14

Бай Димо

преди 13 години

До *** номер 8: Знам за разликата между английски и американски галон. Но в статията не се обсъждат мерните единици по света, а се говори за цената на американския галон, "умнико".

13

прокси за Петкова

преди 13 години

Да, трябва дас ме свободни, защото свободата е безценно нещо. Но трябва за доста неща да се самоограничаваме, по разумно разбиране за нещата, а не чрез полиция и роботна диктатура, каквато искат някои хора! Много хора по светат рябва дас е самоограничават да не правят повече от едно две деца, да не карат за кеф техниката само за кефа си и забавления. Това унищожава планетата. А и разместването на пластовете и като метали, петрол по региони и състояния допълнително превръща живота в ад, смърт.

12

tulski

преди 13 години

4.5 литра е английският галон, а американския е 3.78 л

11

Анонимен

преди 13 години

"Така че гневът по-скоро е свързан с усещането за упадък и загуба на привилегия. Нийл констатира, че евтините горива са един от прерогативите на американската империя и затова американците свързват цените на бензина със способността на САЩ да налагат волята си над останалия свят."Все едно слушам *** да се вайка, че не му е безплатен тока просто защото е ***.... Ей ДАН НИЙЛ с какво вие сте повече хора от останалите бе?

10

Петкова

преди 13 години

Аз пък ще ви кажа друго: протестират, защото са свободни хора. Те имат също много нисък данък върху продажбите, нещо подобно на нашето ДДС - около 7 процента, и все пак ако някой си позволи да го вдигне, ще стане война. Само тук сме свикнали да плащаме на държавата всичко, което й хрумне да си поиска.

9

БМ_21 Град

преди 13 години

Отговора на зададеният въпрос е много ***- тези гадняри са свикнали да живеят на широко, експлоатирайки целия свят, чрез далавери, натиск, покупка на продажни политици и военни заплахи! Хубаво е тая статия да я прочетат ***-гъзолижци на чичо Сам и да се замислят, а не само да повтарят като папагали локумите на Белия дом! Както умния и работлив немец си плаща истинската цена на бензина така и дебелогъзия *** американски бачкатор да си плаща !!!!!!!!

8

до Димо номер 5

преди 13 години

имперски галон (imperial gallon), равен точно на 4,546 09 литра;американски галон за течности (liquid U.S. gallon), равен на 3,785 411 784 литра.Преди да пишеш провери.

7

до Бай Димо

преди 13 години

Има англииски и американски галон, но тея грездеи явно не правят разлика между двата

6

прокси

преди 13 години

Факт е, че САЩ, Индия, КНР са най-големите потребители на петрол и като замърсители на планетата. Което показва, че щом искат да са пример и за останалите, трябва личон да прилагат икономии и на петрол и като модели автомобили. А и ходенето на пазар на половин километър с кола за едно плюшено мече си е престъпление към планетата, така че да се замислят всъщност доста хора, какви изверги са и дали не сап ричината за смъртта на много невинни, растения, животни и хора по света! Разглезен народ са.

5

Бай Димо

преди 13 години

Eдин галон е 3.78 литра, а не 4.5 л, неграмотници от днес.бг.

4

sas

преди 13 години

Всяко торнадо в Америка ми носи радост.

3

ИНДЖЕ ВОЙВОДА

преди 13 години

САМО ПРОСТИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СИ ТРАЕ... ДОКОГА!?

2

Хм

преди 13 години

Ами да започнат да карат по-икономични коли, бре. Стига с тея Доджове по 5000 кубика. Пък и по-малко ще замърсяват нашата атмосфера...

1

МоРсКи

преди 13 години

Само една (10) бомба ще ги оправи тия нагляри!