23

Do 8

преди 11 години

Какво се правиш на много интересен?То и аз мога без Кола и Iphone.Хайде, откажи се от Windows, от всички hi tech американски продукти.Не използвай skype или fb, също и забрави за операционни системи, разработени в САЩ.А, също и...забрави за Android...защото, нали се сещаш на кой е...пак е американска ;)Та, не се прави на смешен с подобни изказвания :)

22

Анонимен

преди 11 години

В статията вони на герберасти-американофили.

21

Реалист 07

преди 11 години

Нормално е за една страна ,която води войни в цял свят !

20

Анонимен

преди 11 години

Велика нация! Естествено е комплексари от тинята, наречена България, да злорадстват - и то по какъв повод!?

19

до 8

преди 11 години

а какво е цоциализма ? мързеливия и амбициозни да получават еднакви пари ... ми то тогава за какво да си правя трудя да уча и да се квалифицирам ако ще взимам колкото един дървар... социализма убива развитието .

18

Анонимен

преди 11 години

Бог да прости загиналите. За жалост в такива ситуации загиват хора, които нямат нищо общо с алчните главорези, които седят из тъмни офисчета в "сянка" някъде по върховете на финансово-оръжейната-политическа пирамида и предизвикват/провокират всички тези неща с политиката си на грабеж, войни, ненавист, безпределна алчност и жажда за потъпкванен а човешки същества за лична изгода.

17

Аз

преди 11 години

интересно време са избрали за атентата, на днешна дата пък експлозията в църквата света неделя където предците на БСП убиват над 200 човека отишли на църква... то и сега плашат тука из форума с гражданска война ако загубят изборите ... а в америка сигурно пък са ислямисти така че двете идеологии комунисти и ислямисти пак са заедно .

16

до 9

преди 11 години

не злорадстваме, но защо атентата в Бостън е световна трагедия, а убитите афганистански деца от бомбандировки статистика ???

15

Христо

преди 11 години

Ало лъже демократичните медии къде сте когато в Сирия взривяват болници,училища,обезглавяват християни,и то точно терористи платени и въоръжавани от САЩ.........и сега изведнъж роните крокодилски сълзи.

14

?

преди 11 години

Издирват *** или тъмнокож мъж с чужд акцентИгла в купа сено? Ако го намерят бързо ще е съмнително

13

Анонимен

преди 11 години

Заслужават си го ,няма какво да мрънкат. Те що хора избиха по света!

12

Пъзел

преди 11 години

Е ви сега предтекст американците да нападнат някоя държава и да я "демократизират". То отдавна не са водили война и са си напълнили складовете с оръжия.Трябва някъде да ги разтоварят :)

11

bbb

преди 11 години

Един атентат сега 3 месеца ще го дават да сеят страх.

10

1

преди 11 години

Лудите по света са много и не са изключени такива атентати

9

Анонимен

преди 11 години

въййййй направо се просълзих:))) а когато американците убиваха деца за нефт всичко беше ок? пък и кво да го говорим, няма място където щатите да не са тероризирали някой, глада и немотията в Бг е също тяхна работа.

8

Анонимен

преди 11 години

***, нас винаги могат да ни гръмнат щото имаме някокостотин хиляди мюсюлмани. Не злорадствайте, ***, че утре някой член на вашето семейство или самите вие може да сте жертва...

7

Анонимен

преди 11 години

Мога да живея без капиталистическите iPhone и Кока Кола. Уго Чавез го каза много хубаво - Верният път е социализмът !

6

varg

преди 11 години

Гръм посред бял ден.

5

anonimna

преди 11 години

DAVAITE PO TO4NI SVEDENIQ DNES BG STE NAI-NETO4NITE I NAI-MANIPULATIVNITE .BADETE OBEKTIVNI I BARZI

4

Жорката

преди 11 години

А ти мършава герберастка подлого защо се заяждаш?