрича ценностите на православието би ли се идентифицирала с Ислямска държава или е ционистка? Моля за отговор, за да мога и аз изгодно да си пренаредят ценностната система! Кое е "предизвикателството" щом православните /ортодоксални/ християнски ценности не са привлекателни?

63

канцелария на РФ

преди 9 години

Българи, не сме ви забравили братя!Но вашите управляващи ви водят към очевидна конфронтация с нашата страна!Осъзнайте се! Ние не сме ви врагове! Но ако действате срещу нас, НЕ НИ ОСТАВЯТЕ ИЗБОР! Владимир Путин, Кремъл

62

Анонимен

преди 9 години

Охооо..91_,,сърб и Чук,, и в тоз форум е...браво пич,колкото и да се натискаш..за руснак няма да минеш-отдалече си личиш..:-) :-) ,но продължавай да..се пробваш...,,пишман ....руснак,,,:-) :-) :-) .