31

MAjorski

преди 10 години

Най важното цялата новина е :"Той обяви, че всички началници на градската милиция са уволнени за несправяне със задълженията си и ще бъдат заменени." ......с националисти и фашисти и американски агенти

30

игуана

преди 10 години

Знае че е за затвора и почна да се подмокря

29

Анонимен

преди 10 години

Руснаците изпратиха "Десен сектор" да запалят руснаци в сградата и да запалят живи 40 руснака, казва Яценюк, който отказа да разследва снайперистките изстрели по майданците, същия този който амнистира престъпленията на "Десен сектор", същия този който натовари подпалвачите на влакове и ги изпрати в Одеса. Тенденциозни статии предлагащи информацията в определена нескрито прозападна светлина!

28

BAYAZ

преди 10 години

KAKVO 4AKA6 PUTIN ,DAVAY NATISNI KOP4E

27

Анонимен

преди 10 години

Властта в Киев си показа лицето в Одеса!Въпрос на време е тия или да бъдат обесени от народа, или Путин да нахлуе!

26

Анонимен

преди 10 години

EI QCENIUK NEZAKONNIQ KOI NAROD TE SLOJI PREMIER?KOGA?KAK?KYV SI TI BE?KOLKO GLASA OT TIQ 45 MILIONA IMA6? MAR6 BE UBIEC.

25

BAYAZ

преди 10 години

STIGA SI POVTARYAL EDNO I SA6TO BE GLUPAK EVREIN MRASEN

24

Анонимен

преди 10 години

Тия колкото повече време са на власт, толкова повече негативи ще събират Западна Европа и САЩ !

23

Анонимен

преди 10 години

До алоооооооуОсъзнай се пич

22

ТHE Патриот

преди 10 години

***!!!!!!!

21

пппп

преди 10 години

а снимките на чудовищното зверство в Украйна, трябва да бъдат изпращани до всеки един гражданин на великата просперираща нация САЩ. Желязната завеса, която са разперили отново, не може да попречи на света и собствените им заблудени граждани, да видят истинското лице на сатаната, който ги управлява.

20

Одеса

преди 10 години

Кого заблуждава това еврейско гейче!Сами фашагите слагаха клиповете в нета, как хората, които скачат от прозорците да се спасят, бяха разстрелвани и пребивани!Руснаците са виновни, че са оставили родителите му живи, за да се роди такъв изверг

19

писна ми

преди 10 години

"Кметът на Донецк Александър Лукянченко доброволно е предал пълномощията и ключовете на градската управа на представителите на народното опълчение, съобщава РИА Новости. Властта преминава в ръцете на народа, затова и предадохме ключовете на кметството. При нас дойдоха мирни хора и ни предложиха да им предадем пълномощията. Всичко премина мирно, се казва в съобщение на пресслужбата на кметството на Донецк."Все повече хора в Украйна ще осъзнават кое е истинското лице на злото! И това не е Русия

18

ха ха

преди 10 години

До Анонимен 15 - Те киевските власти сигурно още не са прочели това и продължават да навиват струната Русия!

17

Анонимен

преди 10 години

Тоя за какво единство говори, надрусан ли е...

16

zz

преди 10 години

Американците не спират да удивляват света , поставиха начело на Украйна п*аст и поп ?!!!

15

Фашизмът

преди 10 години

"Фашизмът е въпрос на насилие: Т.е. готовността дасе жертва неограничено количество човешки живот, зада се постигнат политически цели; като се мотивира,че има нещо по-възвишено от човешкия живот. Предполагасе, че избитите от САЩ хора по целия свят, след ВторатаСветовна Война, са между 12 и 16 милиона души. Даженай-малката цифра ми е достатъчна, да отсъдя."Йохан Галтунг -професор по изследвания на мира (Реасе Studies)в 5 университета: Вашингтон, Витен/Хердеке, Германия, Япония.

14

Анонимен

преди 10 години

"САЩ нямат доказателства Русия да е замесена в трагичните събития в Одеса", заяви за Си Ен Ен американският посланик в Украйна, Джефри Паят.

13

цинизъм

преди 10 години

това про-западно не-човек а изчадие, заедно с черния му господар, трябва да бъде съдено за геноцид и престъпления срещу човечеството. 21-век в Европа се изгарят живи хора и бременни жени, защото са православни християни. *** безподобен. срам и позор и за всеки български политик, който продължава да си затваря очите пред зверствата, които Америка спонсорира в Украйна.

12

алоооооооу

преди 10 години

абе кво ви слагат в хляба бе, явно същото като на тези в Розово. Много *** путинофилски бе, децата ви ще ви питат що така сте постъпвали, че сте ги насадили на такива пачи яйца...