25

КЕНТАВЪРА

преди 9 години

много име се иска на уфахмериканобългаристите - не може РУСИЯ да е в колапс - само ви промиват мозъците това е велика страна, с неизчерпаеми възможности, с население от истински патриоти -Путин е велик държавник и може само да си вият тези отвъд океана...барабар с черния маймуняк

24

Крим беше

преди 9 години

приобщен с референдум.Ккакто Косово.

23

Анонимен

преди 9 години

Руската централна банка произвежда най-евтината тоалета хартия.

22

Путлер

преди 9 години

Да задържим окупираният Крим дори на цената на икономическа катастрофа за цяла Расия!Матрялът ще погладува за пореден път, ама на КОЙ му пука :-Р

21

do 12

преди 9 години

Може да обичат Путин, ама май повече обичат западните стоки, които поголомно купуват докато ние си чешем езиците в този форум. Защото западните магазини започнаха да затварят, а руснаците с рублите си ще могат само в тоалетната да си ги харчат.

20

do 7

преди 9 години

Не надценявай Китай толкова много! Китайските пари нямат край само в около 300 банкови сметки, които не се намират в Китай! Не забравяй, че Китай е още по-зависим от Запада, колкото е Русия. Китай също се намира на финансовата борса. Там също може да се внесе хаос, точно толкова бързо, колкото се внесе и в Русия. Подценяваш икономическата мощ както на САЩ, така и на ЕС. Китай има вътрешнополитически проблеми и още много, които тепърва предстоят точно заради икономическия си растеж.

19

Анонимен

преди 9 години

КРИМиналните практики на Путин & Со. ще им излезнат през носа.

18

Анонимен

преди 9 години

ПРЕДИ 1 ГОДИНА СЪЩИЯТ НОМЕР, ЗАПАДНЯЦИТЕ ГО НАПРАВИХА И В ТУРЦИЯ, ЗА ДА ПРИТИСНАТ ЕРДОГАН!ТОГАВА СЕ НАМЕСИ ВТОРАТА ПО ГОЛЕМИНА БАНКА В КИТАЙ, И ЗАПАДНЯЦИТЕ ПОДВИХА ОПАШКА! ДАЖЕ ТУРЦИТЕ НАПРАВИХА УДАР НА ЛОНДОНСКАТА БОРСА(СРИВ), И ОЩЕТИХА ЗАПАДНЯЦИТЕ С НЯКОЛКО МИЛИАРДА! ОЩЕ ГИ БОЛИ :)

17

чудя се,

преди 9 години

за какво е този вой против Русия и Путин,и се сетих-наближава 1.1.2015 г.А тогава ще има събитие.

16

Боби

преди 9 години

Путин не е терорист номер 1 на света!!! Това, че даде ядрено оръжие на ислямистите в Иран е за да се пазят от лошия САЩ!Путин е защитника на ислямистите които не са никак малко в Русия!!!Всички ислямисти трябва да подкрепят Путин!Ураа АТАКА Победа!

15

Верно ли?

преди 9 години

Българите са малък,но в замяна изключително *** народ!Когато целия прогресивен свят застана срещу диктатора Путин ,те се юрнаха след русия.По същия начин постъпиха и миналия век когато целия свят се обяви срещу Хитлер те тръгнаха след него.Оставете Путин да оправя сам рухналата си икономика от спадането на цените на петрола.Толкова ли е богата БГ за да храни диктаторите по света?!

14

Анонимен

преди 9 години

Много лошо за Русия...много-много лошо и още повече за западните банкери. Изгарят им паричките! Помнят ли милите бай Ленин каква балтия им извъртя през 1918 г., отменяйки всички задължения на царска Русия? но и това не ги научи на добри обноски, пуста лакомия. Освен че им изгарят кредитите, секва и златната търговия с руските олигарси. Във всички области. Например скоро "Челси" и "Монако" във фалит...

13

Верно ли?

преди 9 години

А стига бе? Уплашихте ме с тази новина! Но Русия не я мислете, ще се оправи. Голям кеф е сега за рософобите. Русофоби и прозападни, радвайте се, докато колелото не се е обърнало. Малко глътка въздух за ***, ликувайте!

12

Анонимен

преди 9 години

Понеже оправихме всички проблеми на България, дайте да се грижим за проблемите на Русия. Не знам нашите джурналисти в коя страна живеят, но тук картинката не е като в Берлин... Всъщност, като в Берлин е, ама преди 80 год.

11

Жоро Павето

преди 9 години

Хахах, главният бензинджия на света товарищ ***, се чуди какво да прави като падна цената на бензина...единственото възможно е да почне да мие стъклата на колите, както правят безработните бензинджии ;-)

10

Боби

преди 9 години

Руския народ обича Путин и дори рублата да падне 10 пъти те ще си искат Путин, защото виждат, че е умалено копие на Сталин и Ленин!!!Украйна да бъде присъединена към Русия а терористи несъгласни там избити!!!Ураа АТАКА победа!

9

Верно ли?

преди 9 години

Путин ще види, че икономиката се срива.Верно ли ,че още не е видял?Целия Свят видял ама той не щот ходи с тъмни очила............

8

Анонимен

преди 9 години

Руският народ е заложник на кремълската КГБ клика.

7

Някъв от България

преди 9 години

Кво се кохендрите толкова, сегашната форма на рубла не е необходима за Русия, не става и за глобална валута и за това трябва да се премахне. Ще бъде заменена от златната рубла!

6

Анонимен

преди 9 години

Китай е втората по големина РЕАЛНА икономика, ще подаде ръка на Русия!На Путин не му се иска да опре до помощта на Китай, но ще се наложи!А парите на Китай са като китайския народ, СВЪРШВАНЕ НЯМАТ!