34

Анонимен

преди 10 години

До Апис-виж сега проста ***.говориш така защото газъ ти е разпран от еврейски х....е.Но бъди сигурен че и руските си ги бива.Питай майка си.Един такъв се изтърва и се пръкна ти-*** ***-

33

велика личност

преди 10 години

Чакам да видя следващият гениален ход на Путин :)

32

ПЪЛНИ ТЪПИЗМИ

преди 10 години

ПУТИН ИЗОБЩО НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ С ТАНКОВЕ В УКРАЙНА!!ЕФЕКТА ЩЕ БЪДЕ ---ТОЧНО ОБРАТЕН !ЕДИНСТВЕНО ПЕЧЕЛИВШИЯ МУ ХОД Е ....ДА ПОДАДЕ РЪКА И ДА СЕ ПРИМИРИ!!ПОКРАЙ УКРАЙНА ...МОЖЕ И РУСИЯ ДА ИЗКЯРИ ОТ ЕС....!В КРАЙНА СМЕТКА ---ВСИЧКО Е БИЗНЕС И ПАРИ!!!КВО , ТОЛКОВА....ОТ ВОЙНА --НИКОЙ НЕ СПЕЧЕЛИЛ!!!СССР---СПЕЧЕЛИ ВСВ, И ....ЗАГУБИ СЪРЕВНОВАНИЕТО СЪС ЗАПАДА!!!

31

rusnak

преди 10 години

Такива събития, само мобилизират руснака! Както и 50 милиона руснаци по света...

30

Анонимен

преди 10 години

Тоя Путин нещо много се е състарил? Време му е за пенсия, а не да прави войни и патаклами!Застояването му на власт е вредно. Путин е пример за изхабен политик, който ще носи вреди както на руснаците, така и околните народи!

29

реалист

преди 10 години

Само този, който не е научил нищо от историята е способен да напише такава статия.

28

до 37

преди 10 години

Както ще се разцепят Щатите ли?

27

Анонимен

преди 10 години

Няма трудни избори, руснаците в Украйна вече ги дискриминират, близо 20 милиона души имат нужда от защита, танковете идват, Русия си взима нейната част от Украйна и оставя нацитата на Полша, всички са доволни и щастливи.

26

ех Путин...

преди 10 години

В ръцете му е съдбата на човечеството .Унищожение на християнството е целта на луциферианския ред и той го знае.Съдбата на всяка една нация не е от интерес за сатанистите,важното е да има обединенение за да се води борба за храма където антихриста ще се обяви за "Бог"и ще дойде Голямата скръб.

25

Анаконда

преди 10 години

Гущер, мечтай си:))

24

Анонимен

преди 10 години

До УМЕН ГУЩЕРГущер, говориш за америка преди 30г и повече полит глупендър от комунизма! Щатите отдавна са големи корпорации и средно статическото угоено от джънк фуд затъпяла прасе, капиш? Изключения правят бачкаторите латиноси и пр., които са направо символа на американската мечта :D В момента 1/3 от населението на щатите е на хранителни купони над 20% безработица и трилиони дълг. Добре , че си си го написал какъв гущер си , да не те объркам. В САЩ не си бил през живота си btw.

23

Анонимен

преди 10 години

Путин направи отчаян ход с отхвърлянето в последния момент на крадеца Янукович и пускането на Тимошенко, но украинските националисти не могат да бъдат преметнати!Ситуацията ще се изясни след изборите!Отцепването на части от Украйна може и да се случи, но не е далеч и времето, когато и части от Русия ще се отцепват! Сепаратизмът е заразно зло. Който го поощрява трябва да знае, че скоро ще му дойде у дома!

22

Апис

преди 10 години

Кой го пита тоя ***? Това да не му е средата на миналия век да плаши с мужици Европа. Ще му спрат парите и ще почнат да си продават бъбреците. И не ми отговаряйте тъпизми за природни ресурси. Скоро ще пуснат терминалите за течен газ от Катар и познайте кой ще го духа - пак този на снимката ;-) Пффф поне да се заиграят на друго място, че 150 години не можем да се отървем от тая напаст северна.

21

ама че народ

преди 10 години

До до *** ВасилеваЖеницата не е виновна. Тя само си изкарва хляба с превод на западни издания, които шефовете й казват да публикува. Отдавна съм го забелязал и вече съм се примирил.

20

Анонимен

преди 10 години

РЕШЕНИЕТО Е САМО ЕДНО. ХВАЩАШ ДРУГАРЯ ГОРБАЧОВ ЗА ХАМЕРИКАНСКАТА ЕМБЛЕМА НА ТИКВАТА И ГО ЗАБИВАШ НАДОЛУ В ЗЕМЯТА. ЗАЩОТО ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ ДАДЕ НА ОНЯ СКЛЕРОЗИРАЛИЯТ ХАМЕРИКАНЕЦ ЦЯЛА ИСТОЧНА ЕВРОПА БЕЗ ПАРИ. ВЪПРЕКИ ЧЕ И ДА ГО ПОБИЕШ ТОВА НЯМА ДА ОПРАВИ НЕЩАТА. НО ВСЕ ПАК ЩЕ ИМАТ НАПРЕДВИД ПРЕДАТЕЛИТЕ КАКВО ГИ ЧАКА. А ТИ ТОЛКОВА ГОДИНИ СЕДИШ И ЧАКАШ. Е ЩОМ ЧАКАШ ЕВРЕЙСКИЯТ СОЮЗ НЕ ЧАКА И ЩЕ ТЕ РЕНДОСВА БЕЗ ПРЕДПАЗИТЕЛ. А КАКТО ЗНАЕШ БЕЗ ПРЕДПАЗИТЕЛ НА РЕНДЕТО МНОГО БОЛИ.

19

неутрален

преди 10 години

Е,ако хора с маски,бомби ***,пушки и снайпери са власт,здраве му кажи.

18

До Гущер

преди 10 години

Ти добре ли си? 14 трилярда дълг, как няма да живеят добре..

17

соросоид

преди 10 години

Малко разяснения за червени ***:Както всеки диктатор - така и Путин е откъснат от действителността и обграден с ***.Ако бяха малко по-умни щяха да проумеят, че Украйна в Европа е в техен интерес ...Но не ... КГБ реши, че Украйна в Европа би било унижение за Русия.Резултат - сега Украйна е по-далеч от Русия от когато и да билоНо така е когато решенията се вземат от неграмотни, съветски генерали - чекисти

16

до Елка Василева

преди 10 години

Рибата още е в морето, а ти вече слагаш тигана.

15

Анонимен

преди 10 години

На снимката май се е изпуснал... Нищо-да пита бабите-свиква се.