18

Анонимен

преди 11 години

Шести ден варненци не престават многолюдните протести. Тази вечер бунтарите вървят с призив цветя за полицаите. Въпреки много студеното време, варненци не се отказват. Скандиранията са Мафия!, Всеки ден ще е така, да се готви ВиК и Кой се страхува от народа?. Шествието се движи из центъра на морската столица, а ученици подкрепиха протестиращите със собственоръчно изготвени плакати. Щитовете на жандармеристите, които до Юнашкия салон бяха запрещили движението към Аспаруховия мост, бяха за

17

АПЕЛ

преди 11 години

С *** оркестър начело изпълнихме волята на червените кукловоди.Не знам някога мургавелите да са си плащали задълженията и сега това мероприятие им идва дюшеш. В единен строй с братята *** за неплащане на сметките!

16

до 19

преди 11 години

В 11 часа пред Министерство на икономиката и енергетиката.

15

Анонимен

преди 11 години

В колко часа и къде ще бъде протестът в неделя в София??

14

???????????????

преди 11 години

КЪДЕ СА СОФИЯНЦИ?СРАМ!ИЛИ СИ ОТИДАХТЕ ПО РОДНИТЕ МЕСТА!!!

13

една

преди 11 години

Е и? Нищо няма да се промени с протести. Ще намлят цената на тока ли? Няма да го направят и протестиращите ще клекнат, ще се уморят и ще се примирят. За по-сериозни действия на този народ не му стиска.

12

Анонимен

преди 11 години

Евала на варненци, цяла България трябва да взима пример от тях. С дремане и празно говорене помежду си, нищо не става.

11

до 12

преди 11 години

Не, няма да е по старому. Ще изметем крадливите гробари на изборите! И ако пак се опитат да фалшифицират - тогава ще се повтори сдесарския митинг на Орлов мост!Аз лично, а и всички около мен,искаме експертно правителство. Не ме интересува от кои партии, но експерти.Стига калинки!

10

ЛЕВСКИ

преди 11 години

на площтадите храбри БЪЛГАРСКИ лъвове да защтитим БЪЛГАРСКИЯ народ който тиранът БУДА погребва.ако е останала и частица от патриотизма на ЛЕВСКИ И БОТЕВ излизаите да раздаваме правосъдие така както ЛЕВСКИ е раздавал правосъдие на тираните.да продължим делото на ЛЕВСКИ И БОТЕВ и да свалим със всички средства тираните от ГЕРБ И БУДА.не чакаите а излизаите храбри БЪЛГАРСКИ лъвове БОСИЯ ви показа пътя на РЕВОЛЮЦИЯТА сега ние сме на ход да напълним площтадите и да свалим тираните и БУДА РЕВОЛЮЦИЯ,РЕВ

9

пак ще си платите

преди 11 години

не шеста вечер , ами и шест стотин вечери или шес хиляди вечери да минам българския народ си е офчи народ , всичко ще си е пак по старому !

8

Петър

преди 11 години

Ах продажни драскачи, във Варна имаше над 1200 души днес. А в Сряда бяха 3 000. Снимки и клипчета в нета колкото щеш.

7

Потърпевш

преди 11 години

ЕВН ме осъдиха за стари сметки от преди 2 години!За апартамент, който не е мой от ... 20 години, в град, в който не живея от 25 години.Да ви *8а м*Йк*Т*...

6

Анонимен

преди 11 години

Интересно е, че протестите са по-масови във Варна и Пловдив, а софиянци какво правят? То за това е такова положението в България, щото софийската *** спи.

5

Анонимен

преди 11 години

Давай, Варна, с вас сме! Това е правилно и така трябва да бъде!

4

Анонимен

преди 11 години

И още миги ще падне заветния хълми на 17.02Цяла БЪЛГАРИЯ пристига със гръм

3

Буря в чаша

преди 11 години

Докато коментарите са повече от протестиращите нищо няма да се промени......

2

Анонимен

преди 11 години

VSICHI SA S PROTESTIRASHTITE.VAN NA MAFIQTA OT BG.

1

Анонимен

преди 11 години

Токът е български - ЕВН в Сибир ВАРНА е България до НЕДЕЛЯ