46

Бесепар

преди 12 години

Лошия матриал,дето гласува за ГЕРБ сега да духа супата и стачкува.Те,тва е.Сега за безработицата-12,4%,това че всеки втори не се осигурява както и че няма дъжд е виновен Станишев.Да му е ,,свето,, името на Тиквата и зелниците около него.

45

Марк

преди 12 години

Аман от хрантутници в тая държава!Обясняват му, че БДЖ е с 800 млн дългове и не може да ги плати, а то *** иска още да цица от държавната бозка!Същите тъпири като в Гърция!Всички стачкуващи да бъдат подведени под отговорност за причинените вреди на пътниците и товародателите!*** не разбират , мче така ще предизвикат фалита и не 2000 , а всички ще останат на улицата!Но какво да очакваме от казионния КНСБ наследника на БПС /"трансмисията на политиката на БКП", както се наричаха

44

Странджата

преди 12 години

Нека всички излезем на 30 ти на улицата и протестираме срещу Тиквеното некадърно управление.Да изхвърлим тия *** герберастки от власта.

43

Анонимен

преди 12 години

Октомврийската революция на ГЕРБНа 23 и 30 октомври в България се извърши изборен преврат, който подмени вота на народа и даде цялата власт в ръцете на Бойко Борисов.След изборната нощ на 30 октомври ГЕРБ пое по пътя на болшевиките, а Борисов е българският Ленин. Както превратът на Владимир Илич е немислим без Дзержински и неговата Чрезвичайна комисия (ЧК), така и Борисов има своя екзекутор шефът на МВР Цветан Цветанов.България стана първата държава в ЕС, чийто вътрешен министър е шеф на предизборен щаб на управляващата партия. Българският Дзержински творчески приложи болшевишкия лозунг Вся власт Советом и една партия превзе държавата, а един човек държи съдбата на седем милиона граждани.Официално Бойко Борисов е премиер и председател на управляващата партия, неофициално президент и председател на парламента. Добавим ли, че министрите в кабинета са дистанционни управления на премиера, време е да говорим за едноличен режим на управление.По конституция България е парламентарна република, но след 1989 г. нито един председател на Народното събрание не реализира правомощията си. По простата причина, че този най-висок пост в държавата винаги е в сянката на министър-председателя, който дърпа конците на народните представители от управляващата партия.Пред очите на народа, за 22 години парламентарната република се трансформира в премиерско управление, но при ГЕРБ то се *** в премиерска диктатура. Дори контролиращата институциите съдебна система стана държанка на премиера и вътрешния министър, които за две години овладяха кадрово две ключови структури Върховния административен съд и Софийски градски съд.

42

James Watt

преди 12 години

Като гледам коментарите и ми става зле. ОК, да допуснем че се стигне до предсрочни парламентарни избори и ги спечели БСП. Какво ще направи, за да стабилизира БДЖ? Отговорът е ясен - нищо. Нали комунистите винаги и за всяко нещо разполагат с "пакет от оздравителни мерки". Хайде сега да им видим "пакета". Едно е ясно: ако зависеше от тях отново щяха да теглят заеми, с които да продължат да наливат пари в бездънната яма БДЖ. И после да тръбят как са се справили. А кой ще връща заемите? Ние!

41

Ran

преди 12 години

А против тая мизерия във влаковете и високите цени на билетите кога ще стачкуваме. Ако ги бяха приватизирали навреме железниците, отдавна проблемите щяха да бъдат забравени. Това ще е винаги дереджето в бг докато управляват комунисти.

40

те така

преди 12 години

и синдикати и БДЖ май стачкуват за едно и също - да се запази сегашното положение на разпад на железниците, това малко на садо-мазо ми прилича

39

длкмцм

преди 12 години

управляващите ни са зверски прости пръчки със селски манталитет, само че няма как някой свестен да застане на тяхно място щото няма да има нужната подкрепа на някои ''икономически'' кръгове. УСПЕХ НА КОЛЕГИТЕ КОИТО СИ ТЪРСЯТ ПРАВАТА!

38

Анонимен

преди 12 години

Абе муджо , купихте *** -престъпление ,вие сте по зле от коза ностра .Купувате си власт ,после ни я изкарвате през носа.БДЖ *** гласове ли ще изплаща сега или болниците и пенсионерите ?

37

Анонимен

преди 12 години

ДОЛУ НЕГРАМОТНИТЕ ГЕРБОВИ МИЛИЦИОНЕРИ ДЯНКО,БОКО,ЦЕЦО И ТЯХНОТО ПОЛИЦЕИСКО УПРАВЛЕНИЕ ДИКТУВАНО ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ИМ ГОСПОДАРИ.ДОЛУ НА КОМУНИСТИ4ЕСКИТЕ ДРУГАРИ ДЯНКО,ЦЕЦО,БОКО ,КОИТО ЗАБРАНИХА ПРАВАТА НА 4ОВЕКА,СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И ПЕ4АТА .ДОЛУ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ БОКО,ЦЕЦО,ДЯНКО КОИТО РАЗДАВАТ НА ВЕРСИЯ БЪЛГАРИЯ КОТО 4ЕЛИ ИМ Е БАЩИНИЯ НА ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ САЩ.

36

галактика

преди 12 години

Тъжно е, но съм ЗА! Не вярвам в добрия изход на стачката, но трябва да я има, колкото и жалко да звучи това.Винаги съм уважавала чувството, наречено достойнство. Някои въстания в българската история са завършвали зле, с потушаване, но те са останали в историята ни като пример за гордост. Все пак - УСПЕХ!

35

Анонимен

преди 12 години

Кабинета питаме - Защо хората стачкуват ?

34

приятели !!!

преди 12 години

подкрепете стачката, вземете пачката, гепете резачката и да изпием пиачката !!!!оляяя-ля-ля-ли-лили-ля-ля !!!!!

33

Гербер

преди 12 години

До 29/ Какъвто и да е Бойко, просто показа на комунистите и на техните изчадия, че пък към светлото им бъдеще на комунизъма-идиотизъма им просто няма.

32

Прогнозата!

преди 12 години

Ако днес не подкрепим стачната на железничарите, а другата седмица протестите на синдикатите, всички заслужаваме още 20 години генералния секретар на ПП ГЕРБ да ни бъде вожд и учите и велик държавен кормчия!

31

Анонимен

преди 12 години

23 - Тоя пък! И какво видя Европа!? Една баба в комисия от ГЕРБ в Плевен, дето крие бюлетини в чорапите си, едни депутати, дето носят чували с изборни книжа на бременни и куп демократични герберски процедури! А германските и датските наблюдатели възкликнаха "Касирайте":)))))

30

Chico

преди 12 години

до 21/Не е вярно това, че навсякъде хората били против герб. Виж статистиката от изборните резултати. Това сте навярно шепа платени драскачи тука на комунистите. Времето на станишевци отдавна е история.

29

До 23

преди 12 години

Европа отдавна разбра, че Боко е маша способна за една похвала и едно потупване по рамото, както и за едните магистрални комисионни да унищожи собственият си народ.И той го доказва, нима не виждаш Гербере?

28

Пламен

преди 12 години

Със вас сме жепейци.Разкажете играта на продажните си шефове.На всички е ясно че целта е приватизация на БДЖ - затова е целия цирк.С вас сме - не се предавайте.

27

до Не може така !

преди 12 години

Може, може ... когато няма кой да ти потърси отговорност за купени и фалшифицирани избори, може!