14

ха ха ха

преди 11 години

Интересно е,че Борисов е тръгнал да спасява дюните,а не може да спаси собствения си народ от задълбочаващите се глад и мизерия.Но винаги съм казвал,че за да си гербав,требе да си мноо ***.

13

1000000

преди 11 години

Няма такъв наглец, толкова е подъл, че обръща всяка своя далавера и корупция в храброст и борба с мафията, казвам НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА А ТОЗИ ДА СИ ХОДИ НЕ ГО ЩЕМ !

12

БРАВО БЕ СТАНИШКО...

преди 11 години

700 дка.гора --за 7лв/дка...и то на морето в Ст.Оряхово -Бургаско!ЕГАТИ ЦЕНИТЕ ....ХА,ХА,ХААААААААААААА....съвсем "по комунистически"-като при Тато!"НАРОДА ДАВА" ,БЕ.....ХА,ХА,ХАААААААААААААААА....всички Държавни гори са "НАРОДНИ ",нали..?!!!Сега разбирам , защо мразят "СОЦА" навсякъде по света!Що е соц....все е гов""о..!

11

в дюните край Несебъ

преди 11 години

Не копайте в дюните край Несебър, защото може да попаднете на трупа на някой от списъка на 192-те неразкрити убийства от времето, когато пожарникарят беше генсек на СИК, пардон, на МВР.

10

Анонимен

преди 11 години

Вождеееее...............народееееее...................!!!!!!

9

утилизатор

преди 11 години

Да утилизираме отпадъка герб!

8

Емо

преди 11 години

колкото пъти червените се мъчат да дискредитират Бойко, толкова повече го надъхват и толкова по здраво ги ломи

7

chicago

преди 11 години

ББ няма пропуснати Бекхенд,Форхенд и дузпа,какво искаме повече.

6

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО Е ВЕЛИК , И САМО ТОЙ ЩЕ ВКАРА ТАЗИ *** В ПРАВИЯТ ПЪТ!!!

5

селски цирк

преди 11 години

Фалиралия селски цирк Порисофф сервира следните евтини номера:Понеделник другарят Борисов: Вадим сделка по сделка - и при прокурор, колко природа ще спасим.Вторник другарят Борисов: Не вадим никаква сделка по никаква сделка - и при никакъв прокурор, колко природа ще спасим.Сряда другарят Борисов: Вадим сделка по сделка - и при прокурор, колко природа ще спасим.Четвъртък другарят Борисов: Не вадим никаква сделка по никаква сделка - и при никакъв прокурор, колко природа ще спасим....

4

ще проси на улицата

преди 11 години

Жалко за герб, любимата ми партия! Няма да има за кого повече да гласувам. Парламентарната анкетна комисия за разследване на сделките със земи ще унищожи цялата герб! Какво ще стане с кумецо на Цецо, Миро, Фидосова и Менда? Цецо със 6-те апартамента ще се прехвърли в килия номер 6. Цветелинка ще стане безработна! Върховният лидер, пожарникарят, ще проси на улицата!

3

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ и НАГЛИТЕ са едни и същи хора !!!!

2

Анонимен

преди 11 години

А бе с тия дюни голяма далаверка стана. Да видим докъде ще им стигне наглостта. В местността Кокала квадратен метър е оценен от държавата за 20 лева. На тази цена теренът е придобит през ноември м.г. от първия купувач - тъстът на Боби Михайлов Димитър Петров, който след това препродава на СЛЕ Груп (Тодор Бояджиев, на чиято дъщеря вътрешният министър Цветан Цветанов е кум, се оказа съдружник с управителите на фирмата) ден по-късно. Според местни жители пазарната оценка на същия този терен е 200 евро за квадратен метър. Фирмата инвеститор Сле Груп пък продава жилища в свои комплекси от 650 евро на квадрат нагоре.Междувременно стана ясно, че кметът на Несебър Николай Димитров е бил поканен в Изпълнителното бюро на Българския футболен съюз, чийто шеф е Боби Михайлов.Същата година тъстът на Михайлов подава заявяване за закупуване на терена.Днес пък Найденов рече: "Сделката с дюните в Несебър е законосъобразна, аз не отговарям за целесъобразността на продажбата

1

?

преди 11 години

Не разбрах офшорката близка до гроб,ще продължава ли да строи?