72

Донбас

преди 9 години

Да, ама рашките по сериозно трябва да се хванат, те си мислят че още е на шега. Ако водиш война, дори и икономическа ти трябва тил. А кой е тилът на рашките? КимУнСун?

71

хаха

преди 9 години

*** не се хващай на бас, рублите които ще спечелиш със сигурност не струват нищо!

70

Александър

преди 9 години

И сега с тези санкции икономиката на Русия ще дръпне още по-силно. Както казваше на времето учителя ми по математика: "***". Жалко че много малко хора разбират простите правила на икономиката която между другото не съм учил :D.Приятна вечер на всички.

69

Анонимен

преди 9 години

тая драсканица е един голям Т**АК

68

берия

преди 9 години

Абе "ДНЕС " много се загрижихте за Русия ,малко ли са нашите проблеми ,ами смучите информация от пръстите си.НАЙ- ДОЛНАТА ЧАСТ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА СРИНЕ РУСИЯ. НОООО...,РЕД Е НА САЩ ДА СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА. ПОЖЕЛАВАМ ИМ ГО ОТ СЪРЦЕ.

67

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До ***: ,,Тудоре, ти да не си на Иванка Христова син? Как с един конвой ще нахранят 5 милиона? Ти чул ли си за въздушния мост в Западен Берлин, првери. То цяла индустрия трябва да се снабдяват хората в блокадата.''ДА СЕ ХВАНЕМ ЛИ НА БАС ЧЕ РУСИЯ НЯМА ДА СИ ОСТАВИ ХОРАТА ГЛАДНИ ВЪВ ДОНБАС?

66

Маркс

преди 9 години

Вижте, русите имат една непонятна поговорка- колкото по- зле, толкова по- добре. В този народ има много напълно непонятни за запада неща, мистерии бих казал. До края на годината очаквам рублата да падне да 1000 за евро. Не я сравнявам с долара защото той няма покритие и се крепи на оръжието и войната. Горката Русия, тя си няма оръжие... Осъзнавате ли, че този свят е пътник? Как биха постъпили янките ако някой им фалира държавата? Ще воюват, нали? Любете жените си, защото може да ви е за последно, пфу!

65

Карл Дьониц

преди 9 години

Другарете *** така и не разбраха че най-важното нещо в една икономика е доверието. Каквото и да правят от тук нататък спасение няма. Изгубиха доверието на хората , бизнеса и света. Никакви мерки не са способни да им помогнат освен намеса на САЩ и ЕС а това не се очертава да стане.

64

Смешко

преди 9 години

Тудоре, ти да не си на Иванка Христова син? Как с един конвой ще нахранят 5 милиона? Ти чул ли си за въздушния мост в Западен Берлин, првери. То цяла индустрия трябва да се снабдяват хората в блокадата.

63

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Austin Powers: ,,За руснаците не знам, но глупаците от Донбас ги чака голям глад.''ИСКА ТИ СЕ НО НЕ ПОЗНА! 10-ТИЯТ ХУМАНИТАРЕН КОНВОЙ ОТ РУСИЯ СЪС ХРАНИ, СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, НАЙ-ВЕЧЕ СТЪКЛА И МЕДИКАМЕНТИ УТРЕ ЩЕ ПРЕМИНЕ СИМВОЛИЧНО ГРАНИЦАТА И ЩЕ ПРИСТИГНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ДОНБАС КЪДЕТО БЛИЗ 5 МИЛИОННОТО НАСЕЛЕНИЕ ГО ЧАКА СЪС НЕТЪРПЕНИЕ! ПРОВЕРИ СИ ИЗТОЧНИЦИТЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗАЩОТО НЕ СТРУВАТ ПУКНАТА ПАРА!

62

преди 9 години

В Европа, купонът ще е след юни,а ще е много весело след септември,когато се окаже,че бюджетите на ЕС ще трябва да се актуализират с нови заеми. Смейте се сега,защото идва нашият ред. Бюджетът на България ще иска актуализация още през юни. ;)

61

Меркъл

преди 9 години

Да бе, братя, какви братя са тези бе? Продават ни най скъпата газ.Те са братя на немците, при тях да ходят. Нали бабата през ден му се обажда.

60

от москво

преди 9 години

Пълни смехории се пишат в България! Нищо общо с действителността тук!!:))

59

Анонимен

преди 9 години

Доколкото разбирам въпросът е не че руснаците изнудват американците за да заграбят нефтените залежи във тексас ами че американците искат да се докопат до газовите залежи във Сибир.Не че руснаците са изпаднали в криза ами американците са им предизвикали криза.Което е причина руската икономика да се пренастрои да не зависи от долара.Няма да е лесно обаче това е единствения изход.

58

Анонимен

преди 9 години

Смях, смях, смях. Кубинците издържаха 53 години ембарго,а руснаците са пред капитулация вече. Срам и позор.

57

Анонимен

преди 9 години

лека нощСпоред оценка на анализаторите на ВТБ дори при цена на петрола сорт Urals от 40 долара за барел, справедливият курс на долара е 62 рубли. А текущия обменен курс на рублата съответства на сценария, в който котировките на петрола падат до 20-30 долара за барел. Така че в дългосрочна перспектива експертите очакват възстановяване на руската валута.

56

Анонимен

преди 9 години

Ние сме братя, ама рашките са *** братя, това е положението както винаги.

55

Анонимен

преди 9 години

Na Skatajdiqta Valeri Simeonov Jelezarov mu plashta Rusiq v rubli! A za malko da zabravq, i na Volen AgA!

54

Тошо

преди 9 години

Абе нали н ние сме гладни и сме спрели парното да пестим енергия, та затова злорадстваме на скъперниците рашки.Ако бяха отпуснали 1 милиард от цената за Белене, сега щехме да си имаме ток. Нали така искаше баце.

53

Волен има рубли

преди 9 години

50 cent в Русия е известен като 40 Рубли.