42

Анонимен

преди 11 години

По заведения не ходя много, освен това не ми пречи да запаля и навън, но искам да попитам Дебелата Берта (тежката артилерия) тя къде пуши в МП? Все си мисля, че най-нагло си пафка в кабинета, иначе много стриктна пред медиите, пълно лицемерие!

41

Анонимен

преди 11 години

До 46 ако има зала за пушачи и непушачи,какъв е проблема?

40

много важно

преди 11 години

Какво да каже човек- във Великобритания забранили на християни да осиновят дете- защото били религиозни, тук забраняват цигарите, но не и проститутуцията, алкохола. Нещо много се е сбъркало в ЕС ценностите май.

39

Анонимен

преди 11 години

Забранете и пиенето в заведения,щот ми омръзна да пребивам такива *** и като отида на обществено място някоя алкайда да ми лъха на едноседмичен труп...

38

Анонимен

преди 11 години

А пушенето в заведения не е ли дискриминация към непушачите? Някой да ми дими, да ме вмирисва и да ме кара да дишам вредния цигарен дим, с което пряко вреди не само на собственото си здраве, но и на моето и всички останали хора в заведението. Като искате да се тровите - тровете се сами, нямате право да засягате и хората, които са избрали да дишат чист въздух. Не мога да повярвам,че това изобщо се обсъжда! Разбира се, че пушачите трябва да се съобразяват и да има ограничения за тях, не обратното!

37

ТАТО

преди 11 години

СЛЕД КАТО ТИ ЛИПСВАТ СРЕДСТВА ЗА ХРАНА КОИ ОТ ВАС ТУК ЩЕ ПОСТЪПИ СЪС СЕМЕИСТВОТО СИ ТАКА ДА ИЗХАРЧИТЕ ПАРИТЕ ЗА ВАШ КЕФ МАКАР ЧЕ ЩЕ СТОИТЕ ГЛАДНИ ПОСЛЕ ТОВАЕ КОГАТО ЧОВЕК НЕЗНАЕ ДА МИСЛИ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ЧОВЕК ВИЕ БИХТЕЛИ ОСТАВИЛИ СЕМЕИСТВОТО СИ ГЛАДНО КАЖЕТЕ ДЕ А ДОКОЛКОТО СЕ ОТНАСЯ ДО ОНЯ ГОСПОДИ ДЕТО ЩЯЛ ДА СЕ ИЗХОЖДА ВЪВ ПРИРОДАТА НЕЩО МУ ЛИПСВА

36

Анонимен

преди 11 години

Аз пък дори само заради този закон НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ

35

Анонимен

преди 11 години

През комунизма май нямаше чак толкова забрани

34

язека

преди 11 години

не обичам герп, но само заради този закон заслужават да гласувам за тях.

33

BRAVO

преди 11 години

Само така! Никаква милост за наглите пушачи. Ако искат - нека пушат електронните си цигари и да се тровят само себе си, а не околните. Пуши се само в Гърция и Македония - най-скапаните държави. Вероятно и в Албания се пуши. Има само една държава в ЕС, която подкрепя пушенето-Австрия, ама се вижда че това е изключение.

32

ДО 37

преди 11 години

Ще останеш цял живот бай ***!

31

я по-кротко

преди 11 години

Много насериозно се е взела "тежката артилерия" Смешна ми е направо

30

Иниданец

преди 11 години

Туй наше отмъщение за бледолик. Той взел земи на нас, ние го научил да пуши, да се трови и да мирише кофти и да се кара с непушач. Хау аз казах.

29

Анонимен

преди 11 години

Пуша си в заведение и хич не ми дреме!Отдавна изгонихме непушачите от там! :)А като видя empty look-a на тая още повече ми се пуши!Да на цигарите-Не на забраните!

28

Анонимен

преди 11 години

SAMO BOIKO !!!BOIKO ZAVINAGI !!!

27

Ale

преди 11 години

И какво в Турция се спазва забраната за пушене в закрити помещения, както и в Европейските държави. А при нас, нали трябва да се тровим качествено и да тровим хората около нас, иначе няма да сме щастливи. Пушач съм, но съм против промяната на забраната. Предпочитам да мръзна при минус 17 и повече градуса навън, отколкото да седя в опушено помещение, където всеки момент усещам как ще се издрайфам върху пушача до мен.

26

Bob

преди 11 години

Няма да подкрепиш, ама ако ти каже тиквата, ще легнеш веднага, ще вдигнеш краката и ще си туриш един димящ фас вътре, ***

25

9999999999

преди 11 години

ЗАКОНА Е ПРИЕТ!НЯМА ДА СЕ ПУШИ НА ЗАКРИТИ МЕСТА.СТИГА С БАЙ ГАНЬОВСКИЯ МАНТАЛИТЕТАЛКОХОЛ,ЦИГАРИ И ЧАЛГА.

24

тато

преди 11 години

Малко им остана много малко.И ако си мисли бати ви боико че е велик греши народа наказва всеки самовлюбилсе.Седят горе и нямат как да ръководят и се зверят.Всички финанси са във ръцетеим.Вземат си заплатите щял да гледа младите и какво старите да мрът вече именно те ще му изядът главата НЕ НА ПРАЗНО СА КАЗАЛИ ЧЕ ЛИЧНОСТ КОЯТО НЕЕ УСПЯЛА ДА СЪЗДАДЕ СЕМЕИСТВО НЕМОЖЕ ДА Е ДЪРЖАВЕН ГЛАВА ТОИ СЕМЕИСТВО НЕМОЖЕ ДА ЗАВЪРТИ ДЪРЖАВА ЩЕ УПРАВА НИЕ МАГИСТРАЛИ НЕЯДЕМ ВСЕ ЕДНО ДА КУПУВАМ ДИВАН СЛЕД КАТО

23

Анонимен

преди 11 години

До AhahaУтре като приемат закон че можеш да сер*ш само сред природата ще те питам аз....