44

мнителна

преди 11 години

Станишев е мъж на място- не говори напред -назад ,има си жена и не ходи да задява госпожиците и вече е доказал,че може да управлява държава, оставяйки я в ръцете на бойко с огромен резерв, разплатени плащания и пълна здравна каса. Кризата в България започна с идването на ГЕРБ на власт-дотогава криза за нас нямаше, бизнесът цъфтеше,

43

Анонимен

преди 11 години

Ако тоя пак дойде на власт емигрирам и повече тук не се връщам!!! Долна комунистическа ***!

42

jo

преди 11 години

Гнусен комунистически плъх .

41

до оптимист

преди 11 години

жизнения стандарт е когато можеш да си купиш лекарствата и да си платиш тока, жизнения нестандарт е когато нямаш пари и за двете и тръгнат такива като тебе без да са си изпили лекарствата- ако набарат накоя пушка пък, става страшо!

40

DO 21

преди 11 години

PROSTO KOMUNIST ILI SLEPITIZANT...NAI--MNOGO ***.KOMUNISTITE NE SA 4OVECI A JELQZO=SKRAB I OT TAM E LIUBOVTA NA *** KAM TQH...

39

Анонимен

преди 11 години

Искахте Бойко да смаже Станишев на изборите, е какво стана, сега пък го плюете. Бас държа, че повечето които най-много плюете Бойко вие ни го докарахте до главата! Я си вижте коментарите от 2008-2009-та година!

38

Анонимен

преди 11 години

Съсело, че ***.е и евро соцовете шот не е соц а е комун и то с трудов стаж натрупан заедно с доганлъ (крадлив демек)!

37

Стела

преди 11 години

Голям пич!

36

akud

преди 11 години

дабе бе да, станишефффф повярвахме ти

35

до оптимист

преди 11 години

е, то тогава кой да остане жив- ти току-що уби целия парламент и правителството. Може би и майка си и баща си !

34

optimist

преди 11 години

до 37 - другарю, моля те, моля те наистина дефинирай израза, който си използвал - "най-висок жизнен стандарт"

33

до 30

преди 11 години

браво, дай си книжката да ти пиша 4 че можеш да четеш- за писането после ще се изпитваме. Не, не ми давай жълтата- оранжевата ми дай- цветовете различаваш ли ?

32

optimist

преди 11 години

ДОЛУ БСП, ДОЛУ ПЕС!

31

Иво

преди 11 години

Ние българите сме славен народ с велика история ! Обаче последните години все сме на опашката на Европа и Света , бедни , нещастни , недоволни ! Все се оплакваме и обвиняваме някой за бедите ни ! Имам следното предложение : Защо не се опитаме да не пишем отрицателни неща под новините , които не ни харесват ! Да не обиждаме и плюем ! Ако нещо ни хареса - да го аплодираме ! Като начало само за един ден ! Просто да опитаме да бъдем позитивни ! А ? Какво ще кажете ? Може и да ни хареса и да свикнем!

30

Анонимен

преди 11 години

Всъщност Станишев е премиерът при който българите постигнаха най-висок жизнен стандарт и бяха приети в ЕС.За награда бе оплют и заменен с една неразбираща от нищо мутра наркотрафикант.

29

Анонимен

преди 11 години

Тоя пак лъжи .. голям хомосексуалист ей ..

28

Анонимен

преди 11 години

*** са всичките... Станишев се налапа с парички, тъпанара, сега се прави на много заинтересован...

27

И С Т И Н А Т А :

преди 11 години

Атентатът е политически акт, а не природно бедствие. Няма нищо лошо в това да се политизира, защото произтиче от политически подбуди - вражда между два народа или етноса.ГЕРБ управлява калпаво България !Само със сила не става - трябва и акъл !!! След като докараха българския народ до просешка тояга и получиха звучен шамар от настойниците от Брюксел, на 18.07. властимащите бяха оставени по гол *** с този атентат.Лъсна им цялото безхаберие и то в областта, където уж бяха най-силни...

26

фън шуй

преди 11 години

Ох,тези гербери с тяхната мания за величие.Иска им се да са цяла България,но няма как да стане.Чепове за зеле имаме достатъчно в политиката,но с чиповете нещата са по-сложни.

25

DO 22

преди 11 години

BADI 6TAST SLIVA NADEJDA KOMODAMQNSKAQ !!!......NIVOTO NA KRAKATA NAD GLAVATA...TI E WISOKO...