62

Циника

преди 10 години

Тикво, как може да си бил премиер на една държава 4 години и да не знаеш, че поста, който самият ти си заемал не е на "държавен служител"? как може да се излагаш по ТВ, наричайки Орешарски държавен служител

61

Циника

преди 10 години

Тикво, как се чувстваш с доведени под строй митингуващи с предварително платен транспорт и обещание за вечеря в крайпътна кръчма по пътя към родните паланки?!

60

протестиращ

преди 10 години

На този трябва да му се направи вече политическа панахида и помен.

59

Анонимният

преди 10 години

В историята ни не е имало по мазен и *** управник, както и толкова глупаво население че да вярва в мазник като тоя Мутрафон самообявил се за борец против комунизма, въпреки че самият не само е бил *** ами и на отговорен пост рожба на комунистическо Симеоново, крадливо, и нагло дете и по *** тарикатско, сега се сетило, че членувало в СИК и самото то забравило за далаверите си, както и за аофшорките за пране на пари с аверите си Алексей Петров Трактора и Румен Пашата Боко Тиквата е създание което показва деградацията на един народ вярващ в простотията.

58

Анонимен

преди 10 години

допуснах грешки/почти всеки ден умишлени/но сега простете че има още милиарди да вземем и гледайте да не ме осъдите!извадих си много дълбоки поуки/взехме много пари/!!! направо страшно!!!

57

Циника

преди 10 години

Тикво, защо продължаваш да да ни забавляваш с овчарското си простодушие?! Докога:)))

56

Танев

преди 10 години

Тикваров....Просто Тикваров. Вари го, печи го - Тикваров!

55

Анонимният

преди 10 години

Гробарите загробиха България! Не може една страна като България в 21 век да се управлява от Мафията! В БЪДЕЩОТО УПРАВЛЕНИЕ НА СТРАНАТА НЕ БИВА ГЕРБ ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ!Без Мутрафони!

54

Циника

преди 10 години

*** пак направил култово изказване.Гледам по телевизията,че на митинга нарекъл премиера "държавен служител" и като такъв нямал право да присъства на политически митинг.*** и неговите преяли с евтина маруля стадни последователи са толкова ***, че не могат да съобразят, че премиера и министрите са политически лица,а не държавни служители и като политически органи провеждат политиката на мнозинството в народното събрание.Но не сме ли прекалено взискателни към тиквеното стадо,наречено герб

53

Анонимният

преди 10 години

Правете всичко възможно да има алтернатива. Пропиляхте 5 месеца в нищонеправене, въобразявайки си, че правите нещо. Работете, бе! Идете при хората, опитайте се да върнете доверието. Опитайте! Едно политическо послание извън оставка нямате за толкова време. Единственото ви действие е да се гледате в пъпа самовлюбено, красиви, интелигентни и единствени под слънцето. Малко, но качествени. Свършете си работата! Тогава искайте оставка. Тъжно е да ви гледа човек. И невъзможно без да се ядосва. Правителството, на което искате оставката, е златен шанс за вас!

52

Смелия

преди 10 години

Грешка е че ;БЪЛГАРИЯ има такива *** като теб БОЛКО!!!!

51

бат Коля

преди 10 години

Я да ви питам защо давахте от близък план само лицата на бспарските привържаници(е видяхме че са ***) ,а на гербаерастките привържаници не видяхме толкова подробно лицата къде са снимките а а ?????? там имаше също куп *** мутряги и бабички !!В заключение мама им *** и на бспарите и на герберастите гнусни комуноиди протежета на ДС !!

50

Анонимният

преди 10 години

ГЕРБ преминаха през доста фази в последните месеци. Най напред, по примера на Иван Костов от времето, когато царя го измести от премиерския пост и ГЕРБ се обидиха. Излязоха от парламента, обърнаха гръб на всичко и взеха да чакат звездният си миг как справедливият протест на хората на улицата може да им помогне да се катапултират обратно на власт.

49

ГАЙ ЮЛИЙ ЦЕЗАР

преди 10 години

ЛЪЖЕ ТОЯ *** ТОЙ ВИНАГИ Е БИЛ МУТРА И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ОТИДЕ В ПЛОВДИВ ЗАЩОТО СОФИЯ НЕ ГО ИСКА ТАМ МУ Е И ФАБРИКАТА ЗА ЦИГАРИ НЕЛЕГАЛНИ КОЯТО ЗАЛИВА БЪЛГАРИЯ ГЕРБ ДОВЕДЕ БЪЛГАРИЯ ДО ТОЯ ХАУС И БАРДАК

48

Дон Кольо

преди 10 години

Той се кълнеше и ,че няма нищо общо с ДС, кълнеше се, че ще вкара Станишев и Доган в затвора, а па тя каква стана. Преди да започне хейта - не съм комунист, атакист или депесар.

47

Анонимният

преди 10 години

Митинг на ГЕРБ има и то в Пловдив.Защо в Пловдив? Ами много ясно все пак в Пловдив господин Тотев си прави каквото си пожелае и може да организира всичко, каквото е нужно за един митинг (под всичко разбирайте наистина всичко, от охрана до присъстващи на митинга).А присъстващи ще са необходими на Бойко, Цецо и компания, особено след като рухна надеждата Борисов да бъде припознат от когото и да било сред протестиращите.

46

Анонимен

преди 10 години

Борисов и Орешарски се същи мафиоти !

45

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ ПАК СМАЧКА ***!

44

Анонимният

преди 10 години

Дано в Пловдив, на митинга на ГЕРБ да пее Веселин Маринов, че да се посъберат малко повече хора, защото иначе ще бъде едно доста нелепо събитие.

43

123

преди 10 години

РЕФОРМАТОРИТЕ + ГЕРБ = БЪДЕЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ Не ни оставяйте на *** , ПЕНСИИТЕ И ТУРЦИТЕ !!!