41

Х

преди 10 години

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УВЕРЯВАМ, ЧЕ АТАКА НЕ Е ПАРТИЯ А СЕКТА.ОЧАКВАМ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЕ САМОУБИВАТ В ЧЕСТ НА ВОЖДА СИ.И СИГУРНО ЩЕ НОСЯТ ТРАУРНИ ЛЕНТИЧКИ ,КАТО МУ СВАЛЯТ ИМУНИТЕТА.СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ *** СЕКТАНТИ!

40

ДЕНДИ-ПЕНДИ

преди 10 години

давай волене ние сме с тебе...да те изритаме от парламента идва време

39

UK

преди 10 години

Както е нормално Волен да има симпатизанти ,така е нормално аз да съм от Герб,защото за тези години когато бяхме на власт си оправих живота!Пукайте се от яд бедни роби!

38

UK

преди 10 години

Атака в батака

37

АТАКИСТ

преди 10 години

до 33 Те ей такива папагали като теб, само че много по ерудирани от теб в лицето на Андрей Райчев казваха 2013-та април месец чрез скапаните си агенцийки, че Атака щяла да се срине на 2 % на изборите. А то к'во стана? Какво станаааааа????? Як Атакистки шут в *** на всички *** и герберастки *** с 7%.Волен така ви го наби, че даже и Гоце вече докарахте за помощ да ви го измъкне от *** на Тиквата.

36

въпрос

преди 10 години

Уважаеми форумци ! Драги бедняци,бачкатори и роби за минимално заплащане ! Я да ви питам ? Сидеров ли завари 9 милиарда фискален резерв и остави 2.7 милиарда ! Сидеров ли източи сребърния и пенсионния фонд,парите на здравната каса,нашите пари от здравни осигуровки ? Сидеров ли ви вдигна пенсионната възраст и направи така да блъскате докато умрете ? Сидеров ли ви сложи данък на влоговете преди 7 месеца,данък на спестяванията на хорицата,на белите им пари за черни дни ! Заради Сидеров ли сте бедни

35

Крив макарон

преди 10 години

От ясно по-ясно.... Да ,но много късно, особено " удара в диафрагмата" ... " Ревете" " патриоти" , но лидера ви е неизлечимо болен и трябва да си получи заслуженото

34

UK

преди 10 години

Нормално е Волен да има симпатизанти! Всяко стадо си има ***

33

Анонимен

преди 10 години

До Иван 27Аз пък мислех че си от АЙТОС

32

с теб сме Волене

преди 10 години

Волен Сидеров излезе с изявление :"Платени криминални структури целят да хвърлят страната в хаос ! Румен Николов - Пашата , Борисов и Цветанов хвърлят страшно много пари с цел да спасят кожите ! Те хвърлят нашите откраднати пари ,не лично техните ! Хвърлят парите от тези които липсват във валутния резерв , парите от контрабандата,амфитаминовите и кокаинови канали ! Хвърлят тези пари които сега трябваше да са в резерва,в здравната каса,при пенсионери,работещи и безработни !БРАВО ВОЛЕНЕ !

31

Хихихи

преди 10 години

Ще го премести от единя в другия.

30

Анонимен

преди 10 години

Атака е в историята!!! Ще го разберете на изборите !

29

Става страшно

преди 10 години

Цаца,защо ми се струва че май този път сбърка човека с който се заяде?Сидеров досега няма загубена битка в живота си! На 19 април 2005 г. създаде партията си Атака и на изборите през месец май същата година Атака влезе в Парламента. Тоест партия на няма и 2 месеца влезе. И оттогава всеки ден,месец,година отписвахте Сидеров а е неизменно в Българския Парламент. Така че Цаца този път фатално сбърка. Волен завинаги и безвъзвратно ще навре Цацата в КАЦАТА!

28

селянина

преди 10 години

да можеше и аз да го ударя в диафрагмата.. ама как ми се иска само.. толкова дразни тоя белокос глу**к.. не мога да повярвам че му обръщат внимание.. да направим митинг "Да ударим задружно Волен в диафрагмата" за да си изкашля всичките кубински ***..

27

UK

преди 10 години

Пицаджии

26

glarus 3

преди 10 години

и аз ще подам жалба срещу тоя пудел,че ме излъга преди изборите/не говоря за заплати и пенсии/.ако пък го мярна случайно с неговите дупетатчета на улицата,ще ги уцеля с нещо национално и тежко по ибрикчийските тикви.пълни *** са тия.национални предатели а се пънат за родолюбци!

25

Иван

преди 10 години

ТАКА Е! НАРОДА ВЪВ ВСЯКО КЪТЧЕ НА СТРАНАТА Е С ПАТРИОТИТЕ ОТ АТАКА! САМО ЗА САМОТНИЯ ГЕЙБЕРАСТКИ ДРАСКАЧ ТУК ПОДВИЗАВАЩ СЕ ПОД НЯКОЛКО ИМЕНА АТАКА Е ВРАГ! Е ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ВРАГ НА МУТРИ ,КРАДЦИ И ОЛИГАРСИ! ЗА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА И ПЕНСИИ ЩЕ ПИТАТЕ АТАКА КОГАТО СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО!П.С. АЗ СЪМ ОТ ЕЛЕНА,ГРАДА СИМВОЛА НА БЪЛГАРЩИНАТА! И ВИНАГИ ТУК НА ВСЯКА КЪЩА ,ДОМ,ОБЩИНАТА,БОЛНИЦАТА И ХОТЕЛИТЕ ЩЕ СЕ ВЕЯТ ЗНАМЕНАТА НА ПАТРИОТИТЕ- АТАКА!

24

Miro

преди 10 години

Продължавам..........Надеждата на хорицата е в Атака да ударят и смажат олигарсите и зелената мафия. Днес като видях невероятната,легендарна и масова подкрепа за Атака в страната се съгласявам с думите ти "Народа е с Атака в цялата страна - по полета,по балкани,по села и градове"

23

Miro

преди 10 години

Напълно си прав! Аз съм снабдител на 1 дистрибуторска фирма! Сутринта преди да тръгна закачих на буса знамето на Атака! Не можете да си представите в страната огромната подкрепа за тази партия. Не кметствата в Елена,Твърдица,селата Константин,Драгижево и т.н. редом до Българското знаме се веят и знамената на Атака. 2-*** старци в Елена искаха да ме нагостят като със сълзи на очи ми казваха"Надеждата ни е в Сидеров,добре че махна този сатрап Борисов който искаше пак да ни увеличава тока".

22

UK

преди 10 години

Напишете в YouTube - платеният протест на Атака и гледаите!!! Затова препоръчвам на пицаджиите дане коментират много !