11

мкио

преди 13 години

Верно е много са им *** служителите на тези.

10

Генади

преди 13 години

Цялата държава БГ е един огромен Генади ! за огромно мое съжаление ...просто Генади

9

123123

преди 13 години

Сава дума сигурно за Глобулаз преди време им бях абонат за тн Интернет - интернета представляваше включване в мрежата - а след това - прости нищо - гугле не межех да отворя -като се оплаках - ми казаха че това което могат да направят е --- да сменят плана а договора - спрях да им плащам - и сега са ми предали договора на някаква фирма за събиране на дългове - и тука оббикалят комшии ужас -ГЛОБУЛ СА ПЪЛНИ МОШЕННИЦИ

8

факт

преди 13 години

Факт е,че вивателците назначават на работа абсолютни ***.Убедил съм се,че плановете им са мн добри,обаче служителите им са ***.

7

Анонимен

преди 13 години

На същия оператор му трябваха 6 (шест) месеца, а на нас около 15 (петнадесет) посещения, за да прехвърлим едни фактури от физическо на юридическо лице. Истината е, че там духът на социализма (БТК) ще е жив и се проявява и в обслужването и в "услугите".

6

Хвала!

преди 13 години

На такива хора като теб, които от време на време пускат такива статии, без значени от монопола. Важни в случая са позицията ти и това, че явно не си купена. Не са само във ВИВАКОМ такива, просто не трябва да СВИКВАМЕ, защото свикването означава само едно - промяната няма да дойде, защото промяната първо е в нас. Поздравления за позицията, можеше дори по-грубо!

5

Хм

преди 13 години

не ща да правя реклама, ама... - мини на Мегалан... поне докато Мтел не са я посрали :)

4

мдаа

преди 13 години

Ми живееш в България друже тва е.Плюя и на Вивата и на Хъмтъла и на Глобуля, сите са маскари.

3

Handel

преди 13 години

Всъщност и аз имах проблем с заплащането на по скъп план. Служителите в местняи център просто не можеха да проумеят че искам да плащам (и да ползвам) значително по-скъпия бизнес план след като съм частно лице.

2

Анонимен

преди 13 години

"Казваме това, което правим и правим това, което казваме." Изглежда, от Виваком сами не знаят какво казват... пък да не говорим за това какво правят

1

отчаян гербераст

преди 13 години

Оставка на Генади и Симеон Дянков