48

Лекар

преди 12 години

Причините за безплодието са много, но най- разпространената причина е зараза с хламидии. Запушвания на тръби, инфекции, хормонални проблеми... какво ли не.

47

онкоболна

преди 12 години

А знаеш ли колко тежи кръста, когато на него пише "рак"?Знаеш ли как се мечтае да си видиш детето, поне абитурент?Знаеш ли ,че с тази мисъл ставаш и лягаш и че кошмарът е за цялото семейство?Дано не разбереш.А на Стилян успех!

46

Анонимен

преди 12 години

да не би сега да не е замърсен въздуха земята храната? Повече от преди и някой да го е грижа?

45

Анонимен

преди 12 години

Как да изкара някоя и друга лира тоя?Те със Стилиян са се заели светила в Англия,тоя ръси простотии!

44

Анонимен

преди 12 години

Безплодието при българките се дължи на огромния брой аборти на българките и първо място за България по аборти в Европа. *** живеят също в България, но почват да раждат още от 13-14 г. и имат по 10 и повече деца.

43

Анонимен

преди 12 години

Тоя не е лекар а врачка,която гледа на боб!

42

облъчен

преди 12 години

за 10 години по пътищата са загинали почти 9800 човека. Баси Чернобила...

41

koi iztarva govedata

преди 12 години

Радиацията е причинила редица заболявания. Буквално почти няма незасегнати хора - масови аборти наистина по това време са скрити от правителството. Наистина има жени които не могат да имат деца - чак сега се прие закон за сурогатното майчинство благодарение на депутатката на АТАКА. Редица заболявания и аномалии - някой на времето чувал ли е за синдроми на Даун, на церебрална парализа, аутизъм и т.н. и т.н., чернодробни, ракови и др. а сега са страшно много дечица с такива заболявания -много са

40

rusnak

преди 12 години

Да го беше казал някой специалист, а то, лекаря на футболерите.. Вероятно и десетките хиляди, които се разболяват на година в България, не са от мизерията и стреса.. а от чернобил преди 30 години.

39

Анонимен

преди 12 години

Не знам какво знаете и не знаете,но на среща на випуска се разбра,че от една група от 14 души в момента са живи 5.По време на аварията бяхме на по 22-23 год. Никой нищо не знаеше.След години разбрахме,че в Западна Европа е имало горещи телефони на които всеки е бил информиран какво да яде,пие и т.н

38

Анонимен

преди 12 години

Рак се хваща и от тежките тренировки и стреса в Англия. Преди 1 седмица футболист на Болтън получи инфаркт по време на мач и вероятно ще остане инвалид за цял живот, ако е жив.

37

до 38

преди 12 години

Причината е в породата

36

Анонимен

преди 12 години

Кой ще напише колко са умиращите в тоя момент в целият свят от тая коварна болест????????????????????????????Милиони незнайни хора,всеки си носи кръста!

35

saki

преди 12 години

очти всяка трета българка между набор 73 и 79 е безплодна. Каква ли е причината?

34

Анонимен

преди 12 години

Винаги има опасност от радиацията. Всяка година умират милиони хора от рак причинен от радиацията от космоса и слънцето, някои от тях са по-млади и от Петров.

33

KOTKOB 71

преди 12 години

Stiliane begai ot tozi lekar, zastoto pravi PR na tvoia grb.kolko deca ot Montana dnesni tvoi vrstnici sa bolni ot ostra levkemia. kolko.towa e nai prostaskoto piene na krv ot jiv 4ovek. ***, ia im fukai muteraikite na tezi kaputi, gledai si sebe si, semiestvoto, rodninite i priatelite-tolokoz mnogo hora te obi4t i sa4uvstvat. i se vrni nazav v vremeto da vidis ce sastite tezi lekari ne sa ti kazali za bolestta a se butali da igraes....prostaci

32

Анонимен

преди 12 години

Тоя лекар е бавно развиващ един известен футболист е болен от левкимия и Чернобилската радиация виновна че да не е бил само тоя тогава на 6 години , ако се съди по тези думи половината народ в БГ трябва да е болен !!!!! А за стимулантите нищо не се казва където ги взимат футболистите сигурно са напълно безвредни и от тях неможе да се фане болест !!!

31

Истината!

преди 12 години

Виновни са комунисти и убийци като Боко Тиквата който тогава е на ДС!

30

Анонимен

преди 12 години

Стига ПРОСТОТИИИИИИИИИИИИИИИИИ,бебетата умиращи сега от левкемия къде са били тогава???СПЕКУЛАЦИИ! Имал е да го изживее,ще го изживее!Дано се оправи!Само той е болен от 5 000 000 000 народ?

29

123

преди 12 години

е то може и ЦРУ сега да са го облъчили да го разболеят - и да направят малко пропаганда срещу Русия уж Чернобил