15

pl

преди 11 години

Щеше да лъска бастуня, ако бяхе му видяли сметката на 40 ;)Религиозни овце... това по-голяма напаст от пушачи, комунисти и *** взети заедно.

14

Алф

преди 11 години

До: номер 11Еееее, ами мене що ме забрави бе, пич?

13

Анонимен

преди 11 години

Ауу, дайте сега всички хритияни да почнем да паллим посолствата на всички мюсулмански държави ... :)Майтапя ся разбира се, макар че България е християнска държава, верващите не са кой-знае колко. Аз лично съм влизал в църква не повече от 5 пъти в живота си - най-вече на сватби и кръщенета. Не че тези дето се женят с църквата са кой-знае какви вярващи.

12

nemo

преди 11 години

На кого му пука бил ли е женен или не.

11

Анонимен

преди 11 години

Що бе що да не е имал жена бе вие сте е*ати ***.Едва ли е лъскал бастуна 33 години айде кво се правите.Пък и не само за секс.Много е готино някоя сладка мацка да ти разтрие гърба с ароматни ръце .. И да ти говори тихичко мили неща в ухото.

10

Анонимен

преди 11 години

Защото с ДУМИТЕ си ще се оправдаеш и с ДУМИТЕ си ще се осъдиш (Матей 12:37) Добре е всеки да внимава на думите си.

9

pl

преди 11 години

Исус... червената шапчица... трите прасенца... кумчо вълчо... розовата пантера... мики маус... дядо коледа... дядо мраз... снежанка и седемта джуджета... междузвездни войни... птиците... зевс... прометей... шива... на баба ви хвърчилото... и така нататък... все предпочитана фантастична литература за лица до 12 години или мозък на шимпанзе.

8

Анонимен

преди 11 години

нищо ново не намирам аз в тоя папирус , въпреки че според мене е някакъв фалшификат на който въобще не може да се вярва , но в Библията непрекъснато се споменава че Исус е жених а църквата - Негова невеста , но това са чисто и просто метафори. не става въпрос за плътски неща

7

ivan

преди 11 години

А ти вземи прочети оригинала на Ричард Лии - Светата Кръв и Свещения Граал !

6

Килюминати

преди 11 години

Знайте, че юдо-хазарите-ционисти чрез своите медии винаги ще се опитват да дескридитират Иисус Христос, да го опорочат и низвергнат от сърцата и мислите на хората, но знайте братя и сестри: Блажени сме ние, които не сме Го видели, но сме повярвали в Него! Слава на Господа Бога Иисуса Христа вовеки веков

5

Анонимен

преди 11 години

Той е Македонец и се е хранил с наденица Леки

4

Анонимен

преди 11 години

Човек просто трябва да вярва в доброто и в Бог! Оттам нататък историята е за историците!

3

Анонимен

преди 11 години

завалията

2

Анонимен

преди 11 години

По-скоро е имал няколко жени, а не само една жена.

1

Златка

преди 11 години

Исус ли?!?! Кой беше този пич?!?!.... Май не съм го виждала по чалготеките.... и ако се не лъжа не съм се занимавала все още със него.... Амаааа... таковата... Готин ли е?!? Как е финансово?!?!...... Тва,че има жена не ми дреме особено..... че го разведем набързо!!!!!