13

чочо

преди 12 години

от кол и въже ,все за избори се борибългите останаха малко,може всички да минат през власттатрябва старите муцуни който са от преди 20г да изчезнат за да има място за нови

12

...

преди 12 години

Големи коментари. Една банда *** сме ние, никаква държава не сме.... толкова да сте ограничени и дебилни. На вас ви е еб.на мамата и няма да си оправите мисленето никога.

11

Анонимен

преди 12 години

Аз съм за Каракачанов най-стабилния изпитан боец. Кви са тее вчера се пръкнаха като политици Този и Пленалиев днеска Президенти да стават. Ами ако излезат мекерата като Боко.

10

Анонимен

преди 12 години

Песните на Витков са пълен отврат и простащина.Ще дам наказателен вот на останалите политически *** и ще гласувам за Витков.Ако стане президент, надявам се да има кой да го научи какво да говори.Дори да го боли" гъ.а", да бъде така добър да не го споделя с обществото.

9

Юберменш

преди 12 години

Майко мила, на какъв индивид българите залагат спасението си и в какъв индивид виждат "протестния вот"...

8

фори

преди 12 години

на всички ***-да го духат

7

Търсих но не намерих

преди 12 години

Не намирам името на г-н Йоло Денев за кандидат-президент. При такъв премиер най добре ще е ако Йоло бъде президент. Представяте ли си как двама такива *** щяха да ни веселят ?

6

Ф.С.В

преди 12 години

Светльо има голям шанс да стане президент ..хората ще накажат гадните досадни политически лица ...смешното в случая е че те въобще не го смятат за конкуренция .а и какви кирливи ризи могат да изкарат срещу него --че се е напил хихихихихи Аз ще гласувам за него ==достатъчен ми е само един ден да гледам изкривените мутри на Волен. Кунева и Плевнелиев и други синьочервени мишки църкащи за власт да гледат учудено как кокала е при музиканта хахахаха

5

Nobody

преди 12 години

Ай дано след изборите им дадеш основание да пеят твоята собствена песен "Боли ме ***!"

4

ГРОБ за ГРАБ

преди 12 години

Скакауеца е *** ,като Плевела ,но поне не е толкова прикрит,нагъл и крадлив!!!

3

gosho ot pochivka

преди 12 години

preziden prezident to bez tva prezidenta nqma vlast po-dobre da e toi za nego 6te glasuvam

2

Перник

преди 12 години

Успех Светльо

1

rock-n-rollah

преди 12 години

Айде Светльо. успех на изборите! Ако се реша да гласувам, то най-вероятно ще гласувам за теб, тъй като другите 'стари муцуни' са ми ясни като бел ден.