58

!!!

преди 11 години

И аз се гордея г-н Плевнелиев!А Б.Б. вчера едвам..добре че излезна вчера защото щеше да напляска оново "кречетало".....Волен от както е *** на турците само скъпи наркотици взима....!

57

Атакист

преди 11 години

до 61Волен ли се е разписал на този документ, папагал смешен?Я дай линк.

56

Добряк

преди 11 години

До АтакистЩе набиеш шут в мечтите си. Точно за 20 минути всичките ви фитнес масовки ще са в кауша. Опитайте, просто. Мислите, че полицията ще ви търпи?

55

viki123

преди 11 години

Атакистите да замълчат, че излезна документа с който ДПС е платила 1,5 милион лева на сидеров за предизборната капмания преди няколко години! Намете си го в нета, ако знаете да работите с гугъл

54

0nzi

преди 11 години

И кое му е толкова кадърнато? Като спре да чете пред камера, ще го призная!

53

Анонимен

преди 11 години

Кой гласува за този ***?Стефан Данаилов Президент!

52

Атакист

преди 11 години

до 47Ела довечера пред офиса на Атака и попитай от кой може да си вземеш 30-те лева и да видиш как ще ти набием по един здрав шут в скапания ***, ***.

51

нн

преди 11 години

До МиткоЛичи , колко сте образовани и културни по изявите и лозунгите Ви по нощния маратон.Вие нямате позиция и визия.Това , че имате дипломи от световно неизвестни университети и за неприложими специалности не Ви прави нито образовани ,нито грамотни.

50

viki123

преди 11 години

Най-достойния президент Плевнелиев! Не забравяме и Петър Стоянов! Браво, че понякога макар толкова рядко идват поне за малко такива хора във властта

49

#неочакваните

преди 11 години

Естествено, че е горд с нас. И ние сме доволни от реакцията и отношението му.Всеки здравомислещ българин е горд, точно ние върнахме онова патриотично и оптимистично чувство в хората, че нещо може да се промени и да тръгнем на горе.Разбира се, на някой хора това не им изнася. А и имат да харчат 10млн.Много сме и сме силни. Ние сме бъдещето на България !#неочакваните

48

Добряк

преди 11 години

Затова са протестите, защото в тази държава БСП прокара закони, включително и Конституция, която позволява на психопат да се държи като недосегаем пред Президента. Затова са протестите, господа от Юруш, БСП и ДПС.

47

tsolov

преди 11 години

До kostandb ГЕРБЕРИ УМНИ НЯМА ТОВА Е МАФИЯТА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ТОВА Е МЪРШАТА НА БЪЛГАРИЯ

46

viki123

преди 11 години

До ГЛАС НАРОДЕНМи щото политиката не е вестник Чук Чук. Гадовете червени като нема кво да кажат и почват да търсят къде му седи захарта в шкафа в кухнята. Жалки нешастници! Оставка на червената мафия!

45

атакист

преди 11 години

Ние сме ***, които за 30 лева кибичим пред *** на воленчо и се правим на ангажирани. Бих се ангажирал повече с обслужването на Деничка Гаджева, но дедо волен не я оставя самичка и 5 мин. малко ме е сром че ненанм 90 кила за да ме ангажират и днес за протеста, он за 10 лева пишо простотии п офорумите цел ден, пия кафенце и онанирам пред екрана. Ай чао сиктир майна

44

ОФШОРКО

преди 11 години

РОСЕНЕ ТИ СИ ПОЗОРЕН ДВУЛИЧНИК И СЛУГА НА ДОНОСНИК БУДА *** ПОДАВАЙ СИ ОСТАВКАТА ДОКАТО Е ВРЕМЕ!

43

Атакист

преди 11 години

И к'во се оказа сега..имаме си президент, който укрива данъци...Честито!

42

681 г.

преди 11 години

Плевнелиев се разчувства: Гордея се с уникалния протест = Ние не се гордеем ,щом до там го докарахте !!!

41

Митко

преди 11 години

До chachКой му иска оставаката-един психично болен наркоман ли? Смешни сте :D

40

kostandb

преди 11 години

Платени драскачи, какво джафкате с/у първият ни кадърен Президент на така наречения "преход"?!

39

Добряк

преди 11 години

Ако не беше измислената Бесепарска конституция, вашият Волен, едва ли щеше да се дърви като *** вчера пред КСНС. Отдавна щеше да търка наровете. Петър Дертлиев я подписа и оттогава Президентската институция е един фарс. Представям си как някой като този, Сидеров, се издърви така на Обама. Хахаха, смея се! Ще литне като ракета, точно за 5 секунди. Не, че Волен няма да литне. Волене, нали щяха да те убиват на магистрала Тракия? После сам призна, че лъжеш, шуте!