40

потенциален емигрант

преди 10 години

И този мирише на урина. Чудя се как не е казал,че са за разстрел.

39

емо

преди 10 години

Шамара е толкова ***, че марихуаната от 90-те чак сега го хвана!

38

Анонимен

преди 10 години

Шамара: БСП е единственият носител на демокрацията==========================ПО -ПРОСТО и глупаво заглавие не съм чела това може да го каже само някой на който му дават много пари

37

az

преди 10 години

хахахахахаха не е лесно да си ***, Шамар. БСП = Българска СОЦИАЛИСТИЧЕСКА Партия. Къде точно стана въпрос за демокрация, нямам идея. Отивай да пееш (не че и това го умееш) и недей се занимава с неща за хора с мозъчен капацитет по-голям от твоя!

36

Социалист

преди 10 години

И е много прав!

35

Анонимен

преди 10 години

До 9999 к.26Вече Шамароидите са на власт . Напред към Северна Корея !

34

Ф.С.В

преди 10 години

Че Първанов е в групата на биг милиардерите това е ясно - Борисов и Първанов са в една партия - на фаст мъни -партия с ограничен достъп- поне 1 милиард ти трябва за да те приемат -Алчноста на шепа хора -за 25 г изгони над 2 милиона българи - тази шепа хора ограби почти цялото население -заедно с банки и монополи заедно с алчни еврокапиталисти опоскаха заводи транспорт НЕК и всичко каквото може -взеха неизгодни милиарди заеми за Бг като получиха тлъсти комисионни от еврейските банки- Това е БГ

33

Анонимен

преди 10 години

Другият път като цитирате вестник "Стършел" упоменавайте източника.

32

Анонимен

преди 10 години

"БСП е единственият носител на демокрацията.." А "Шамара" е единствения СТОЖЕР НА ИНТЕЛЕКТА в България !(Даже можел да чете!)

31

1_българин

преди 10 години

Много чело, много знае...... ...Явно , когато го прибраха в полицията за ония глупости с мензиса са му показали откъде изгрява слънцето , че още му държи влага до степен да стане поддръжник на БСП..... Това ми изглежда на голям страх... Човешко е ..........Но да си държиш идолите за себе си... Разбра ли Шамар. Никой не те пита ......

30

Анонимен

преди 10 години

НА ЛИKЕТО СЪДБАТА ТЕ ЧАКА - ***

29

драго

преди 10 години

Колкото и да им гадно на Герб повече няма да имат думата за нищо в държавата.

28

selo

преди 10 години

Няма по вреден за БСП от Мишо Шамара....А иначе само ЕДИНЕН ФРОНТ на борците против комунизма ,фашизма и ислямизма може да изрине кафяво-червените *** от Родината ни...!!!

27

Денислав

преди 10 години

Леле, колко е ***? Тоя, Сидеров и Бареков - трамата от лудницата.

26

Гоце

преди 10 години

Голата си амбиция да яхне БСП Първанов на практика работи за връщане на ГЕРБ на власт. Не вярвам да успее, но ако се случи това ще бъде пирова победа, защото ББ няма да си спази поетите обещания...

25

Гриша

преди 10 години

Не вярвах, че ще го кажа, но май Шамара се оказа доста трезвомислещ човек. Напълно споделям мнението му за "новата М.Радева" и платената социология.

24

9999

преди 10 години

По времето на Герб нямаше никаква демокрация всичко беше смачкано но най хубавото е е повече тиквата няма да бъде на власт.

23

социолог

преди 10 години

Щом другарите са го докарали до там Мишо-шамара да им е лицето явно много са го закъсали. Какво може да коментираш един наркоман. Трагедията на БСП-ДС е видна.

22

Салахадин

преди 10 години

Шамара,я ако четеш кажи,като минаваш през Плевен всеки път как ядеш "ШАМАРА"!!Ама всеки път ,без изключение!!Намини пак насам, да ти обясним за БСП!!!

21

zdf

преди 10 години

bsp pak terorizira bg narod v bg - spira toka i vodata na horata po selata i gradovete.bsp i monopolistite v bg sa mafia.