11

ДО 11

преди 11 години

Само не разбирам партизанин ли си ,терорист ли си , какъв си ?? Ако Герб били 1-ви - щял да ги бута с гражданска война. Нали ако са първи това е волята на хората все пак ..

10

anakin

преди 11 години

До Лебовски, Това , че ще гласувам за ГЕРБ не ме прави *** колега , задръж си мнението за белота....

9

лебовски

преди 11 години

Навсякъде е беднотия, безнадежност, мор Отчаяни са всички и обезверени,Така нареченият главен прокурор,е главатар комай на шайка от ***.И моля ви, махнете от стените Левски,опозорихме името и му предадохме мечтата рамките строшете ги на ситни трески а ликът му заровете скришно във земята.Но тъй го заровете, че да бъде пак намерен,от българин достоен, честен, смел,за да застане той изправен и уверен,да изпълни всичко за което Левски се е клел.Айде, роби, да излизаме на площадите.

8

Анонимен

преди 11 години

Този не е безпристрастен, този е гербер, поради което и беше уволнен от държавния си пост заради явно партийно агитиране. Не разбирам защо се дава трибуна на подобен елемент.

7

МАРИЯ

преди 11 години

САМО ГЕРБ И НИКОЙ ДРУГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 11 години

ГОРКО НА БЪЛГАРИЯ С НОВ МАНДАТ НА ГЕРБ...За съжаление и моята прогноза за резултатите е подобна. ГЕРБ ще са първа политическа сила, България е пълна с *** тип Буда. За мен изходите след 12 май ще бъдат 2: 1) герберите не могат да съставят правителство и е на ход коалиция с участието на БСП; 2) ГЕРБ правят правителство с помощта на Волен или Местан (еднакво позорно е който и от двамата да е) и ги бутаме с национална гражданска война.

5

Лебовски

преди 11 години

Боко кротко си пикае,сетне футболче играе,а върху синята идеяКостов, като чудна фея,изс-ра се нагло, безогледно,и тя издиша за последно..

4

Анонимен

преди 11 години

Не е важно как гласуват хората, а кой брои бюлетините, на това разчитат и от ГЕРБ и сега ни облъчват с платените от тях прогнози!

3

Анонимен

преди 11 години

Всеки път във вечерта на изборите гледам нааканите физиономии на досега управляващите и на социолозите. На 12-ти няма да е различно.

2

...

преди 11 години

Затуй сме зле, понеже наще големциса всъщност жалка банда от крадци.Затуй и наще майки и бащи,се ровят в кофите посред нощиПричината са наще магистрати,комай дружнка от кастрати,които няма грам достойнство или чест,имат само интерес..

1

Мира Радева

преди 11 години

Аплодирам статистиките на безпартийния, подчертавам, безпартийния проф. Константинов, но моите фантомни проучвания от анонимни агенции показват 250 депутати за ГЕРБ в НС.