144

prosti tikvi

преди 11 години

Bsp dokazvat vseki den,4e sa prosti tikvi i ot 1000 izbirateli pravqt izvodi za izbori,na koito pone 10 partii imat sans da vlqzat v parlamenta.

143

Анонимен

преди 11 години

ДОЛУ ГЕРБ!ДА ЖИВЕЕ БКП!

142

до 208-БГ

преди 11 години

Айде-айде,не ме интересува! Да не са се напъвали за власт! Сега ще го ду...ат!

141

МЕДИИТЕ

преди 11 години

ПИШАТ, ЧЕ БСП ЕДВА Е ВЗЕЛО 3 ОТ ПОПРАВКИТЕ СИ ОТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ, КОИТО ЗАГУБИХА КАТАСТРОФАЛНО, НЕЩАСТНИТЕ ЧЕРВЕНИ КАРТУНИ! СЪСЕЛЪТ ТРЯБВАШЕ ДА СИ ПОДАДЕ ОЩЕ ТОГАВА ОСТАВКАТА, НО В ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ НА ОБРАТНИТЕ, ВСИЧКО СЕ ВЪРШИ НА ОБРАТНО! РАДВАТ СЕ, КОГАТО ТРЯБВА ДА ПЛАЧАТ!

140

до НН

преди 11 години

Абе смотан, двете партии управляват в коренно различни условия, сега ако бяха БСП на власт в последните години, вече щяхме по градинките да си ги водим тия разговори, щото интернета щеше да ти е лукс.

139

idioti

преди 11 години

da ne im presedne,da ne se radvat 4ervenite bokluzi

138

Анонимен

преди 11 години

До бу ха ха хаАко ти си от Полски Тръмбеш(а там са много свестни хората), не забравяй, че от Калофер е българин на име Христо Ботев!

137

Ангел

преди 11 години

ГЕРБ НЕ МОГАТ НЕ ЗНАЯТ И НЕ СТАВАТ ЗА ЕДНО ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ ЗАТВАРЯР -ФАКТ.

136

Анонимен

преди 11 години

я не ае палете, като минат изборите ще се види кого обичат

135

НН

преди 11 години

БСП е по-добра партия от ГЕРБ защото:Герб-високи цени на бензина, храните, електричествотоГерб-ниски заплати и пенсии- стоят от три години замразени, икономиката в застойГерб-популизъм, бедност, високомерие и дебелоочиеБСП - всичко посочено беше в по-добро състояние.

134

до 202

преди 11 години

Нима тиквата,цвръко,цецка квачева не бяха в БКП?!!!!!!!!! Нищо лично,ама вие герберастите сте *** като идолът си!

133

БГ до 201.

преди 11 години

Брат, въпроса е, че съотношението заплати / цени не е такова заради правителството, а заради печатницата на пари на ЕЦБ, която в момента чрез инфлация спасява Гърция, Португалия и т.н. Ама хората нямат грам икономическа култура и ако някой пръдне, пак правителството ще обвинят, че мирише.

132

Stani[ew

преди 11 години

Стига говорете и пишете глупости 5 села където комунистите са били винаги фактор , Калофер да не е град . Селските пръчки не могат да определят Бъдещето на България . Ако се върнат комунистите ,да се оправят сами . Европа е голяма .

131

Анонимен

преди 11 години

Да се закрие България и дертове няма да има !

130

катафалката

преди 11 години

Ако Господ обичаше България, той отдавна щеше да си прибере пожарникаря!

129

до БГ-195

преди 11 години

Ще ти отговоря елементарно-съотношението заплати/цени! Ето ти проста причина!

128

Анонимен

преди 11 години

Кой колко крал не се знае и трудно се доказва - за съжаление ! Сигурно едните са крали,тия след тях не им отстъпват и гледат да не изостават ! Но факта ,че Борисов и правителството не стават за нищо е неоспорим !

127

НН

преди 11 години

80% за БСП, 20% за ГЕРБ - първо в Калофер, после в цялата страна!

126

BG

преди 11 години

Добре де, кажете ми моля с какво БСП са по-добрата партия? С това че им спряха фондовете ли? Или че се продадоха на турците? Или че харчеха от резерва предизборно и като за последно, въпреки че кризата точно настъпваше? Защо си мислете, че сега ако бяха БСП на власт в тези условия щеше да е по-добре? Защо БСП е социална партия, а въведе плосък данък? Айде моля за ПОНЕ ЕДИН отговор на някой от тези въпроси! Не ме интересуват палците ви, искам простичък отговор.

125

До 190

преди 11 години

Що бе,боко да не е светило в квантовата физика или е завършил Харвард?Да ли не е взел нобелова награда (за простащина) и ние да не знаем?