28

Една_от_БГ

преди 11 години

Проблемът е, че докато нямаше забрана за пушене, а само отделни помещения за пушачи и непушачи, пушенето беше факт и в секторите за непушачи на принципа: Дай един пепелник!

27

Йордан Илиев

преди 11 години

Затварят ни там като някакви престъпници, а покрай нас минават непушачи, които ни гледат усмихнати все едно сме крастави или престъпници някакви и затова сме отделени от тях. Не разрешавам на никой да ограничава правата ми, които са ми дадени по рожнения от Бог и моите родители, категоричен бе Миланов.Да г-н "професоре" никога не е късно човек да се опозори! А Вие с Вашата защита на един световно признат лош навик, не само се позорите ...хвърлете си дипломата на лекар....плюете онова време което Ви изучи и Ви даде титлата .Сега размахвате пръст, че някой ви отнема правата...Господине законите се правят за това да е добре на обществото, а не на шепа смръдльовци....Вие знаете ли на какво воните? Срамота е че сте лекар! Бих се срамувал на ваше място.Не бих желал човек с Вашите разбирания да ме лекува...самият Вие сте за лекуване!

26

king_for_a_day

преди 11 години

"...да кажа за стотен път,че вредата от изгорелите газове на един,подчертавам само на един автобус,отделят толкова вредни вещества за час,колкото ХИЛЯДА пушачи за един ден ..."Газовете от автобуса вътре в заведението ли отиват, бе ***? Акъл за 2 стотинки нямаш. Върви пеша до родното си село, акто не ти трябват автобуси, че ги даваш като абсурден пример.

25

Анонимен

преди 11 години

Ама те съвест имат ли? :)))

24

Анонимен

преди 11 години

Смръдляци от всички страни, обединявайте се! България е център на смръдляшката никотинова революция!

23

Анонимен

преди 11 години

ЕДНА ИСТИНА: В ПОЛИТИКАТА ---МОРАЛ И ПРАВИЛА ...НЯМА !ИМА САМО ----ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ----

22

до 27

преди 11 години

Аз пък искам разрешение да си акам на плажа на морето . Или поне част от морето да е отделено за акащи с въженце като коридорите в плувните басейни

21

Анонимен

преди 11 години

Миланов за мен е поредният специалист с надуто реноме без покритие! Това ясно си личи от неговото говорене. Значи според него, като лекар, непушачите трябва да дишат дима на пушачите, защото пушачите не трябвало да седят на студено. Ами той никой не гони пушачите на студено, ама да опушат всичко защото не могат да си контролират гадният навик е нагло!

20

Анонимен

преди 11 години

Искам да се въведе забрана за използването на дизел и бензин и всички да карат само електрически коли Няма да им дишам аз газовете !

19

Анонимен

преди 11 години

Има решение, то не че сме се наимали с пари и висим по заведения, тия години вече ги няма, но наистина какъв е проблема на дву-компартаментни заведения, които обслужват и пушачи и не-пушачи ???

18

Анонимен

преди 11 години

Професор Миланов много добре знае от какво умират хората и определено не са цигарите.

17

king_for_a_day

преди 11 години

Професор??? По-скоро като пациент ми звучи...

16

Една_от_БГ

преди 11 години

Гледах разговора по бтв и видът и поведението на проф. Миланов говореха за напълно смахнат човек. Мухлясалите бабини цитати в 2012 г. звучат абсурдно и смешно от лекар с пропаднал вид на алкохолик - клошар. А да се подчинява здравето на хората под знаменателя на кръчмарския бизнес е нецивилизовано, да не кажа дивашко.Но ние сме диваци и живеем в дивотия, не в държава.ЯВНО ДЕПУТАТИТЕ НА ГЕРБ ЗА ПРЪВ ПЪТ ЩЕ ГЛАСУВАТ ПО СЪВЕСТ, А НЕ ПОД ВОЖДОВА КОМАНДА,А ББ СИ ИЗМИВА РЪЦЕТЕ С ТЯХ.

15

Анонимен

преди 11 години

До яао Ненормалник,ти на малкото пръстче на проф.Миланов не можеш да се хванеш!А колкото за Дариткова и всички простаци непушачи загрижили се здравето на народа ,мога да кажа за стотен път,че вредата от изгорелите газове на един,подчертавам само на един автобус,отделят толкова вредни вещества за час,колкото ХИЛЯДА пушачи за един ден ,не могат да достигнат това ниво!Е И КАКВО ДА ПРЕМАХНЕМ ЛИ АВТОТРАНСПОРТА ЗАЩОТО ХИЛЯДОКРАТНО ЗАМЪРСЯВА ВЪЗДУХА,ИЛИ НЕПУШАЧИТЕ НА СЕЛО НА ЧИСТ ВЪЗДУХ ?!

14

онбашията

преди 11 години

ще стане като в германия - ще го отменят, и после пак ще го въведат.

13

ф

преди 11 години

Другари смърдели . Здравейте . Хайде дремещите по форумите да гласуваме Плюс + да се пафка на закритоМинус - В закрити помещения да не си пуши

12

anonimenк

преди 11 години

много бързо им се сменя съвестта...

11

Анонимен

преди 11 години

Много умен лекар,че е и професор даже и после се чудим защо здравеопазването ни е на такова ниво!!!

10

Анонимен

преди 11 години

Проф. Миланов е решил да надмине по простотия проф. Вучков!

9

Анонимен

преди 11 години

"Aко една къща не мирише на тютюн и ракия - запали я!"Какви са тези глупости и какво общо имат с темата ????