35

АНОНИМЕН

преди 11 години

Хора мислете ,трактори ,хамстери,пищови и какви ли не от зоопарка и мотопарка усетиха свободата и безнаказаност,колкото и лош да е Бойко ,колкото и да пишем ,че е мутратой е единственият който се осмели да бръкне в гнездото на осите.Дано новата система със старите ку-ви се стресне и си свърши работата до край.

34

Анонимен

преди 11 години

И Алексей и Бойко знаят неща за другия, които не биха искали да излизат в общественото пространство, затова и е целия този цирк и размотаване по съдилищата вече толкова години.

33

десен

преди 11 години

Тоя вместо да дава указания по добре да дава показания

32

Анонимен

преди 11 години

Така или иначе изборите ще се решат от продаващите гласа си!

31

Анонимен

преди 11 години

Петров каква роля играе в България обществено значим човек ли е за държавата не разбирам

30

Панталеев

преди 11 години

В цялата тази криза Гърция е пъти по добре от България

29

Анонимен

преди 11 години

Бойко може и да се е страхувал някога от теб, даже със сигурност, понеже си е страхлив по природа, но вече му е минало. Отдавна се разбра, че само квичиш, но и теб те е страх да захапеш.

28

Бацето

преди 11 години

Хахаха. Смех...Джаро се разшава...Туджаров, бегай си пласирай наркотиците боклюк, само политик не ставай МОЛЯ ТЕ !

27

Панталеев

преди 11 години

До ako ЛУД

26

БСП

преди 11 години

Алексей Петров премиер,Пешо Сумиста Президент и Мишо Шамара министър на културата

25

Анонимен

преди 11 години

как може въобще да му дават думата на този като къкъв се явява той

24

Анонимен

преди 11 години

До Плевен - ти да е си туркеи бе.Това ДПС трябва да изчезне от българката политика и държава, а вие ще гласувате за тях.Техните лидери са все престъпници, крадци, доносници, далавера-джии и прочие.А тая гадна мутра/ ал.петров/да спре да дава интервюта, че не го понасяме.

23

w

преди 11 години

nemi tyrkai temite do bg help.plis

22

Анонимен

преди 11 години

Гласувайте за голямата партия на ГЕРБ,БСП,СДС,ДПС,ДСБ,НДСВ,Кунева и РЗС за да продължи евроинтеграцията иначе ви чака лошо бъдеще, по лошо от това на Гърция .

21

ako

преди 11 години

Уважаеми сънародници, и аз искам всички хора да са богати и доволни , но не знам някъде да е станало.Няма държава от бившия соц.лагер да е добре, и това е така защото думите за братство, равенство, социализъм галят слуха но са неверни.Например Станишев,Първанов,Алексеи Петров.Р.Овчаров,Р.Петков,Масларова,К.Нинова,М.Манолова и всички около тях са милионери.Е как да стане този социализъм с такива ***.Докато БКП-БСП-ДС не се махнат от политиката в България няма да има управия.Бойко дае жив и по здрав и по бързо дасе върне като министър председател.амин.Дай боже.

20

Панталеев

преди 11 години

Анонимния плюе по всички който мразят мутрата Борисов защото е при него на заплата ,и му лиже дупето всеки ден за 1000 лева на месец .Браво мъжкар си ти Анонимен

19

Ла Гуардиа

преди 11 години

За всеки средноителигентен българин е видно и то с просто око, че Алексей Петров е един рафиниран и въобще неглупав човек. Другото обаче, което прозира е, че това е една безпардонна и зловеща личност, изпечен престъпник, докарал много хора до отчаяние и мизерия, когато е решил да ги остави живи. Само който не е сърбал попарата му не знае що за чудовище е този иначе изглеждащ едва ли не самариянин. Зад мазната физиономия се крият отмъстителност, алчност и лицемерие. Ех, да имаше СЪД в BG....

18

Анонимен

преди 11 години

ЕТО ТОВА Е СЪЩНОСТТА НА НЕЩАТА - ЛОШИЯ БОРИСОВ ИЛИ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, СЛАВИ ТРИФОНОВ, РУМЕН ОВЧАРОВ, РУМЕН ПЕТКОВ И ОЩЕ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ГОСПОДА. ИЗБИРАТЕ ВИЕ!!!

17

Панталеев

преди 11 години

До Анонимен И Борисов е доказана мутра но му даващ думата и му се слагащ при всяка възможност ,мазна ***

16

Българин

преди 11 години

Шоуто приключи, това управление беше един циркНе знам дали Петров е "трактор или комбайна" ,но това което е казал за управлението на Б.Б.е истина.За жалост.