97

Гражданин

преди 11 години

Явно псевдоеколозите са застанали начело и на "Зелените". Мафията вече овладя и тях.

96

бг

преди 11 години

Кой *** е втълпил на Бойко, че народа в тази държава са социалисти и червени бабички?Та нали ние ви избрахме, г-н Премиер!Нали всички ние имахме надеждата да ни отървете от червената крадлива чума!А се оказа, че за вас са хора само богатите и преуспелите, независимо по какъв начин.Ние не сме лош материал, а човешки души и искаме нормален живот. Нито сме мързеливи, нито некадърни, нито пък ще станем социалисти.Не ни унижавайте повече!

95

Гербер

преди 11 години

Не е новина, че сме много по-добри от правителството на Станишев, въпросът е да станем много, много по-добри.Прав е Бойко, браво на него! Много по-добре крадем, много по-добре прикриваме следите си, много по-добре пазим своите от разследване на далаверите, много по-добре оправдаваме злоупотребите си, много по-добре толерираме ***, много по-добре измисляме нови данъци и такси, много по-добре разоряваме хората. Е, в работенето нещо хич не сме по-добре, но то не може всичко да е идеално

94

Анонимен

преди 11 години

Надзора на българският лев се осъществява от Димитър Костов - финансовия министър на Жан Виденов. Ха ха ха..

93

Smurf

преди 11 години

Такова падения на "зелените" организации не бях очаквал. Бойко им подхвърли кокалче с " Не Не Не" за Белене и те милите веднага изтичкаха помахвайки опашки вперили влажен поглед . Горките сега ще бъдат употребени в предизборната пропаганда на Герб и накрая ще останат с пръст в устата

92

Анонимен

преди 11 години

За ски-пистата нещата са доста по-сложни, а за АЕЦ Белене е ясно, че е безумие в днешно време да я строим. В комунизма се правеха такива неща, а сега има нови технологии, на запада минаха на зелени енергии, да не са по-*** от нас. Отказаха се да развиват ядрена енергетика завбъдеще. А ние ще се заробим за десетилетия от фирми около червените обръчи. Освен това не сме Япония, за да я направим както трябва. Ще затънем в кредити до уши. И ще има риск за всички. Белене е земетръсна зона.

91

пенсия

преди 11 години

Какво ви е по-доброто? Точно обратното оакахте се. И не се правете на велики. Не сте по-различни от БСП. Герб са мутантите на БСП.

90

незнаен

преди 11 години

бай Ставри, Белене може да издържи боинг да го тресне и 8 по Рихтер ама внуците ще издържат ли да плащат за произведения и непродаден ток, бай Тодор не беше *** като теб затова спря проекта на времето бе бай *** задръстен

89

БСП -крадец

преди 11 години

Какви закупувани права,какво законодателство-ТУКА Е ДЪРЖАВАТА НИ СИК С МИНИСЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ-МАФИОТА БОРИСОВ(диктатор)И ЩЕ СТАВА КАКВОТО МАФИЯТА СИК КАЖЕ!!!Срам и ужас за нас,че го избрахме и най-вече ГО ТЪРПИМ ОЩЕ..

88

ДГД ГЕРБ

преди 11 години

Д адени празни обещания като наА прилски пленумГ рабене и лъженеО грабен народ Д алавера и кражбаУ правление срещу народаХ аос в държаватаА гресия и злобаГ ладни годиниЕ кстремно разграбванеР екет и робствоБ олести глад и мизерия

87

Анонимен

преди 11 години

Знаете ли какво екредитор от последнаинстанция? Тойуправлява светът. Тойдържи всичкидългове. Американскотоправителство всякагодина взима пари назаем от него за да сизапълни данъчнитедефицити в бюджета. Запомнете това. Той евиновен за първата ивтората световнавойна, и е създалреволюцията в Русия..Държавите са му подчинени.

86

МутрА

преди 11 години

Какво стана с присвоените 650 дка защитени площи? Не стигнаха ли? Аре още 650 дка, щото няма опасност от наказание. Мутрите владеят планините и черноморието.

85

Уот дъ Фак

преди 11 години

КАЖЕТЕ МИ ЧЕСТНО,ЩЕ ОСТАВИТЕ ЛИ ТОЯ ДЕТО ТЪРСИ СМЕТКА ЗА ПРЪСТЕНИТЕ НА ХОРАТА ПО РЪЦЕТЕ А ИМ ПРИЛАГА НАЙ-ТЕЖКИЯ ФИНАНСОВ ГЕНОЦИД ЗА ТОЗИ ВЕК!!!!Ще му позволите ли втори мандат да ви прилага тактиката ние сме дъ бест,другите са виновни.Ако има поне 10 000 човека които са в по-добро финансово състояние от юли 2009 насам,нека ги чуя,че вече си мисля че няма накъде по-зле!!!!

84

минета

преди 11 години

Стефчо минета на бсп късмета Те с светлин си бъркат из точките ... Стефчо не ти стана ясно че *** на влас няма да доиде повече нито педофил ... много зависими хора .. да идват тези избори че да ви спрат парите за нет и коментари като стане ясно че постигате обратния ефект на искания от вас Стефчо

83

Анонимен

преди 11 години

ДОБРИЧКИЯТ БОЙКО ЩЕ ПИПНЕ ЛИ КАРДЦИТЕ СТАНИШЕВИ???

82

Дядо

преди 11 години

До 54 Това кето си драснал ви го казват на пртийните събрания, и ви карат да си затваряте очите пред направеното от ГЕРБ. Хората виждаха СърГЕЙ & КО. Как крадяхаи затова отнесоха големия ретник. СЛЕДВА ВТОРИ.

81

Бай Ставри

преди 11 години

Този г- н Боби Сандов голям разбирач се извъди! Първо се позапознай, после се изказвай: Белене може да устои на земетресение до 8-а степен по Рихтер и врязването на най-големия самолет в света в него.

80

Smurf

преди 11 години

Бойко не може да гарантира какво ще стане следващите 100 000 години, ама как така бе как не може , малеййй тоя уби всичко детско в мене. Не можел аз така се надявах , че най-накрая и България се уреди с жив бог , а той сега моля ви се не можел че кой ако не той

79

Анонимен

преди 11 години

Защо отменихте Наредба 7 за хигиенните изисквания за здравна защита на селищната среда (отм. 17.05.2011 г.)?

78

БСП -крадец

преди 11 години

КРАЖБИТЕ И ГРАБЕЖИТЕ НА БСП И КОМПАНИЯ!Днес по БТВ излъчиха поредното разкритие за източване на пари от депутат от БСП във Видин. Чудя се дали хората са забравили за всичките им престъпления, как може да се има вяра на партията столетница? Защо столетница? Защото БСП е горда, че е наследник на тази велика организация. Нека разгледаме великите дела на БКП и наследницата й БСП.