73

Анонимен

преди 9 години

То примирието кога почна и вече свърши-и напълно логично защото Потрошенко няма влияние нито върху полски,американски и друга пасмина наемници нито върху бандеровските фашисти...

72

ha ha

преди 9 години

Сега, даниелчо, "поста" ти е много постен, от което разбирам, че си и доста млад и зелен. Вземи прочети малко история какво е направил руският народ за България, после ми се "плюнчи" и остроумничи, май ти трябва да си смениш дилъра, Не случаино 70,000 руски войни са загинали само за два дни при плевен, те сигурно не са имали майки, а? Да ни защитят нас, да ни има, и да се раждат такива медузи като тебе, Хайде ако обичаш не ми губи времето да ти отговарям, така или иначе няма да ме разбереш.

71

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Много е опасно да се откопчиш от прегръдка с руската мечка... - хапе, дере с нокти и не пуска...

70

эээ

преди 9 години

Очевидно е ,че пускането на тази статия е съгласувано с двата соросоида които са на смяна в момента,съдейки по бързата реакция в коментарите.

69

до 87

преди 9 години

Ти не си хъшът Странджа, по-правилно е да си признаеш, че си Киряк Стефчов, щом според загатнатото от теб, за войната от 1877-1878 г. е виновна Русия. Изглежда, ти би предпочел да си живееш в 'държавата на негово величество султана' (според думите на друг Вазов 'герой').

68

иво

преди 9 години

До Анонимен 88На хохлите - според тяхната статистика загубите им са 20-30 човека и 1-2 танка .

67

EU

преди 9 години

PUTIN PORASNAL S 3 SM. STANAL PO-VISOK BE ! ...OT PODSKA4ANE ....DA VIDI KO STAAA F UKRAINE !

66

Наблюдател

преди 9 години

Та извода е ясен, нито тука, нито в Русия вярват на онго бонговските ***, нито на *** такива, камо ли на измислените натовци като рамунсен :)) Ей, тия хамериканци сега ги разбирам защо разбиха и психиатриите, за да си спечелят повече *** пропагандиращи идеите ийм в Бг :)))))) Лошо, май скоро пак трябва да ги отворим и да ги вкараме вътре, дето се вика, на някои наистина им трябва принудително лечение :)))))

65

Анонимен

преди 9 години

Ние по старите помним Това е статия от "Работническо дело" само че преписана "творчески"

64

Дядо Либен

преди 9 години

Само като се замисля колко украинци умират на фронта от ''доброволците''...ей...ей...на добра воля да убиваш до вчерашния ти брат ( а дали е бил брат,а роб???). Всъщност какво искат украинците...те искат да вървят по нашия път и дават хиляди жертви за да го постигнат. А ние...от другата страна, вече част от беля свят...се самосъжаляваме колко сме неконкурентноспособни, необразовани и нямаме желание да се борим....даже не гласуваме... Украйна ако успее да се измъкне,ще бъде втора Полша в ЕС!

63

Анонимен

преди 9 години

На войнишките майки ли да вярвам или на загубените русофили?

62

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Когато има конфликт между две или повече държави и една от тях е Русия... - не е нужно да се разследва кой е виновника...

61

факт

преди 9 години

НАТО стана за смях в Украина и сега с помоща на медийте се мъчат да измият срама.

60

Наблюдател

преди 9 години

Обаче забелязам странна метаморфоза, от победни възгласи и заплахи че Ес и НАТО ще смачкат Русия, нашите *** платени, изведнъж започват да злобеят за жертвите .. Явно събитията в Окрайна ги изнервят, нещо не става както им се иска хахахаха , и сега злоба... Бах си хората, че и какво мислели руснаците взеха да ни казват. Алоу, аз руски новини чета, знам много добре какво е мнението на болшинството руснаци, а на платените такива, както и вашето, ми е през оная работа. на Путин и Новорусия също

59

Анонимен

преди 9 години

Единствено 'правителството' в Киев и хамериканските им господари отричат съществуването на тази война - това е гражданска война, водена от една корумпирана хунта, дошла на власт в Киев след кървав преврат, срещу една немалка част от населението в източната част на страната, което не е съгласно да бъде 'управлявано' от подобни изверги и убийци.

58

Даниел

преди 9 години

До ha haОбраз, хайде смени си дилъра, защото от толкова химия, мозъка ти съвсем е дал фира. Много ми е любопитно, освен копейките дето ги взимате, дали наистина си вярвате в тия глупости в защита на Путин, които ги пердашите по форумите.

57

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До БАРУТОВАЗ НЕ МОЖЕШ ДА КАЖЕШ ЧЕ ПОНЕ 1000 ПЪТИ НЕ СЪМ ВИ ПИСАЛ ЧЕ ИМА РУСКИ ВОЕННИ ВЪВ НОВОРОСИЯ А И ТО СИ ЛИЧИ ПО СВОДКИТЕ ОТ БОЙНИТЕ ДЕЙСТВИЯ УКРОПИТЕ ДАВАТ ВЪВ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ ОТКОЛКОТО ОПЪЛЧЕНИЕТО.ТОВА НЕ СТАВА БЕЗ ДА СИ ЗНАЕШ ОТЛИЧНО РАБОТАТА ПО ВОДЕНЕТО НА ВОЙНА А УКРАИНЦИТЕ НЯМАТ ТОЗИ БОЕН ОПИТ И ЗАТОВА СЕ УЧАТ СЪС ЦЕНАТА НА МНОГО ЖЕРТВИ-ДОВОЛЕН ЛИ СИ?ПО-СКОРО ВИЕ НАТОВЦИ ЛУКАВИТЕ ЧЕ НЯМА ОПИТ ДА СЕ ЗАЛИЧИ ВСИЧКО РУСКО В УКРОПИЯ С ПОМОЩА НА НАЦИТА-НАЦИОНАЛИСТИ НО ИЗТИНАТА СЕ ВИЖДА.

56

Наблюдател

преди 9 години

Ай ай ай, недей с лошо бе одисейчо, пак взе че се разклони, че и пръскаш слюнки от бяс :))))) Сопри се малко, то знам че ти е куха тиквата, доказано нееднократно, но до шизофрения не стигай :)) МОжеш да кажеш и на дружките си същото, доларите свършват, почнете да работите нещо свястно :))) Но като ви гледам акъла, то кой свестен ще ви наеме за каквото и да е доста спорен въпрос :)))

55

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Загубите на Русия от тая война ще са по-големи от това да притежават цяла Украйна... - стига им само това, че самолетите им ще заобикалят цяла Украйна...Освен това под носа на Кремъл ще бъдат разположени НАТО-вски противоядрени ракети...

54

Анонимен

преди 9 години

И това момче е "доброволец"! ***! Затова баща му казва, че е изпълнил заповедта на президента!