244

KItov

преди 11 години

До znamПо какво е експерт? По псувни или по настъпване

243

РУМЕН221

преди 11 години

СТРАНДЖА,ЗНАМ И КОМУНИСТИТЕ КОИТО ГО ИСКАТ1.Бойко Борисов комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.2. Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС ! Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС и масов убиец Григор Шопов.3. Цецка Цачева партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.4. Николай Младенов комсомолски секретар, племенник на Пешо Танкиста и син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5. Росен Плевнелиев - първи секретар на общински комитет на ДКМС.

242

Анонимен

преди 11 години

Стоичков - патерица на ГЕРБ, не може да е опозиция. До вчера се прегръщаха с Борисов

241

qweqwe

преди 11 години

Ицо гледаи си футбола и не се намесваи в мрасната политика.Симо Дянков трява да му забранят да стъпва в България!

240

otvrat

преди 11 години

prostashtinata na tozi carvyl mjama granici no takiva sa my sapartiicite galko za balgarskia sport

239

Анонимен

преди 11 години

Който се е опитал да рита Стоичков после е викал но мамата.Пожалете майките си и ме пишете срещу него.

238

znam

преди 11 години

Вижте какво. Не може да сеоплюва всеки. Който отрича някого - да даде алтернатива - кой да е ? Кой ще е този който да оправи страната ? Освен това - какво означава да влезне гражданското общество ? Кои да са те - бай Иван от с.Долно нанагорнище ли ? С какво те ще помогнат ? Какво те ще следят ? Като няма някой представа от право, икономика, земеделие ,медицина, спорт и т.н. , като не го е работил и не се е доказал за какво ми е това гражданско общество. ЕКСПЕРТИ трябват. Стоичков - по скоро -ДА!

237

Желев

преди 11 години

По БТВ заитаха присъстваща /далеч от студентските години/ кой ги организира ? Отговора беше-ГЕРБ. И Стойчков стана участник във фарса на бившите.Срам.

236

Анонимен

преди 11 години

хахаха, гледахте ли БТВ преди малко - разни *** дето нямат 6-ти клас дошли да "защитават студентите" и Стоичков им чете лекция... хахаха това беше пълна пародия. Надявам се да влезе в "Господари на Ефира".

235

Анонимен

преди 11 години

типичен *** от столипиново

234

АНАРХИСТ

преди 11 години

ХОРАТА СА СТАДО. НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ НЕ Е ВЪПРОСА КОЙ ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА, А ДАЛИ ВИЕ ЩЕ УСПЕЕТЕ ДА ИЗВОЮВАТЕ ПРАВОТО СИ ДА СЕ САМОУПРАВЛЯВАТЕ.

233

ха ха ха

преди 11 години

СТОИЧКОВ НАИСТИНА МОЖЕ ДА ОТИДЕ В ЩАТИТЕ ДА СИ ЖИВЕЕ, НО СТОИ ТУК ЗАЩОТО Е ПАТРИОТ. А ДРУГАРИТЕ МОГАТ ДА ОТИДАТ В СЕВЕРНА КОРЕЯ ДА ЖИВЕЯТ, НО СТОЯТ ТУК ЗАЩОТО ДОРИ ТАМ НЕ ГИ ИСКАТ...

232

robocock76

преди 11 години

Къв каталунец е тоя столипиновския *** :)

231

Анонимен

преди 11 години

Тези заслужават да се гласува за тях!Те ще оправят България , със сигурност!Млади са , интелигентни са и са напористи ....ще успеят.Изобщо не са ,като ония улични сбиртоци на мафията

230

Анонимен

преди 11 години

НЕ МОЖЕ ОТНОВО ДА ДОПУСНЕМ ТАЗИ НЕКАДЪРНА БАНДА ВЪВ ВЛАСТТА !ПРЕДЛАГАМ БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ И НАЦИОНАЛНИ ПРОТЕСТИ ДОКАТО НЕ ПРОМЕНИМ КОНСТИТУЦИЯТА !

229

Анонимен

преди 11 години

НИСКОЧЕЛ ПЛОСКОЛИЦ ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ ГЕРБЕР *** С НИСКО ЧЕЛО И МАЛКО МОЗЪК И ПЛОСКО ЛИЦЕ КАТО НА ТУРЧИН ОТ АНАДОЛА С МАЛКО МОЗЪК.ПОЕТИЧНО КАЗАНО ЛИЦЕ КАТО ПИТКА И АКЪЛ КАТО ПИТКА С "У".

228

до 272

преди 11 години

До до 258 Човек който е страдал много преди да дойде демокрацията.Любимата ми песен беше" Черна овца " на група АХАТ.Когато попитах тогавашните управници защо се отнасят с мен така шефа каза защото ти си черната овца тук.Така се получи понеже си позволих да питам защо за една и съща работа партийния ЧЛЕН взема двойно повече от мен.

227

DO A.PETROV

преди 11 години

DA GO DUHAS!

226

Анонимен

преди 11 години

Стоичков, мишко долна!!!

225

"Фен"

преди 11 години

Изобщо не ме интерисува какво е постигнал Стоичков и с какво се прославил,но си мисля че не е лицето на България,при положение ,че е един нискоинтелигентен тип,който веднъж се отказа от България.С две думи как да вярвам на хора които са го избрали за лице на организацията си.