35

МИЛЕН

преди 10 години

А ,ВИЕ КОГА ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ЗА ДЕСЕТКИТЕ ЛИКВИДИРАНИ ОТ ВАС ДЪРЖАВИ / ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЪЛГАРИЯ / И ЗА МИЛИОНИТЕ УБИТИ МИРНИ ГРАЖДАНИ ОТ ВАШИТЕ УМНИ ОРЪЖИЯ ? ВИЕ СТЕ МРЪСНИ ДЕМАГОЗИ И НИЩО ПОВЕЧЕ - ЖАЛКО ,ЧЕ НАШИТЕ ПОДКУПНИ ЖУРНАЛИСТИ СЕ ПОДАДОХА НА ПАРИЧКИТЕ И СЕГА ТРОВЯТ НАРОДА С НАЙ ИЗМИСЛЕНИ ЛЪЖИ ЗА РУСИЯ !

34

АНТИ ЕС до 39

преди 10 години

Солена рибка ядваш ли?Като ти харесва да въртиш с...... на мошеници проблема ти е никакъв.

33

Столипиново

преди 10 години

Искаме да сме част от Огладнелото Кралство вместо Шотландия. Референдум за приемане другата седммица. Да се готви Шекер махала. Лордове, Чекайте ни!....

32

Анонимен

преди 10 години

"Русия е единствената страна в света, способна да превърне САЩ в радиоактивна пепел", заяви вчера по руската обществена телевизия Русия-24 водещият Дмитрий Кисельов.Аз бих добавил, какво тук означава някакъв си Запад ?

31

Мария до 19

преди 10 години

на майкаси може да викаш така. От черно да не са отърват децата ти. Цял живот само траур да виждаш.

30

Анонимен

преди 10 години

Цяла седмица ще върви референдума във Венеция. Бил легетимен.Косово? Отнет с военни действия. Легитимно.Фолкландските острови? С военните действия Англия ги отнема на хиляди километри от своя бряг. Легитимно.Почти два милиона етнически руснаци поискаха да СЕ ВЪРНАТ в Русия. Това било нелегитимно. Двойни стандарти, господа. Съвсем за безмозъчни роби ни вземате.

29

Анонимен

преди 10 години

Много държави не признават и Косово, включително и Русия , но какво от това. Косоварите продължават да се грижат за наркотиците на ЦРУ.

28

Дедо Господ

преди 10 години

не случайно им замръзна Ниагара, а руснаците имаха най-топлата зима от 100 години. Последно предупреждение!

27

АНТИ ЕС

преди 10 години

Абе вън бе ЕС! ВЪН ВЪН ВЪН!!!!ВЪН ЕВРОИДИОТИТЕ!ВЪН педофилите,защитници на хомосексуализма,инцеста и всичката извратеност на света!!!

26

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 25дето го нямаш ха-ха

25

Българин

преди 10 години

Искам да ми се изстъкне ЕДНА полза за България от ЕС !!!!Една,не повече!!!!Вредите за България са почти необратими!Но ползата каква е ?????

24

18 000 ЕВРО

преди 10 години

заплата за търтеите в Брюксел. Как няма да рИват за това. Платена от парите на хората

23

Анонимен

преди 10 години

KAK LI SHTE BOIADISAT PAMETNIKAS DNES, ;lubitelite na BOIATA;; sled referenduma.

22

Анонимен

преди 10 години

Скапаните кравари и техните васали от ЕС първи нарушиха договорите след Втората световна война за границите на Европа. Беше казано ясно, че граници повече няма да се променят в името на мира. Разсипаха и раздробиха насилствено Югославия. но скоро това ще се случи и с тях. Северна Италия отдавна иска независимост, Шотландия, Баския, Фландрия и други ще се появят.

21

АНТИ ЕС

преди 10 години

ВЪН ЕС ! ВЪН БЕ!Жалката слуга на Америка е ЕС!

20

Анонимен

преди 10 години

***, агресия и яд ли усещам във вашите постинги??? :-)Споко, добре че светът не зависи от вас, и с едри, и с дребни букви да пишете, все тая - безгласни букви в живота на хората. Хе-хе-хе

19

Анонимен

преди 10 години

Гледах преди малко по новините, как едни младежи от София протестират в защита на Крим за референдума и ми е чудно какъви байраци ще развяват тозе будни младежи утре ако кмета на Кърджали обяви референдум дали да се присъедини града към Турция, дали пак ще говорят за независимот и ще пеят военни песни в поткрепа на "потиснатия" народ.

18

дядомраз

преди 10 години

Светът видя силово разделяне на държави и кървави въстания подкрепени с крилати ракети , обеднен уран и джихадисти. Отврати се от грозното лице на майдана и унижените пазители на реда. За запада това е демокрация. А хората с оръжие пред секциите в Крим бяха задължителни при тази обстановка. Пред нашите секции също има полицаи с оръжие.

17

Анонимен

преди 10 години

Тази отре..пка Мария,защо не е заличена ???Мръсната соросоидска ***,знаят само да подклаждат омраза!!!!

16

НЕ на Лицемерният ЕС

преди 10 години

*** ,само едно знаят ,Кърджали!ЕЕЕЕ ако решат ,кой ще ги спре ????ЕС или НАТО???Колкото помогнаха и на фашистите в Украйна!!!!Много ви се иска България да се разпадне!!НО ,народа вече си осъзнава грешката и с крилото на Русия и Китай,отново ще бъдем свободна и горда държава!!!!!