24

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен15А дпс как спечели с купуване на гласове ,изнудване и едни и същи са гласували по няколко пъти. А тази бежанска *** ,колко са си изкарали български лични карти с подкупничество това се премълчава.Ако така вървят нещата с такова управление вече 25г. ще ни управляват точно тези от дпс и тяхната ***.Народа трябва да се осъзнае и да ги изчистим всичките ,който са ни управлявали до сега

23

Анонимен

преди 10 години

Тиквун Тиквич Премиеров мечтата на едно прасе Хаха

22

Анонимен

преди 10 години

Тиквата не става за премиер. Може би Фидосова е по-подходяща.

21

Анонимен

преди 10 години

Боко отново започва с познатия рефрен "колко сме велики от ГЕРБ и в частност АЗ" и това може да му изиграе не много приятна "шега". Спор няма, че победата им е убедителна като цяло, но да вземеш 30% от около 35% гласували общо и да се изживяваш така, сякаш цяла България е гласувала за теб някак си изглежда не съвсем сериозно...,`щото всеки с елементарни познания по аритметика може да си направи сметката колко реално са гласували за тях?! Лошо няма да се сменят управляващите, ама алтернатива...??

20

Orda

преди 10 години

Борисов си сметна 121 депутати след предсрочни избори .. Бъркаш *** 1211 ще са.Тоя съвсем изкукурига.

19

Анонимен

преди 10 години

of 9 - борисов за кмет ставше, за сторителен министър също, носи надскочи боя и стана премиер. Там му бе грешката назначи изключителон неподходящи хора за минстир по икономика и енергетика, и здравеопазване, и си въобразяваше че може да се изкзва по темите за бизнеса, ей това му беше грешката, инаеч ако можеше да е сторителен министър цена нямаше да има.

18

Анонимен

преди 10 години

Никой не може да каже как хората ще гласуват. Може ГЕРБ да загубят и СДС на Кунева изобщо да не влезнат. Атака също се мобилизрат за реванш и дузпи.

17

Анонимен

преди 10 години

По-добре да сметне колко дни има в трите години до следващите избори.

16

пламен

преди 10 години

В България много отдавна няма победител в независимо какви избори / изключвам мажоритарния вот на кметовете /. Последния победител е ОДС през 1997 г. Оттогава никоя партия не е печелила 50 + 1. И на тези избори имаме същата ситуация Герб е първи, но не е победител. Ако Герб беше спечелил 9 мандата окей!

15

политолог

преди 10 години

Видно е отвсякъде , че БСП-ДПС-Атака-ДС са вредни за България. Единственото , което направиха за една година е да изтеглят 7 милиарда лева заеми и да ги откраднат , без нищо съществено да се направи за обществото. Каквито и да са ГЕРБ и РБ те просто умеят и работят за България. Това в момента е реалното нещо в Държавата. Другите партии са *** ми дойди ми , и няма какво да ги коментираш.

14

Анонимен

преди 10 години

Не знам къде е Волен ама след 2-3 парламентарни или не знам кви избори пишете ДПС 1-ва политическа сила и тогава ще ва питам разбирачите тука.Накъде отива тази страна?Ужас...

13

Рали1

преди 10 години

са казали на хората 15 и те са задраскали, където видят 15-от дясно на ляво и от ляво на дясно.Добре ,че датата беше друга,че и нея щяха да задраскат!Това е електората,това е грамотността на ТЕХНИЯ електорат и сексуалното им образование/като гледах сливенския електорат/!Да не говорим,че някои гласуваха за кмет?!Не са очаквали чак такава излагация и резултатаи,честито!!!Цяла година *** и подигравка с умни и интелигентни хора,излезли на площада,трябваше да има подобна развръзка!

12

Анонимен

преди 10 години

Не, брато от номер 14. При Путин е на шаламбъ.

11

Анонимен

преди 10 години

Всичик българсик партии загубиха - кой по-малко - кой повече - в ГЛАСОВЕ. само едан паритя спечели Гласове - ДПС! NO COMMENT

10

Къде е Волен?

преди 10 години

А Волен го няма никъде в медиите. Къде е? Може би е отишъл на турска баня да се освежи и после ще грейне пред прожекторите.

9

Лисан

преди 10 години

Аз пък искам 1% от парите, които този *** на снимката открадна, ама няма.

8

Анонимен

преди 10 години

Рибата още в морето, а той вече сложил тигана.

7

Анонимен

преди 10 години

Българино, виж добре полуграмотния на снимката. Ти гласува той да те управлява.После се сърди на Арменския поп.

6

Анонимен

преди 10 години

Борисов не печели - той също губи гласове, просот БСП губят повееч, не виждам от каков пък е толоква доволен? перид имаше 32 проценат на по-висока активност сегаима28 на по-ниска, значи какот и да го погледен хората гласуващи за него НАМАЛЯВАТ! голям успех че за него е гласувало около 9 проценат от населението в България, а за БСП -около 7,5 . Ама това е страхотен успех.

5

Анонимен

преди 10 години

СЕГА СМЕ НА ДЪНОТО ,НО АКО СЕ ВЪРНЕ ПАК БОРИСОВ ЩЕ НИ ЗАКОПА СЪВСЕМ