74

Анонимен

преди 12 години

4ETETE NOMER 82 DA VIDITE KAKVO DAVAT NA EDNA CIGANKA I KAKVO NA EDNA BALGARSKA MAIKA KOGATO RODI DETE .I DO KOGA SHTE E TAKA

73

емигрант

преди 12 години

Избирайте си да ви управляват комунисти и си цъкайте по форумите срещу калпавото законодателство. Затова винаги последната дупка на кавала в целия ЕС и нормален човешки свят.

72

гарантирано от герб

преди 12 години

Д.А. е известен на МВР за извършени множество кражби, хулиганство, управление на МПС след употреба на алкохол, блудство с малолетно лице, вещно укривателство. Той неколкоктратно е изтърпявал наказание лишаване от свобода като последно е излязъл от затвора преди около 2 седмици.Х.А. е познат на МВР за извършени кражби и е изтърпял наказание лишаване от свобода. З.Г. е познат на МВР за престъпление по чл. 151 от НК, за което има наложена 7 месечна присъда пробация.

71

Анонимен

преди 12 години

референдум да се върне смъртното наказание, това можем да го постигнем ние гражданите на тая изчезваща държава.

70

Анонимен

преди 12 години

ETO VIJTE KAKVO PRAVQT GERB ZA *** I KAKVO PRAVQT ZA NAS BALGARITE .KAK MOJE ZA EDNA CIGANKA KOQTO NE RABOTILA NITO DEN DA SE DAVAT TAKIVA POMOSHTI ??

69

Анонимен

преди 12 години

ДОКОГА ,ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТАЗИ *** БРУТАЛНА ПРЕСТЪПНОСТ, ДОКОГА ЩЕ ИЗБИРАМЕ СМЕШНИТЕ ЦИОНИСТКИ Г*ЗОБЛИЗЦИ -ПОЛИТИЦИ НА ПРЕХОДА ,ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ И ЩЕ МЪЛЧИМ НА ЛАЙ**ТО ОТ ЩАТСКОТО ПОСОЛСТВО ДЕТО СИ ИГРАЕ НА ПОСЛАНИК ЩЕ ЗАЩИТАВА КРАДЛИВИТЕ ПРИМИТИВНИ *** -*** ,А ЗА ДА СЕ СЛУЧВА ТОВА СИ ИМА ПРИЧИНА ,ЧЕ *** ИЗПОЛЗВАТ ТЕЗИ *** ДА СЕ РАЗПРАВЯТ С БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС ЗА ДА ИМ ОСВОБОДИМ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ЗА ТЯХНО ПОЛЗВАНЕ

68

Анонимен

преди 12 години

В 15 часа тялото на жената е открит на брега на река Тунджа недалеко от селото. При извършения първоначален оглед от съдебния медик са установени травми и охлузвания в областта на главата и тялото. По първоначална информация има данни и за полово насилие. След извършени бързи оперативни действия от криминалистите, късно вечерта са задържани Д.А на 33г., брат му Х.А на 31г. и З.Г. на 21г. На 29-и април тримата след употреба на алкохол проникнали в къщата на жертвата, изнасилили я и й нанесли множество удари по главата и гръдния кош. След това я качили на каруца и я изхвърлили на брега на река Тунджа.

67

Deko

преди 12 години

Единственото хубаво нещо при комунистите е било законодателството-смъртно наказание и стабилни закони срещу ***.

66

Анонимен

преди 12 години

Тримата задържани имат общо 45 заявителски материала в МВРИ какво чакате ,да ги направят 100 ли Ало Цвъчко ли беше ,Цвятко ли беше и онзи ,онбашията ти свети и свети Бойко и Борисов къде сте за коментар ,бе Лузъри ,електората ви ще избие българите ,докато вие се пъчите из София .

65

Rad

преди 12 години

Интересно е , след като е разкрито деянието защо не напишат имената на *** и каква е принадлежността им. Дано не се окажат поредните милиционерски измишльотини или изследвания на изперкали психолози.

64

Анонимен

преди 12 години

Смърт, смърт и пак смърт и дано този път плиткоумните *** дето ни управляват се вземат в ръце щото работата взе да мирише на гражданска война?

63

Анонимен

преди 12 години

атака ще ти свърши работа на куково лято колкото и вмро не се ли съберат сами да се оправят наште чакай ти помогне някой събирайте се по места и ги садете на дълбоко като си заминат безследно 2-3 *** се замислят другите много

62

angel

преди 12 години

ТОВА СА ***!!!ДОКОГА?!!!

61

Анонимен

преди 12 години

На мен ще ми е много интересно каква ще е рекацията на съда, какв априсъдя ще дадат. Преди години за такова деяние- възрастна жена изнасилена, мъчена и съсечена с брадва, съдията ги пусна под гаранция даже настояваха да се изенсе снимка на съдията в пресата и д ададе изявление защое дал тази гаранция...

60

емир

преди 12 години

Ще излязат след няколко месеца, ако въобще не им дадат условни и ще продължават да изнасилват, за да имат оправдание управляващите да поддържат раздута до максимум полиция.

59

Анонимен

преди 12 години

Такова чудо, убеден съм напълно и през турско не е било. Това ще е винаги беззаконието, когато управляват бивши комунисти, милиционери и отрочетата им. С това законодателство, най-интересното е как ни търпят в ЕС.

58

мунчо

преди 12 години

Тия или са Роми или *** или ***.Не може да има друг вариант.Смъртна присъда за тези ***.

57

high

преди 12 години

Животът стана много жесток и труден. Бог да я прости жената, отишла си е с мъка, но е отишла на по-хуаво място. За виновниците ще има съд, ако не земен, то онзи горе ни гледа и съди.....рано или късно всеки си получава заслуженото

56

dragko

преди 12 години

Смърт!На площада!Казах!

55

п......й

преди 12 години

Знаете ли какво отвратително е чувството да докоснеш такъв ***, за да го арестуваш, да дишаш един и същи въздух с такова вонящо подобие на човек? Да ти се ще на момента да му изпълниш присъдата, която заслужава, но...трябва да му пазиш правата, и...да чакаш съда да се размотава, или ...да го видиш пак на свобода.