49

Анонимен

преди 12 години

45Бря, бря, бря! То било голям ад навремето! *** що ли само ти знаеш за тези случаи!

48

Анонимен

преди 12 години

Наказателна отговорност и затвор за всеки над 14 год.Децата не убиват...

47

НМ (народна милиция)

преди 12 години

ДО 42. Само така,ха,ха,ха

46

Анонимен

преди 12 години

С две думи - децата сега са пълни ***. На 22 съм, още помня като съм била на техните години и какво ми е било из главата, обаче с приятелите ми сме имали и страх и съвест и родителски контрол. Жалкото е, че за това, което става не са виновни тези деца, такива са ги направили техните родители.

45

Анонимен

преди 12 години

Що се учудвате ?ми нали децата ни виждат, как един рекетьор стана премиер, виждат по телевизията как същия показва хватки и рита министрите си, чува как се заканва на тоя или оня. Е питам Ви, като виждат това нащите деца, какви очаквате да станат ?

44

густо майна

преди 12 години

Не се косете толкова. И едно време, по Живково ставаха тези работи, само че се криеха и нямаше гласност, нито пък нет, за да се разпространяват клюките. Само пример давам какво лично съм видял и преживял за една година: на бригада в Стамболийски едно момче беше наръгано с нож от селските бекове и умря. За тях основно забавление беше да се заяждат и на банди да причакват и бият бригадирите от Пловдив, защото изпитваха селски комплекси пред нас. Едно момиче пък, пак на същата бригада умря, защото при едно уж майтапчийско замерване с буркани с компоти един я уцели в главата. Първо, повръщаше, приеха я в болница, после разбрахме че е починала. Отделно беше истински героизъм да минеш вечер през някой парк, където местните бараби пиеха ракия и свиреха на китари. И там за няколко смъртни случая от побои и наругвания знам. Така че не ми говорете, всичко си е едно и също, даже сега по-рядко чета за такива простотии, просто едно време не се знаеха нещата. Само има разлика, че като умреше някой, виновният отиваше в ТВУ или в затвора ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

43

Анонимен

преди 12 години

Държава на мутри и олигарси,всички други са техни роби.Тази страна не може да бъде член на ЕС,тука е беззаконието,тука е анархията.

42

НМ (народна милиция)

преди 12 години

Уродска работа.Когато бях на възрастта на тези деца се биех често,но никога не е имало такова озверяване,това може да го потвърди всеки на възраст около 45.Може би ние сме виновни няма ги човешките ценности като това да подадеш ръка на някой или да помогнеш на по-слабия.До къде ли още ще отидем с тази омраза.

41

Майка и Съпруга

преди 12 години

Аз от 4 години правя секс с сина си който е голямо момче на 16 години.Работя в министерството на правосъдието и съм потресена от тази новина която насаждат сега от сайта Днес.бг.Насаждането на омраза е подсъдно.

40

Az

преди 12 години

За да се стигне до там да му вадят бъбрека значи не е било просто по 2 тупаника а са продължили да го ритат в бъбреците докъто е бил на земята... *** зверската история

39

Анонимен

преди 12 години

Държавата съвсем не е виновна за това, че децата са такива. Тия лапета си имат дом и нито Бойко, нито СерГЕЙ е там, за да ги възпита. Ти не може само да му хвърляш пари на това дете, за да яде, да не му дадеш никакво възпитание (защото според теб това винаги е работа на другите) и да се интересуваш само като стане нещо такова. Родителите са тези, които правят човек от децата и не ме интересува кой какво казва, но понякога си им трябва бой от бащата/майката, за да разберат някои неща.

38

РАЗБИРАТЕЛ

преди 12 години

ДОКАТО НЕ ЗАПОЧНАТ ПУБЛИчНИ ЕКЗЕКУЗИИ НА ПЛОЩАДИТЕ НА ТАКИВА *** И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ, ДОТОГАВА щЕ НИ УБИВАТ ДЕЦАТААКО ВСЯКА НЕДЕЛЯ СЕКАТ ПО ДЕСЕТТИНА ГЛАВИ, ПРЕСМЕТНЕТЕ КОЛКО ГАДОВЕ ЩЕ СИ ПОЛУчАТ ЗАСЛУЖЕНОТОЗАщОТО ТОВА НЕ СА ХОРА. И ЗВЕРОВЕ НЕ СА.ТОВА СА ИЗВРАТЕНИ *** И КУРшУМ ИМ Е МАЛКО ............

37

БГ

преди 12 години

Това е държавата на статистиката ?И нищо не се ---ПРЕДПРИЕМА ,САМО СЕ ---КОНСТАТИРА ,РЕЗИЛЪТ ЩЕ НИ ПРЕСЛЕДВА МНОГО ДЪЪЪЛГО!

36

@

преди 12 години

еххх,Боже.бих искала да ви разкажа нещо-моя роднина пътувала със самолет до Франция с група французойчета на възраст 13-16 годишни,момичета и момчета,пубери с друга дума.5 (пет)минути след като дечурлигата са се настанили всяко едно от тях извадило книга или учебник и започнало да си чете.виновни няма ,да влезе пребития.дай Боже детето Андрей да се оправи,дай Боже децата на България да станат по-мислещи от родителите си,Господ да ни пази

35

60 000 полицаи

преди 12 години

7,4 млн население и 60 000 полицаи - от 100 човека над 18 год 99 са граждани и 1 полицай с 1000 лв заплата и се пенсионира на 40 годБОКО, ТИКВО ВКИСНАТА, БДЖ И БАН ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪКРАЩАВАТ ?????????

34

ФЪФ ---Бг

преди 12 години

Деца раждат деца ,деца убиват деца ,деца проституират с деца ,деца не ходят на училище ,деца са оставени от родители ,.............до кога ?Липса на ---ДЪРЖАВНОСТ ,от страна на общество и институции !

33

Анонимен

преди 12 години

Страшно е хора! Страшно е...ще се намери ли сила да се противопастави на този кошмар в БГ?!

32

Бащата на Вальо

преди 12 години

Сина ми Валентин е невинен и това ясно се вижда още от джипа с който ще го взема от детска педагогическа стая.Моето момче е добро и много обича да свири на китара.Всички комшии ще кажат само добро за Вальо.Аз работя в минестерството на Дянков и от 3 години съм член на ГЕРБ!Aрe сeгa цървулкувци бедни бегайте да си лапате балончетата.Тук е страната на нас тези които можем и знаем как.

31

Анонимен

преди 12 години

Ами така! не може мутра да е начело на държавата и поведението на другите да е различно! Историята си имала предистория! Жалко за детето! Само казваме жалко и нищо не правим! Изродска нация сме!

30

до дебила 19

преди 12 години

Като мвр не може да предвижда ,щото гледа някой да не му наруши рахатлъка,да вземем да го закрием,и да се оправяме сами-кой както може...Поне ще се спестят сума ти милиарди за заплати,пенсии и.....