237

вече отчаян

преди 12 години

Основно агресията идва от други места-можете да си помислите и спомните,за да пазят човешките права-на кого обаче-на милионите осакатени и убити?Това ли са човешките права?Е сега псетата и едни други двукраки животни имат повече права от нас-ами що не нападнат и да ни защитят?Само манипулации,и неуките български момчета,дето ,вместо да ЖИВЕЯТ,да обичат,и да бъдат обичани,се напиват,дрогират и ръсят простотии по форумите-ИМ вЕрват.А РУСИЯ И НАТО ВИНАГИ ЩЕ СЕ ДОГОВОРЯТ-само ние,слугите ,ще го ядем

236

Анонимен

преди 12 години

В Вашингтон е имало земетресение от смях, нашия *** яко ги е забавлявал.

235

Анонимен

преди 12 години

До 1-2 години Русия влиза в НАТО! А тази лъжлива публикация на жълтия червен Сега цели да дискредитира Президента ни и да ни скара с Москва! Но както винаги комунистите пак си правят сметката без кръчмар и пак Борисов ще ги млати по *** кратуни на следващите избори за кеф на електората!

234

666! СУПЕР...

преди 12 години

....ЗАТОВА ПАК *БАХ ЖЕНА МУ...!

233

тошо

преди 12 години

ама не разбрахте ли, комунистите са виновни, само пречат на герб да ни превърнат в швейцарията на балканите! мръсни комунисти не ги е срам, поне бойко като харчи всички пари за магистрали (магистрали и като тези на Гълъбинчо) да си траят, бе! Мандата изтече тия още цвинкят комунистите това, комунистите онова.

232

Анонимен

преди 12 години

КОГАТО СИ *** И НЕ МИСЛИШ КАКВО ПО ХУБАВО ОТ ТОВА ДА СЕ КРИЕШ ЗАД ОПРЕДЕЛЕНИЯ И ОМРАЗА. СЕГА ПЪК ***, ХАХАХАХА, ОТ РУСИЯ, АМЕРИКА, СЕГА СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ МУ Е ЯСНА. РАЗБИРАЧЕВ

231

Анонимен

преди 12 години

До 257 *** зажмуцан селянин си на честването на 3 март Плевенлиев за разлика от ГОце наблегна на приноса на нашия народ за освобождението ни , защото никой не ние подарил свободата извоявали сме си я сами , дупедавци такива и на всико отгоре сме си я платили дори и с пари.

230

Анонимен

преди 12 години

ТОЗИ ДОКАТО Е ИЗЦЕПВАЛ ТОЗИ ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ГАФ Е БИЛ ДОСТА ОТНЕСЕН ,МИСЛЕЛ СИ Е КЪДЕ СИ Е ЗАБРАВИЛ ВИБРАТОРА

229

наталия

преди 12 години

Плевнелиев не мисли с тази глава май .....голяма издънка е

228

Анонимен

преди 12 години

Важното че македонеца е измислил камъка.

227

вече отчаян

преди 12 години

***,по-***,най-***,ГЕРБЕР!!!Отношения с Москва-кво ще взриви,като отношения реално нямаме...Второ ,кво ме грее щита-тук няма да има установки-а в Турция,а турците баш ЩЕ НИ ОПАЗЯТ,трето-ясно е,че е срещу Русия,щото Русия и Нато имат ракети със среден и голям обсег-това за Иран и прочие,са поредните салати,за оправдаване на бъдеща агресия-точно на ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО-САЩ,щото колкото и плюете по Русия,тя до тоя момент е нападала САМО ТУРЦИЯ,и то за да отърве долуплюещите я тиквочи.

226

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Уважаеми сънародници, вчера сме извадили голям късмет... - автоматичната защита на АЕЦ козлодуй е задействала... - бай Иван от охраната успял да дръпне шалтера...

225

Анонимен

преди 12 години

Тези ли? ГЕРБ ли? Които три години крадат от болните и дават на ***?

224

мхм 246

преди 12 години

че кой използва глаголицата бе ахмак, всички пишем на кирилица, а тя е създадена от КОЙ?

223

Анонимен

преди 12 години

До 239 как според теб Русия ни даде това международно признание след като е срещу чисто българските начинания < сСединението , тогава подкокороса Сърбия да ни атакува в гръб и обявяването на Независимистта ни , Руия е срещу този акт на България , с този партизански наин на мислене никога няма да се оправиш

222

Анонимен

преди 12 години

ТОЯ СЕЛЕНДУР Е СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ.НЕГОВИТЕ ГАФОВЕ ЗАПОЧВАТ ОТ РАЖДАНЕТО МУ.ТОЯ *** НЕ ПОСМЯ ДА КАЖЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е БИЛА 5 ВЕКА ПОД ТУРСКО РОБСТВО.ЩО ЗА ЧОВЕК Е ТОИ .

221

Анонимен

преди 12 години

До 1-2 години Русия влиз в НАТО! А тази лъжлива публикация на жълтия червен Сега цели да дискредитира Президента ни и да ни скара с Москва! Но както винаги комунистите пак си правят сметката без кръчмар и пак Борисов ще ги млати по *** кратуни на следващите избори за кеф на електората!

220

до 246

преди 12 години

Историко, славянската азбука е българска, кирилицата не е кирилица е а е примерно климент охридица, защото е преработена от него за България и Златния век, той я нарекъл така заради учителя си. Остави глаголицата на мира, защото и там има едни неясноти и факти, които често се подминават.

219

bg

преди 12 години

Темата САЩ - Русия трябва да бъде тема табу за нашите политици и журналисти. Нямаме право и никаква полза, да даваме оценки и да коментираме тези отношения.Ние сме едно малко нищо в тези отношения и можем да бъдем само жертви на собствената си глупост.

218

тикви

преди 12 години

то мандата им изтече те още пелтечат "станишев това станишев онова"...