37

Космонафт

преди 13 години

А знаете ли, че до Юри Гагарин е имало неизвестен до сега македонец и със славния си крак е стъпил първи в Космоса!!!А знаете ли че Адам е Македонец, а жена му е от луната ...

36

gogo

преди 13 години

Тия няма ли да спрат да се излагат,македонци такива хора няма,македонците са българи ,сега остава да кажат че имат контакт с извънземна цивилизация която говори български извинете македонски :D

35

j

преди 13 години

То Македония няма , ама македонци под път и над път. Няма нещо дето не е измислено или открито от македонци. Е Скопие вече си е почти албанско , ама макетата нали са открили Америка , ще се пренесат набързо. Абе тия поне малко срам да имат , ама къде ти, след такивеа открития няма срам .

34

Мартин

преди 13 години

Луно, луно! Земьо мАкедонска... :D

33

вили

преди 13 години

UGIN ти си голям кретеен! Малоумниккоооо яж ***.

32

Анонимен

преди 13 години

Явно "македонците" сега откриват този факт. Защото по българските списания от преди 20-30 години много се писа за Драган от Охрид. Не помня да са споменавали да е бил македонец обаче. Вярно, македонците ги изобретиха по-късно.:)))

31

ХА-хаааааааааааааааа

преди 13 години

" ...той се издигнал в армията и станал любимец на короната, затова и бил изпратен с Колумб ..."Ха-хаа! Те точно любимците на короната били пращани тогава на такива пътешествия с яхта :)))Баф! Туй мАкетата съвсем изтрещяха!:)))

30

Анонимен

преди 13 години

Същия Драган сега се подвизава в Левски София и му викат на галено Дарко.

29

Уат дъ фак

преди 13 години

Преди време имаше клип във вибокс-а, показващ развитието на македонската нация, започваща разбира се от Ал. Велики и минаваща през Дарвин, Мария Кюри и Гагарин. Най-смешното или трагичното беше, че клипчето беше сериозно - продуцирано от незнам-коя си макемедия :)

28

Анонимен

преди 13 години

Така наречените етнически македонци не престават да се самозомбират,каква Македония през 15 век??ОТКАЧАЛКИ,сега пък огромното гръцко американско население пак ще ревне лъвски за фалшигикациите и иредентизма на хммм както ги наричат СКОПСКИТЕ СЛАВОМАКЕДОНЦИ!!!От един месец насам не спират цирковете по т.н. македонски въпрос и сега отново ИЗВЪНРЕДНИ ИЗБОРИ,И ПРИЧИНАТА Е ПАК СЪЩАТА,ПОГРОМ ВЪВ ВЪНШНОПОЛИТИЧЕСКИ ПЛАН!От Хага до Брюксел разбраха с какви шизофреници си имат работа!

27

Nobody

преди 13 години

Се натпреварувале Македонец, Албанец и Грк ко помалку капки е испрска кога е се фрли во базен. Се фрла Албанецов и испрскал 15 капки, се фрла Македонецов испрскал 5 капки, Гркот се фрла нема капки и судиите велат:- Го молиме Гркот да го повтори скокот.Грков се фрла и пак нема капки. Судите:- Го молиме Гркот да го повтори скокот.Се фрла и пак нема капки. Судиите:- Го молиме Гркот да се фрли во базенот, а не на циментото.

26

Конспирация

преди 13 години

Подобни статии за пореден път доказват че в Македония има огромни залежи от уран на много малка дълбочина

25

вили

преди 13 години

как така аз имам 500 символа?? Анякой пише цяла страница???? Алооооооооооооо *** какъв е този двоен стандарт?

24

Мен

преди 13 години

.. и не е станало през 1492 година, ами през първата четвърт на макезойската ера, по времето на макезаврите.

23

UGIN

преди 13 години

...и на тебе да ти **** майката любопитна ;)

22

вили

преди 13 години

. Има и една друга прелюбопитна история... На един от корабите пътувал пастор, пратеник на Бенедикт II. И той пишел ли пишел истината, която видял с очите си.За убийствата, разрушенията на Златния град на маите в Мексико. Кгато се върнали в Рим той предал писмото дълго 35 страници на Папата. А Марко Поло(който предвождал флотилията) дал дарове на папата - купища злато,диаманти и скъпоцени камъни. Тогава Папата потулил писмото и приел даровете. 5 века по-къдсно писмото е намерено от папа Йоан Пав

21

Анонимен

преди 13 години

ке ви даеме и баце Боко за министар председател

20

anonimen

преди 13 години

hodete vsi4kii i si le4ete kompleksite s tezi maketa i Mkedoniq i vsi4ko ne e interesno. Glupaci

19

Анонимен

преди 13 години

Драган на Испанские Алонсо, а Охрид - Охеда...

18

Анонимен

преди 13 години

ами да вярно е. и на колумб маика му е преспала с македонец 9 месеца преди раждането му. и на обама кърмачката му била 18 годишна македонка. и на кадафи сефтето му било с македонка