30

Анонимен

преди 12 години

Двете жертви в Катуница са ваша заслуга, МВР!

29

Анонимен

преди 12 години

Това, което започна като протести срещу ромското малцинство в България, прерасна в гняв срещу правителството на страната, коментира телевизия Евронюз.Протестите бяха провокирани от убийството на български младеж от роднина на ромски лидер, но ...арестът на заподозрения мъж не спря безредиците в 14 български града.Демонстрантите използват момента, за да изразят недоволството си от корупцията и от икономическата ситуация.Имаме калпав премиер и нашият министър на вътрешните работи е учител по физическо. Те трябва да си тръгнат, посочва един от протестиращите.

28

Анонимен

преди 12 години

по-важното според полицията е, че в Катуница нямаше *** жертви. Български имаше, но това е според тях не е толкова важно, по-важното е, че нямаше *** жертви.

27

Анонимен

преди 12 години

Хакнаха страницата за координация на протестите във Фейсбук. От около час е недостъпна.

26

писна ми

преди 12 години

искам да знам дали днес сме на площада да протестираме с/у правителството и съдебната система? Или ако искате направо да посетим Кирето да го сложим на мястото му?

25

Граждан

преди 12 години

А двете загинали момчета какво са ако не жертви? Гордейте се с това, че няма *** жертви! ***. Вси *** ***!

24

Анонимен

преди 12 години

РАЗОРЪЖЕТЕ *** ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛ КОНФЛИКТ! ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ, ЧЕ ДОПУСКАТЕ ДА НОСЯТ ОРЪЖИЕ ПО УЛИЦИТЕ И ДА ЗАПЛАШВАТ. НАКРАЯ ЩЕ УБИЯТ ОЩЕ НЯКОГО И ЩЕ СТАНЕ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ. МВР ДА НЕ СПИ А ДА ДЕЙСТВА!

23

Анонимен

преди 12 години

17 много си глупав

22

Манго

преди 12 години

В Катуница наистина нямаше жертви ! ( Българите не се броят ) !

21

Анонимен

преди 12 години

като не броим двете българчета за мъртви

20

Cs

преди 12 години

ima uj v 19 na su6tite mesta , kakto v4era , no triqt vsqka grupa v feisbuk , kudeto se organizirat mladejite

19

ИДИОТИИИИИИИ

преди 12 години

Нямало ЖЕРТВИ ли? Ако беше УТРЕПАН ПОНЕ ЕДИН ***, щеше да е жертва, а РАЗМАЗАНОТО БЪЛГАРСКО МОМЧЕ- дори и жертва не е!!! ПОЛИЦИЯТА пази *** и работи срещу българите!!!

18

Анонимен

преди 12 години

УБИЙСТВОТО НА АНГЕЛ ПЕТРОВ Е КЛАСИЧЕСКИ СЛУЧАЙ НА УБИЙСТВО ПРЕДИЗВИКАНО ОТ РАСОВА ОМРАЗА И КСЕНОФОБИЯ! Не разбирам защо това се премълчава. Растистките скандирания по време на протестите бяха предизвикани именно от този факт!Не мога да разбера защо медиите премълчамат този факт и обвиняват протестиращите? Протестите не са Акция, те са Реакция! Реакция на едно брутално убийство и причините довели до него.

17

Анонимен

преди 12 години

Нормални ли са тези мутромилиционери? Покрай вожда им Боко тиквата всички изтрещяха от наглост.Нямало жертви. За мутромилиционерите двама загинали българия не са жертви. По-важно е, че сред избирателите на гроб няма пострадали. Тях нашата полиция ги пази.

16

Петко

преди 12 години

Тва е добре , но как ще обясните 3 къщи на по 3 етажа със липстващи мебели секции телевизори и всякаква техника които бяха запалени и интересно народната милиция седеше отсрани гледаше и не се намеси докато ги запалят отвън и малко поочукат отвътре ??? За изнаснето на всичката мебел , секции и килими са необходими 3 тира и поне 50 човека за поне 5 часа за да ги изнесат и натоварят ??? Тука става умишленото убийство , веднага всичко е блокирано в Катуница и веднага следва запалването . Нагласена

15

Анонимен

преди 12 години

както се пееше в една руска песен.Еще не Вечер...Еще не Вечер...

14

leonsio

преди 12 години

От 8 къщи на Цар Киро на улицата полицаите не успели опазят само две от къщите на ромския бос. Ми тоя има с две повече даже и от Цецо! Не разбрахте ли, че не ми дреме за *** къщи на ***, а за сгазеното момче, Калинкеееееееееее

13

до 11

преди 12 години

Те протестите на са точно срещу управляващите, а срещу *** и скапаната съдебна система. Те си бяха такива и преди това правителство.

12

...

преди 12 години

POLIZIQTA V KATUNIZA E REAGIRALA MNOGO ADEKVATNO ( ZA PARVI PAT ), SHTESHE DA IMA GERTNI AKO POLIZIQTA BESHE AGRESIVNA ; BALGARITE SA ZAPALILI KASHTITE NA PRESTAPNIZI I BEZ TOVA SHTE BADAT KONFISKUVANI ??? ; AKO BALGARI I POLIZIQ SE BIQT I IZBIVAT ? TOVA LI E PRAVILNIQT PAT ??? POLIZAITE KATO IM DADESH VLAST BIQT MNOGO I IZLISHNO !!!AKO NARODA SE VDIGNE SHTE OMETE I POLIZIA I ZIGANI I NISHTO NE MOGE DA GI SPRE, VSICHKI GO ZNAEME TOVA, NO NIE NE TRQBVA DA SE IZBIVAME POMEGDU SI ZA *** !!!

11

Анонимен

преди 12 години

абе, днес има ли насрочени протести срещу управляващите?