59

Анонимен

преди 12 години

Този *** АНАСТАСОВ,да каже дали на министъра на МВР му влизат в задълженията да бъде шеф на предизборен щаб,макар и в отпуска и да обикаля страната с Потния и да манипулира изборите? Вместо Цвъки да се грижи за националната сигурност,той по цял ден плямпа празни приказки по медиите и в края на краищата не казва нищо съществено! Ха,нямало пробив в националната сигурност!Озоновата дупка ряпа да яде пред пробива!

58

Немеца

преди 12 години

До 58Ето го следващия умник. Нямало как да се предотврти атентат. Ти вярваш ли си в нещата които пишеш? МНОГО ЯСНО, че може да се предотврати атентат - затова има разузнаване, затова има съвместна работа с чужди разузнавания. Само че в България, ДАНС се занимава със спиране на торент тракери, с подслушване на опозиция и нормални граждани с цел компромати, и всякакви други дейности, но не и с осигуряване националната сигурност. Още в началото на годината ни предупредиха за атентата.

57

G

преди 12 години

Не знам за вас,но на мен ми писна постоянно от вотове на недоверие,от обвинявания и т.н. Най-лесно е да се прехвърля вината и това всички го знаем.И от опозицията в парламента просто няма да кажа колко ми се гади..Като някакви мухи,които гледат да придърпат властта в държавата ми се струват..Вместо да се предлагат мерки и да се обсъжда кое е най-доброто решение за нещата-само гледат да плюят управляващите и в парламента става една безсмислена говорилня..Само дето губещите са всички..

56

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ ДА СИ ХОДЯТ,А БСП ДА НЕ ИДВАТНИКОГА НА ВЛАСТ!

55

Евалата, Танасе!

преди 12 години

Танасооглу лъже и маже като стар гербераст!

54

6 6 6

преди 12 години

А като гледам дъвкателния апарат му е по голям от черепната кутия.Защо ли,ами защото е просто една машина за *.Какво да каже друго,за него е важно да се наплюска и сега му се е паднало.Те повечето там при ГЕРБ СА НА ЯСЛА,ЗА УГОЯВАНЕ

53

Анонимен

преди 12 години

Може да си вземете и онова пухкавкото девойче, дето пее за трудния живот на гербера, та да вие по - леко, докато садите картофи.

52

Анонимен

преди 12 години

ПОРЕДНАТА ГЕРБЕРСКА НАГЛОСТ И ВИСОКОМЕРИЕ

51

Анонимен

преди 12 години

Тази угоена *** на снимката да не е от ислямска порода?

50

robeen

преди 12 години

MAОДЕРСТВО , ЦИНИЗЪМ, НАГЛОСТ Е ДА НИ УПРАВЛЯВАТ БОКО, ЦЕЦО, ЦЕЦКА, ИСКРА ДЕБЕЛАТА И ТОЯ *** АТАНАСОВ....БОЖЕ ОЩЕ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ЗА ДА СЕ ИЗМЕТАТ ТИЯ ..., ТОКА СЕ ВДИГНА, ПАРНО, ХРАНИ.....УБИВАТ НИ ПО УЛИЦИТЕ КАТО КУ4ЕТА.....БОЙКО МАХАЙСЕ С ЦЯЛАТА СИ ШАЙКА...

49

Анонимен

преди 12 години

Айде ГЕРБЕРИ, грабвайте навущата и си отивайте по живо по здраво, откъдето дойдохте, че ни додея от вас!

48

Анонимен

преди 12 години

Какво мародерство бе , не само те ами и ти, оня ден като те слушах как водиш в Парламента, отвсякъде си пълен ***!!!

47

морски

преди 12 години

Айде стига вече,ГЕРБ да си ходят,не е нормално цял народ да ги мрази,а те още да управляват!

46

До 41

преди 12 години

Да ти припомням ли, че досега министър-председател не беше хващан в подкрепяне на алкохолни схеми? Доколкото си спомням Борисов сам призна, че записа удостоверяващ намесата му за спиране проверката на пивоварна на Мишо Бирата е достоверен. Доколкото си спомням Цветанов със заплатката си е успял да напазарува 5 апартамента. Мултака на РБ всички знаем кой е.

45

Анонимен

преди 12 години

Не, пич! Управлението на ГЕРБ е политическо мародерство. Мародерстват българския народ.

44

Анонимен

преди 12 години

Ми то депутатите от ГЕРБ (или повечето от тях) участват вече 20 години в правенето на закони, само дето преди бяха от други политически сили.

43

шишо

преди 12 години

Изедници от ГРОБ идете си.

42

Анонимен

преди 12 години

до 36ЩЯХ ДА СЕ СЪГЛАСЯ С ТЕБ ,АКО ГЕРБ УЧАСТВО В ЗАКОНОТВОРСТВОТО 22 години!ТЕЗИ ДЕТО ХВАНАХА МАЗОЛИ НА ЗАДНИТЕ СИ ЧАСТИ И СЪТВОРИХА ПРЕХОДА САМА И САМА ДА БОГАТЕЯТ ДНЕС СА НАЙ-ЯРОСТНИТЕ КРИТИКАРИ ,ЧЕ ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА Е ГНИЛО!КОЙ ИЗГОНИ БЪЛГАРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ,КОЙ ИМА ОБЛАГИ ОТ НЕГРАМОТНОСТТА ПРИ ***,КОЙ РАЗБИ НАЦ.СИГУРНОСТ С ЦЕЛ ДА НЕ СЕ ХВАНЕ КРАЯ ККАК СЕ ОГРРАБИ ДЪРЖАВА,ОБЩИНИ,ЗАВОДИ,БАНКИ?ПРЕЗ 2009 г ВСИЧКО НИ БЕШЕ НАРЕД ?БЯХА НАРЕД САМО СХЕМИТЕ и КАНАЛИТЕ ЗА ЗАКОННОСЪОБРАЗНА КРАЖБА

41

шамар

преди 12 години

Най слабите министри : 1.Ц.Цветанов, 2. Н.Младенов,3. Тотю и накрая М.Найденов.Ако Бойко не ги смени през есента ще гледа през крив макарон ВЛАСТА !!!!!!!!!!!

40

4 4 4

преди 12 години

Този го слушах при Ризова.Имах чувството че е някои хлапак.Нямаше никакви съществени съждения,говореше по детински наивно и то на моменти без да състави цели сложни изречения.Ако това са хората които ще ни дават насоката в живота ,ГОРКО НИ !!!!!!!