136

jan

преди 11 години

до 185Прав си. Ние сме наследници на това тракийско племе, което впоследствие е асимилирано от прабългари и славяни. Асимилирано - езиково и културно, но не и генно. Изследване от преди 20-на години показва - нашето ДНК / в границите на днешна България/ е около 50% - тракийско, около 20%- славянско, 7% -гръцко, и т.н. Това сме ние днешните българи - оформени като нация още преди 1300г. И никой днес не може да каже точно какъв е - защото е БЪЛГАРИН.

135

до 189

преди 11 години

Няма сила, която може да сломи Русия. Тя ще се развива, расте и скрепне. Всичко ще се разтопи като лед, едно ще остане неизменно - славата на Владимир. Никой няма да може да спре Русия, тя ще помете всичко по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане властелин на света".Забравил си да напишеш, че това са думи на баба Ванга, мир на праха и.

134

Анонимен

преди 11 години

а като се измиеш, ставаш чист ........ допиши какъв, че се изгуби тракийското днк.....

133

Анонимен

преди 11 години

Няма сила, която може да сломи Русия. Тя ще се развива, расте и скрепне. Всичко ще се разтопи като лед, едно ще остане неизменно - славата на Владимир. Никой няма да може да спре Русия, тя ще помете всичко по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане властелин на света".

132

АТИЛА

преди 11 години

За пореден път лъсна Разшляканият Русофилистичен *** на Ямболската Швестерка Болен Сидеров и неговата фракция АТАКА която за следващите избори ще се вземе с на Дончо Каракачанов ко*елето по известно като агент ИВАН от Държавна Сигурност и милиционерския му бардак МВРО(ВМРО)Руската партия Атака финансирана от Овергаз да се забрани със закон а Болен Сидеров да бъде депортиран в Москва и настанен принудително за умъртвяване в руска психиатрия.КАЗАХ !!!bulgarya.co.cc

131

до Тракиец

преди 11 години

Прав си, но не очаквай да те подкрепят съфорумците. Не "натискай" толкова упорито. Хората са свикнали да мислят за вярно това, което са учили в училище. Това, че историята спада към точните науки не се отнася за България. Тук тя дълго време е била "политическа агитация". Но споко. Виж само през последните години колко находки бяха намерени, колко открития бяха направени. Истината полека-лека изплува.Приятна вечер.

130

всички...

преди 11 години

Всички,които са на страната на еврейските олигарси да окрадат Русия на които Путин финно подложи крак(ха ха ха !)мразят Путин и Русия,позната стара история.Путин бие крадливи ръчици с пръчка.

129

Анонимен

преди 11 години

като политик Сидеров може да си ходи при когото си иска ,ама когато цяло правителство отива да заседава с чуждо такова в чужда държава както се случи наскоро с гербавото правителство дето се изсипа в израел ,те това си е парекселанс надупване пред чужда държава и национално предателство ,ама обрязаните седеруги на 8 ден по мойсеевия закон за това мълчаха като ,че им беше заседнал *** юдо-хазарски к*р чак до сливиците

128

jan

преди 11 години

ТРАКИЕЦ, ти кога си направи ДНК анализ въ?За да установищ кой си въ.

127

jan

преди 11 години

Ходи в психиатрията. Ще се радвам, ако ти няма нищо, но се съмнявам. Успех в клиниката!

126

Анонимен

преди 11 години

Провинциалистите в Бг са мега ***.То не се отъждествяваха с древни елини,"веУики" прабугари,славяни,наследници на Ал Македонеца и кви ли не други.Обаче истина е ЕДНА.*** с нула самочувствие търсещи опора в каквото и да е пък било то и ***,Опулев,коларските пътища наречени магистралки или някоя простотия сделана я от Бибитко я от Луд Сайдеров.Селоооооооо-село.

125

есрр

преди 11 години

Волен, човек долен, мозък болен русофилски

124

Анонимен

преди 11 години

Тия крайно десните са класически *** - ще им се распилеят гласовете между Атака и измислената НФСБ,и накрая и двете партии няма да влезнат в парламента

123

Анонимен

преди 11 години

*** сайдеров се издигна в очите на СЛЕПИТЕ!

122

Ама как става тва?!

преди 11 години

Ама как става тва коментара ти да е зелен? о.Отайната ще се разкрие само вmeduzata.blog.bg

121

jan

преди 11 години

ТРАКИЕЦ и ти си менте като евреи и *** целящи да унищожат бълг. нация. Едностранчивото показване на българската история до това води.

120

жоро

преди 11 години

до 156 ,, Сидеров при нашите Освободители от петвековно турско робство,а Цветанов при нашите петвековни поробители!Е айде Българино кажи кое е по-добре? ,, -Едните са бивши , а другите настоящи

119

Анонимен

преди 11 години

Отиде да изкрънка още рубли от диктатора...,да има за водка и ***,че се е разсъхнал!

118

Анонимен

преди 11 години

165Ей *** ПУоФдивски я млък бе ***.Аман от *** провинциалисти.

117

Анонимен

преди 11 години

161 "Еми" ти си голем *** ама НЕСПАСЯЕМ.А иначе си гласувай Еми за когото си искаш.Разлика м/у простите гербери и мега простите сайдеровци НЯМА особено.