41

до тъпаните

преди 13 години

тъпани преди 25г имаще хляб който беше така вкусен че го лапахме още на улицата и струваше 7стотинки , сега с долно качество и намален грамаж е 90стотинки, навремето хората копуваха хляб да си хранят прасетата а сега за децата си нямат, айде плюийте простаци такива . аз съм безпартиен

40

българин

преди 13 години

До *** 31:За пореден път става ясно, че такива като тебе от ГЕРБ, освен за разстрел, за друго не стават. Обаче, няма кой. Затова още мърдаш, ***.

39

El

преди 13 години

dva citata:" drastichni sankcii ot 500 lv..." "dosega cenata na hlqba po BDS ne moje da se kalkulira ,zashtoto nikoe predpriqtie ne e napravilo tova".Te za parvi pat shte proizvejdat hlqb ot brashno ,voda i maq.

38

Анонимен

преди 13 години

Абе не мога да разбера до сега хляба по каква рецепта са го произвеждали и от какви продукти, че да се въвеждат стандарт за "простата рецепта брашно, мая, сол (под 1,2 грама) и питейна вода"? Миришело хубаво, ми и без стандарти като мина покрай хлебозавода ми мирише хубаво(на топъл хляб) :| То по-скоро трябва да се въведе стандарт за безалкохолните напитки, които са фрашкани с оцветители, подсласители и всякви други химии...

37

Анонимен

преди 13 години

Радвай те се на хляба, скоро само на него ще наблягате .... заблудени хора с много ниско ниво за задоволяване на жизнени потребности...

36

Анонимен

преди 13 години

Много добре г-н Министър.Продължавайте само така,оценяваме жеста ви.

35

GOSHO

преди 13 години

МИНИСТЪР МИРО Е КАТО ПОЛВИНКА ДОБРУДЖА В ГЛАВАТА

34

работещ

преди 13 години

На истинските *** от снимката не трябва да им се позволява да мърсат хляба. Просто трябва да се обесят. Някой да си спомня, какво беше "стандартът" "Стара планина"? Но, цените на месните, млечните и тестените произведения, както и на напитките, се покачиха с 50% и НЕ СЛИЗАТ. ТОВА БЕШЕ ЦЕЛТА НА МИРО МАЗНОТО. БОЙКО ГО ОСТАВИ ДА НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКИ ХРАНИ ДА СЕ ВДИГНАТ ДРАСТИЧНО. Значи, и двамата са за бесене, заедно с антуража ***. Всичките са червени гадове.

33

Миро тъпото

преди 13 години

Айде.... цена на хляба 2 лева !За всички има, който разбира тук се спира................

32

Д

преди 13 години

Аре, от кога го чакам този истински хляб, браво на ГЕРБ !

31

Анонимен

преди 13 години

Ей българи....Герб и пари да ви даде пак ще мрънкате ей.

30

POINT OF VIEW

преди 13 години

Обещахме няколко простички неща на хората и те се случиха истинско сирене, истински кашкавал, истинско кисело мляко, истински колбаси и истински хляб. Това го направихме, надяваме се те да го търсят,СЕГА ОСТАНА САМО ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ!

29

GrammatonCleric

преди 13 години

"Опитайте го наистина, моля ви!, призова Найденов.Завалията, вече моли хората да ядат нещата правени по стандарт. Опитва се да прави нещо той, ама все не го донаправя, с такова чувство оставам.

28

Емо Стоянов лошия

преди 13 години

Май Мирослав Найденов току що ни призна добружанската си религия.Вкусноо!

27

кака Пенка

преди 13 години

почнахте от това местните велможи от ГЕРБ по места да колят и бесят ,както на времето партийният секретар го правеше,връщане на милиционерщината и действането по анонимен сигнал,нещо с колбасите Стара планина не ви се получи,подозирам и за хляба така....а трябваше да върнете старата образователна система и здравеопазване,тогава щяхте да нямате равни!!!!!!

26

crus

преди 13 години

смешно....къде точно е истинското сирене,кашкавал,кисело мляко,колбаси.....къде са неподкупните,безкомпромисни контролни органи..които бдят като орли върху тия храни.....и как така мааму стара никои не е калкулирал колко ще струва новия хляб??????тоя Найденов много услужливо действа спрямо некои производители ...лакей нещастен...

25

Tina

преди 13 години

Браво!Българските стоки, когато се произвеждат по български стандарт са най-добрите!

24

Демагогийка

преди 13 години

Абе, идеите добри. Вижда се, че управляващите искат понякога да направят и нещо положително.Аз също искам оня хляб от детството си, когато като застанех пред селската фурна и миришеше на прясно изпечен селски хляб ....Добре, но как ще стане това в условията на пазарна икономика и беден народ ?С колбасите стандарт "Стара планина" стана пълен провал. Така стоят на високи цени в Кауфланд и като наближи да им изтече срока на годност ги обезценяват ...Май пак намирисва на демагогия !!!

23

Калин

преди 13 години

какви са тези мазни .. номера .. страната на мазните .. пехливани.. ей сега го местя .. за стандарта !!!тоя .. министър на земеделието ли е . или на стандартите .. ***...ходи ми се мазни . . по ефира, ходио ми гърми по животни .. ловец бил. сякаш ми пука .. в коя европейска страна министър .. премиер или президент с4е занимават с авджийство.. не биха ги Отсреляли .... всичката наред те . до стандарта .. опрели. Смърди ама .. на мазно!!

22

m-lift

преди 13 години

искъм БДС-лепчето утдесну!