17

слона

преди 11 години

Мдаа, за простия морето е до колене.

16

само вБългария

преди 11 години

На свбода са доганя, емел етем, станишката, овчара, румен-фонтана и искат да вкарат в затвора човека дето арестува най-много бандити за 23 години преход ???

15

мето

преди 11 години

Ама тоя и от конституционно право ли разбира???

14

Shark

преди 11 години

Аз не мога да разбера като как ще се обжалва вота на народа. Нека първо докажат че има изборна измама, че тогава. Това, че ГЕРБ не са доволни от резултата не значи че трябва да се касира вота. Ами то тогава дайте да си правим избори докато ГЕРБ спечели. Първо да докажат че има основание за касиране, а не Боко да се плюнчи по тв и да се прави на гоУем.

13

БившКоренякцСофиянец

преди 11 години

Гнида долна! В затвора, да прокараш път на Шефа си, Долния ***!

12

анонимен

преди 11 години

взе да ми писва от тази история с бюлетините

11

Казуса

преди 11 години

Боже, Боже, мутромилицонер тълкува правни норми. Докъде го докарахме...

10

Анонимен

преди 11 години

***, КАК МОЖАХТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ ИЗБОРНИЯ ЗАКОН САМО ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА ТАКА, ЧЕ ДА ПРОТИВОРЕЧИ НА КОНСТИТУЦИЯТА- ГЕРБ СА ПРОСТИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ЕЙ !

9

Анонимен

преди 11 години

Някой внимателно да му обясни, че Конституцията е НАД всички кодекси, закони, наредбички ... а, и заповеди също. Комик.

8

гражданин

преди 11 години

Цветанов да не се прави на умен, не може един закон да противоречи на Конституцията. Конституцията е на първо място, при приемането на закони те трябва да не ѝ противоречат. В противен случай, този който е приел закона явно го е направил в нарушение на Конституцията, било то нарочно или поради некомпетентност и неграмотност. А кой прие изборния кодекс? Май беше ГЕРБ, а?Така че Цветанов по-добре да си замълчи, че ровенето в *ната не е в интерес на ГЕРБ.

7

Анонимен

преди 11 години

Хубавец!!! Бай Ставри от Софийския Централен

6

aphrodite27

преди 11 години

По-добре ГЕРБ, отколкото комунисти и турци!

5

ТРЯБВА

преди 11 години

ДА го арестуват

4

слънчице

преди 11 години

А дано те арестуват, пък да видим дали няма да си изненадан защото още не си разбрал какво се случва:)))

3

Анонимен

преди 11 години

Комунистите почват да разчистват политическите си опоненти с купения си съд. Въпроса е защо народ е глупав и гласува пак за тях? С такъв *** народ няма да станем европейска държава.

2

възмутен

преди 11 години

Вчера внимателно изгледах пресконференцията! Борисов с цялата си наглост рекетираше съвсем открито Сидеров, че едва ли не му бил длъжен, защото не знам си какво бил направил за него! Добре видяхме как в предишния си мандат Сидеров бе употребен и изхвърлен; как ГЕРБ всяха раздор в Синята коалиция и те, "умните" му се вързаха и разбиха дясното в България! Тези хора, които управляваха на фона на разединението и интригите, не трябва да се връщат по върховете на държавата! Ще продължават да го правят, ние ще си "избодем очите", а те ще самоуправстват!

1

възмутен

преди 11 години

Тези със зъби и нокти бранят властта! Защо ли? "Дробили" са ги яко по върховете на държавата и ги е страх от ревизирането на самоуправството им! Този индивид и дружката му "най-големият експерт сред премиерите" трябва да са на подсъдимата скамейка! Г-н Цацаров, толкова ли е трудно това? Цветанов - за неупражнен контрол върху СРС и натиск върху служителите на МВР да извършват незаконни подслушвания; а "експертът" - за търговия с влияние и недопустима намеса в работата на правораздавателните органи! Всичко това може да се случи със свидетелските показания на "бушоните" /а те не са малко/, които