14

Анонимен

преди 10 години

Украйна е измислена държава. Крим = РУСИЯ

13

Голодомор в Киев

преди 10 години

Анонимнико, не се горещи човече, че много скоро може да се ометеш и ти при господарите си. По-кротко. Сега слушай. Киев ежедневно затъва финансовоикономически. Източните райони май че спряха дотациите му. Западът няма да даде даром толкова много пари. Затова реве Украйна да е цяла - няма пари дя я ицдържа. Полша вече отказа. Остава и Югът да спре дотациите. Протестърите ежедневно отчитат все повече елементарни липса на средства за оцеляване на хората. Очаквам голодомор и бунт срещу Майданистите

12

neni4a

преди 10 години

До Салахадин Аз те слушах. Даже всичкото без и дума от Путин в някакво официално изявление. Единствено се уговориха с Медведев и той размаха пръст. Това кара ЕС и САЩ да се гърчат от а*лния дискомфорт,който им причинява мълчанието му. Изредиха се да плашат Путин а той реши да провери армията си,ей тей,колкото да ги дразни

11

Анти ЕС

преди 10 години

Kaкво си мислеха маймудановци, докато скачаха в Киев?! Че Крим няма да въстане? Че Русия няма да се намеси? Нека сега новите им западни брадъри да ги спасяват. Типи украински пизди - чака ви глад, мизери и присъединяване на Крим към Русия.

10

с.

преди 10 години

Ех,нали уж само западняците се бъркаха в Украйна!:)Путята изпратил отрядче да не е капо!:)Ако има нещо,което да е кофти в тоя живот,това е да имаш обща граница с руснаците!Който не вярва да пита поляците или финландците!

9

Анонимен

преди 10 години

Вчера нали имаше някаква 'проверка' в руската армия? Така ли му казваме вече? Предислокация на 150000 души, 9000 самолета, 150 хеликоптера, 700 танка, 80 бойни морски съда и само 1300 бронетранспортьора!!! Това не ми прилича на учение или проверка. Повече ми прилича на малка война с бърз изход!

8

Short

преди 10 години

До Анонимен 10И кое й е съюзническото на Украйна?! Винаги са били предатели, винаги са имали полско-еврейско мислене, винаги са били против Русия. Путин трябва да се намеси, нека още малко да разлае кучетата.

7

Анти ЕС

преди 10 години

За Косово може независимост, а за Крим не може, така ли западни *** с "демократични" двойни стандарти?!

6

ама че народ

преди 10 години

До Анонимен (2)Защо агонизираш бе червей ? Аз съм готов. Какво ще ми направиш ?

5

макето

преди 10 години

абе обстановката там много прилича на наште протести и контрапротести само дет там вместо знаменца и балони ползват автомати абе руска им работа се на войници сакат да играт

4

Анонимен

преди 10 години

Rusia oshte ne moje da razbere kolko dylboko i go nabutaha :D Ako si misli che shte vzeme Krim mnogo se lyje :D

3

SJ

преди 10 години

Какво общо има исторически Крим с Украйна ? Или някой наистина мисли,че Хрусчов е можел да подарява земи ? Да вземем да почетем малко история,а !

2

Салахадин

преди 10 години

Шах и МАТ!!Виках аз,само да мине олимпиадата,ама кой ме слуша.Тия анализатори в ЦРУ могат да си хвърлят тапиите направо!!!Има и друго-това е само началото!!Нека сега някой украински революционер да ми каже за какво точно се бориха??

1

Крим е наш

преди 10 години

Крим отново е руски. Дори се забавиха.