95

xaxaxa

преди 12 години

Заведенията са социални места, никой не ходи там, за да се напуши", завърши Петров. po princip trqbva da e taka no az mislq 4e 75% ot horata hodqt za da se napushat :D ujass

94

Анонимен

преди 12 години

И да не разбравим най-важното, работодателите да намалят заплатите на пушачите, че при нас убиват минимум по 1 час на ден покрай това си занимание!!!!!!!!!!!!!!!!!

93

екс

преди 12 години

Нищо никъде няма да фалира. Като го приеха в Германия, се говореше абсолютно същото. Резултата е, че пред заведенията винаги имаше група хора, дето пушат (просто излизат). Завързват се нови контакти и приятелства :) Групичките са все по-малки ...

92

Пффу

преди 12 години

Много комплекси се избиват от страна на непушачите в тези коментари.... Какво е станало в миналото? Опитали сте цигара, баща ви ви е видял и ви е скъсал гащите от бой ли, че така мразите? Аз не виждам изобщо за какво си демонстрирате селяндурщината.... Пушачите ще си пушим пред заведенията, после пак ще си влезем вътре, ако ни се допуши пак ще излезем.... Вие, непушачите, реагирате така все едно завиждате, а пък после ми говорите за "нашия избор", "вредния-никотин", и т.н.

91

catenaccio

преди 12 години

те останалите депутати явно са скокнали навън за по цигарка

90

до непушачката

преди 12 години

Много плоски разсъждения имаш...Много....

89

Демон

преди 12 години

Призовавам всички пушачи да спрат да посещават заведения в знак на протест и да купуват само контрабандни цигари. Като изчезнат приходите от акциз на цигарките и приходите от заведенията, държавата ще фалира и ще започне да ни се моли!!!

88

кото в казармата

преди 12 години

Всяка заповед /закон/ ,фъф Бг е ......................ПРЕДПОСЛЕДЕН !

87

Анонимен

преди 12 години

Да забранят производството на тютюневи изделия,а не пушенето.Като няма как да си купи човек и ще ги спре цигарите.Иначе ми звучи като машина за пари това глобяване.Ние сме държавата на забраните и глобите.Всичко е много сложно за да се държи голяма администрация.Безумно е да се наказва консумацията а не производството.

86

Анонимен

преди 12 години

Дори по такъв, на пръв поглед "безобиден" въпрос, демагозите от Позитано за пореден път показват архаично мислене и дебелашко безхаберие за качеството на живот на населението в България !

85

Непушачка

преди 12 години

Патладжанът може и да съдържа никотин,но него го ядем,не го пушим смятам, че има разлика!А това,че пушачите така яростно се защитават,нямирам за нормално,но не могат да разберат доводите на непушачите! Пушенето плезно ли е? Ако не е значи е вредно!

84

gft

преди 12 години

"‎- Мамо, сладоледа по-полезен ли е от кренвиршите? - Синко, даже пушенето е по-полезно от кренвиршите!.. "да се чидиш да се смееш ли да плачеш.

83

Zeitgeist

преди 12 години

Избрал си бил да пуши..дрън, дрън та пляс. Нищо не си избирал само така си мислиш, просто си безволев роб, което няма силата да ги откаже.

82

месомелачка?

преди 12 години

Май трябва да ни превърнат в еднакви, послушни роботи. Няма бъдеще това смешно обединение ЕС, първо Гърция, после други...Не става така- да обезличаваш нации и народи, да променяш навици и да диктуваш своите лични правила.

81

бг

преди 12 години

никой не ви е забранил да си пушите,само че в домовете си! Скоро ми се случи в градинката където седнах на обяд да си изям сандвича(тъкмо го изядох) седна до мен една жена и запали цигара.Стана ми неприятно и станах,направих и забележка,че не пупша и не ми е приятно. Имаше и др. свободни пейки.Както и да е тя беше възпитана да се извини де,но и по спирките е масово пр. сядам аз да си чакам автобуса и до мен се настанява човек,който вади без да се съобразява и пали.Питам аз ли трябва да стана?

80

Непушач

преди 12 години

Лицемери. Здравето на хората е последният мотив на частния работодател, особено в епохата на глобализма.Борбата с пушенето е от същия порядък на лукавство както екологията, борбата с глобалното "затопляне", борбата с терроризма и защитата на човешките права.

79

Анонимен

преди 12 години

Мим, напълно си права!!

78

Анонимен

преди 12 години

Първото истинско Европейско решение у тая държава!

77

LosHo

преди 12 години

Abe pushachi kvo me zanimavate s lichnite si problemi , ae begaite da si izpafkate edna zdravoslovna cigarka. tova si e vash izbor... nikoi ne vi e pahal na sila lainat.a v ustata. V tozi jivot bezplaten obqd nqma.

76

Симеон

преди 12 години

Фашисти!