90

Анонимен

преди 13 години

Продължаваме да се лъжем, а?И родителите, и децата знаят за секса, но продължават официално да поддържат мита за щъркела?

89

Dan

преди 13 години

Самолет се забива в горните етажи на небостъргач и той се срутва за няма и два часа пред камерите на CNN - да речем, че може, обаче как така паспортите на похитителите бяха намерени в руините и то почти като нови???И как така Осама и Буш са били ортаци в петролния и оръжейния бизнес,и изведнъж Осама става "терорист" а Буш "миротворец, пазител"?Едно ми е ясно по-цял свят бандитите са свързани с властта,и или политика се самозабрави и го гръмнат, или спец частите очистят бандита по същата причина!

88

Анонимен

преди 13 години

Лоша новина! Надявам се скоро да се намери заместник! Все пак осама беше единственият сериозен борец срещу държавният тероризъм!

87

Анонимен

преди 13 години

БГ компютри ще има когато свършат форумните ***, жалещи за убити терористи

86

джонатайка

преди 13 години

Осама бин Ладен пак е убит!

85

2011

преди 13 години

Това, че USA са световен жандарм - м ,да , така е. Цялата им външна политика е насочена към ограбване ресурсите на много суверенни страни , като не подбират методите си. Не зная дали е имало намеса на техните служби върху световният търговски център и каква е била ролята им , но от записите ясно се вижда , че именно самолети се врязват във сградите...../поне в едната/ !

84

Глас Народен

преди 13 години

Браво, да дойдат да си вземат и Костов сега.

83

Анонимен

преди 13 години

до 108Да де но няма и скоро няма да има. Напъни се и се сети защо... :)

82

Цветан Караилиев

преди 13 години

Това е чудесна новина,едно добро послание към терористите-рано или късно,обречени сте!Не може съвременния свят да не може да се справи с подобни кърлежи!Тероризма едва ли ще изчезне,винаги ще има промити мозъци,неразбиращи,че ловко са манипулирани пионки,той е като заболяване,но трябва да бъде ограничаван с всички средства!

81

123

преди 13 години

Тая информация я чувам за 36и път.

80

До 90

преди 13 години

Колега,ако имаше Български компютър с удоволствие бих си купил!А Българските филми напоследък ми харесват,защото са весели и често отразяват реалната действителност! :)

79

TDK

преди 13 години

Голям смях ....

78

Gen

преди 13 години

Преди Цветанов да даде пресконференция не вярвам на подобни слухове. Не може момчетата от МВР да не са участвали лично под командването на ББ.

77

Хвала

преди 13 години

странджата би всички по простащина!

76

I

преди 13 години

Мисля, че такъв човек никога не е съществувал.

75

Чета ви коментарите.

преди 13 години

Няма толкова глупава нация!! Ужас..

74

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Станишев и Първанов ще обявят тридневен траур за българските ***... - гея вече съжалява, че е пропуснал да кръсти дъщеря си /тя разбира се не е негова/ Осама...

73

абе....

преди 13 години

......и сега какво ? Ще търсим друга знаменита цел ли ?

72

аматьор-фокусник

преди 13 години

СЕГА ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ ГО СМЕНИ ТОЯ ОСАМА,ИЛИ ТОЗИ КОЙТО ГО Е СМЕНИЛ МУ Е ТЕГЛИЛ КУРШУМА,А БЕ МЮСЮЛМАНСКА-САТАНИНСКА МУ РАБОТА...

71

Желев

преди 13 години

И след смърта на Осама ще настъпи мир и щастие?Аз не вярвам.Всеки ден от Африка пристигат потенциални осамовци и Европа един недалечен ден ще осъмне с повече араби и африканци,колкото европейци.