12

Анонимен

преди 13 години

Хаха, във фалирала Гърция получават социална пенсия 500 Евро, у нас 100лв. и нека им на тъпите гърци - не могат да вдигнат пенсиите, но ниеее? Ние сме номер 1. Наглеци!

11

ПЕНСИОНЕР

преди 13 години

МНОГО Е СБЪРКАНО ВЪВ НАЩА СТРАНА- НА ЕТАПИ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ- ТА НИМА НИЕ ЩЕ ЯДЕМ НА ЕТАПИ. ПЪРВО БЕШЕ 136 ЛЕВА ЕДНОКРАТНО- ПОСЛЕ ПРОЦЕНТННО -СЕГА ЕТАПНО И НАКРАЯ ЯДЕЦ-ПАРИТЕ СА ПОХАРЧЕНИ АТ СТАНИШЕВ.

10

kulio

преди 13 години

отново гладни комунисти са изпаднали в сляпа злоба! Няма вече комунизъм, няма вече кифли по 14 ст. бедняци! Отиде си комунизЪма! Вече ще трябва да работите за да има какво да ядете!

9

Анонимен

преди 13 години

Дянка и как да дойдат инвеститори, бе пич. Днес така - утре инак, каква стабилност предлагате..., във всяко едно отношение сте такива...Ще има Белене-няма да има, ще намалим ддс-то -няма да го намалим, ще повишим доходите-няма да ги повишим, и т.н и т.н....

8

Морето

преди 13 години

Дянков има сериозен психологически проблем - не може здравомислещ, уверен и компетентен в областта си човек да си сменя позициите на противоположни посоки само за броени дни. Един път - случва се, втори път-ок, трети -никой не е безгрешен, но при него е системно, ежедневно. И макар че не следя ежедневно политика, многокартно съм го хващала, че той е от хората, които без никакъв срам и скрупул те гледа в очите и лъже.Това е най - неувереният министър.

7

Анонимен

преди 13 години

Въпреки всички препятствия сложени от кумунизите на Гоце и СереГей, доходите на българският народ нарастват, благодарение на волята и упоритата последователност на политиката на Борисов и Дянков!Хвала такива БЪЛГАРИ!

6

до :1

преди 13 години

Ще ги вдигат,но ще вдигнат и цените...т.е.-отново ще ни прецакат.

5

Жоро

преди 13 години

Е няма такива ***

4

Анонимен

преди 13 години

Тия се въртят като пумпали!Какви инвестиции да се очакват при такова хаотично движение на министерските частици?

3

Анонимен

преди 13 години

Ще ги вдигнат разбира се.

2

уу

преди 13 години

Нямам думи да изкажа възмущението си към подобни управляващи.

1

Елф

преди 13 години

Последно-какво вдигате ли или не?Много лъжи напоследък.Като тука има -тука нема.*** работа!