92

анонимен

преди 11 години

Вече го направихте, сега си признавате, но едва ли ще спечелите изборите червени превратаджии!

91

Путин

преди 11 години

Аз на Сергей Дмитриевич съм му приготвил повиквателна за Червената армия1 1996 г. се ската от служба, ама сега ще го вкараме в казармата!

90

М

преди 11 години

ууууууууууууууууууууу.......само това мога да кажа за тези нахални и безочливи престъпници.......

89

venko

преди 11 години

Шефката на ДКЕВР: Токът може да поскъпне от 1 юли - няма да гласувам за така ли ???

88

Анонимен

преди 11 години

"Стига, моля ви! Стига гавра с лидера ни. Вие го направихте на посмешище другаря Станшев. Няма да издържи психически. Моля ви, престанете. Умряло куче ритате."ахахахахахахахахххххххахаххахахахахахахаххахахахахах

87

йордан

преди 11 години

До 78,Куче комуноидно на 12 май ще виеш от мъка.Масова подкрепа за ГЕРБ,срещу крадците на прехода,хидрогеолозите от ДПС и *** на Ц. Кънчев.

86

ined

преди 11 години

Почти както се казваше в един стар филм "Само една черна нинджа може да убие друга черна нинджа" - или "Само една червена кратуна може да свали друга червена кратуна".

85

аре

преди 11 години

Само БСП може да свали ГЕРБ от власт.Само Сидеров може да свали комунистите и от ГЕРБ и от БСП.

84

Марк

преди 11 години

Лошото за Сергей е, че след като загубят изборите и го изхвърлят от БСПто, до 2 месеца ще го ритнат и от ПЕС! На евроПЕСовете провалени политици не им трябват!Дано му пазят поне местото в Херсонския Университет, че да си продължи момчето аспирантурата! Струва ми се , че не е доразвил темата "За влиянието на копчетата на униформите на Съветските Политкомисари за спечелването на битката за Берлин"!!

83

Анонимен

преди 11 години

Стига, моля ви! Стига гавра с лидера ни. Вие го направихте на посмешище другаря Станшев. Няма да издържи психически. Моля ви, престанете. Умряло куче ритате.

82

Анонимен

преди 11 години

не го вдига , а ще сваля?????

81

bg

преди 11 години

TI MAI SI LYD ILI IZVANZEMEN ,SAM SI VERVA6 I NEZNAM KOI O6TE NORMALEN 4OVEK 5TE ISKA TOTALITATNOTO KOMUNISTI4ESKO PLA6ILO DA ISPEWRIMENTIRA VARXY GARBA NA NARODA O6TE 50g. NA MNOGO TAKIVA KOITO SAMI STE SER MUTANIZIRALI I LYMPELIZIRALI V 20xek ??????

80

Анонимен

преди 11 години

Е то по-долно от комунисти няма, какво ще сваляте и кой пък ви иска вас изобщо...

79

Анонимен

преди 11 години

*** в чии джоб ви потъна партийната субсидия, че теглите кредити. ГЕРБ с тяхната строят болници и църкви.

78

Анонимен

преди 11 години

Тия ли ще ни управляват-тия дето са сега с два *** коалиционни партньора в момента.Срам-срам

77

Анонимен

преди 11 години

Пъдар ,ама корав....и рита сносно.И не носи прашки, не е модерен....

76

Анонимен

преди 11 години

tozi may e tam nyakade ot Koreya

75

Марк

преди 11 години

"Никой освен Коалиция за България не може да свали ГЕРБ от власт". Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев, който заедно с номинирания за премиер Пламен Орешарски ""Досега се подигравах на Станишев, но вече почвам да си мисля, че това момче се разболя психически!? Свалянето на ГЕРБ от влас му е маниакална идея! А "другарите" му от БСП му бутат фитили, за да се влоши състоянието му , и гледат сеир! Наточили са зъби след излборите да го изядът и да му седнат на мястото!

74

българин

преди 11 години

Ако БСП ще сваля ГЕРБ и ще назначава Орешарски за премиер, по-добре да си останат ГЕРБ, с премиер бат ви Боко. Освен че са също така крадливи като ГЕРБ, БСП ще задействат и КАТАСТРОФАТА АЕЦ Белене, докато ГЕРБ са намислили да крадат от другаде, КОЕТО ЗНАЧИ - ПО-МАЛКО и БЕЗ ДА ТРЕПЕРИМ НОВА АЕЦ ДА НЕ ГРЪМНЕ. А Орешарски е също така *** като бат Боко, ама е ПО-БЕЗЧУВСТВЕН - посредствен счетоводител, ПО-ЛОШО от селски пъдар и пожарникар като Боко.

73

Анонимен

преди 11 години

Отнесен от ГЕРБ - поредна серия. Но този път Първанката чака в засада...такъв ще му го нахули....е той е свикнал, има и път за отстъпление - към Интернационала .Неговата е лесна и кефска