28

Анонимен

преди 11 години

Част от полицаите са с ЧОРАПИ на главите! Представяте ли си, за да не ги познаят съседите им, страхливци! Гнус ... голяма гнус.

27

Глас Народен

преди 11 години

Кого ли плашат турци злокобни?Нихната ярост, удари злобнище се разбият нищожни, слаби,в нашата правда, в нашите саби!

26

гражданин

преди 11 години

Време е некъдърния министър Цветанов да си ходи заедно с цялата герберска ***.Полицията възтана срещу хората.Не им стига на ГЕРБ,че ни дерат кожите и ни крадът ами и ни забраняват да си изказваме мнението.***,ще си отидат насани като всички останали.

25

ЗАТВОР ЗА БОЙКО!

преди 11 години

БОЙКОВАТА ЗИМА ДОЙДЕ-НАРОДА БЕДЕН И ГЛАДЕН ИЗЛЕЗЕ НА УЛИЦИТЕ ТЕ ВСИЧКИ СА ПРОТИВ ТЕБ БОЙКО МАФИОТОВ БУДЕВ.ЗАТВОР ЗА ТЕБ И ЗА ПАРТИЯТА ТИ ГЕРБ-ГРАБИТЕЛИ И УНИЩОЖИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.КОЛКОТО ПО-БЪРЗО ТЕ ИЗРИТАМЕ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ГРАБНАТ ТОЯГИТЕ И ДА ГИ ИЗПОЛЗВАМЕ СРЕЩУ ТИЯ КОИТО НИ УНИЩОЖАВАТ И СЕ МИСЛЯТ ЗА ВЕЧНИ!СТИГА ТАЯ ТИРАНИЯ.СМЪРТ НА ДУШМАНИТЕ!ДА СТРОШИМ ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА НАРЕЧЕНА ГЕРБ!БУДА И КЛИКАТА ОКОЛО НЕГО В БЕЛЕНЕ ДА СТРОИ ПРИНОДИТЕЛНО АЕЦ!

24

Глас Народен

преди 11 години

Гледайте в този пряпорец красен,лева как тича волен, ужасен!Левове всички днес се яветелюти и страшни за враговете!

23

Глас Народен

преди 11 години

Нека с тоз удар врага да смажем,нека му гордо, братя, докажем,че сме строшили мръсни окови,че сме свободни, а не робове.

22

ranik56

преди 11 години

На никой ли не му ражда главата ,че Това е Народния Гняв . Тук Политиците няма да се покажат ...те се скриха в Черупките си и чакат "Звездният миг"...за да се появят отново с Нова Версия за Спасение на България . КОЙ ЩЕ ИМ ПОВЯРВА ВЕЧЕ ?! Остава само едно ...О С Т А В КА .

21

Анонимен

преди 11 години

ТОВА Е ЗИМАТА НА НАШЕТО НЕДОВОЛСТВО!

20

Народът:

преди 11 години

Бойко Борисов ***....раст, п....раст !Бойко Борисов, ***...раст, п....раст !

19

Анонимен

преди 11 години

къде е защитникът на цялата журналистическа гилдия и демокрация Бюреков да отразява протестите? Нещо ги няма новините по ТВ7...

18

Анонимен

преди 11 години

От кои данъци се храни полицията, да застава срещу собствения си работодател-НАРОДА!Този беден и изстрадал народд, който най- сетне взе да се пробужда от дълъг зимен, летаргичен сън.Който е тръгнал срещу народа си, не е свършил добре.Историята го доказва...

17

Анонимен

преди 11 години

Цецооо, зарад тоз бой, ще ти национализират 6 те апартаменга.

16

Оставка ! Оставка !

преди 11 години

Къде е министър-председателя на България ?!България е пред гражданска война, а той се крие ...Бойко, незабавно изгони ЕРП-тата от България !!!

15

Давайте ...

преди 11 години

Давайте полицаи, бийте хората. Но помнете. За да не се учудите защо в даден момент, този иначе кротък народ ще ви пребива по улиците. Подгответе си скривалище за униформите, да не ви разпознаят.

14

Анонимен

преди 11 години

А герберските медии мълчат.

13

Глас народен

преди 11 години

Боят настана, *** сърца ни!Ето ги близо наште душмани!Кураж дружина верна сговорна!Ний не сме веке рая покорна!

12

Анонимен

преди 11 години

Нищо ново. Българския полицай е *** по природа. Гнила душа. И се чуди защо като *** за още и още пари, хората не го подкрепят ...

11

Дядо Петър

преди 11 години

Червените ченгета от ВМРО и Атака насочват народното недоволство в грешната посока.Не че сметките не са големи, НО ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ НИ СА НИЩОЖНИ.Защото ГРОБарите продължиха да грабят и крадат.Да харчат европейските и НАШИТЕ ПАРИ за щяло и нещяло, да пълнят гушките на приятелчетата си (откъде са тия новопръкнали се милионери?), да си прибират комисионните и да си тъпчат партийната каса.За да могат да купят колкото се може повече гласове и да продължат да ни "управляват".ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ ЛИ?

10

Анонимен

преди 11 години

Мутрата Буда и мутренската хунта ви бият на площада. Това е демокрация по герберски.

9

Анонимен

преди 11 години

Хора, не ходете при Шушумигата ***, от тая кукла на конци нищо не зависи. Той е една марионетка на Тиквата!