32

Скъпи селяни

преди 13 години

КАТО МАЗНИТЕ ДОЛНИ ГЕЙОВЕ СТЕ! И те като им кажеш, че си хетеросексуален започват да те убеждават, че всъщност прадядо ти и прабаба ти със сигурност са били гейове и, че ти също почти сигурно си гей! Вие сте същите - като ви каже някой, че е чист Софиянец, а ние не сме никак малко, то тогава започвате да му обяснявате как със сигурност прадядо ти и прабаба ти са дошли от село! А сте толкова *** и не можете да разберете, че гордостта да си софиянец е въпрос на възпитание, а не на селска фукня

31

Анонимен

преди 13 години

29ти, ами тръгвай си вече

30

селчо

преди 13 години

зелена я, ама добре че сме ние селяните да я опикаваме, та да расте тревата

29

Мразим селяни!

преди 13 години

Вън селяните от София!

28

до 26ти

преди 13 години

Хахахахахаха

27

до 13

преди 13 години

родители кореняци, пък ти си плевел

26

Местен националист

преди 13 години

Бойко обеща да постави ГКПП-та на входовете към София и на бариерата, който няма жителство да не бъде пускан. Ама ето още едно обещание, което не спази. Време е тази *** да бъде прогонена от хубавия, зелен и чист град - столицата на България София!

25

До чист Софиянец

преди 13 години

Евала приятел щом така стоят нещата и *** и баща ти са кореняци, а така като виждам с какво се гордееш подозирам ,че са и първи братовчеди, значи си на върха на хранителната верига и аз искрено и лично ти завиждам за ценностната система.

24

Анонимен

преди 13 години

Петолъчката на бившия партиен дом е унищожена, тази, която се показва по форумите е старата петолъчка и мястото и е в НИМ

23

Анонимен

преди 13 години

Журналистически дописки, в които информацията се обобщава с "и т.н." са ми любими! Днес.бг е еталон за неграмотност и простотия!

22

Чардафона

преди 13 години

София ще е още по-чиста и зелена ако селяните от пронинцията напуснат и не върнат по родните си места!

21

до чист софиянец

преди 13 години

ти трябва да поведеш колоната

20

до чистия Софиянец

преди 13 години

И като са кореняци това те прави богоизбран? Ако само това ти е постижението в живота че родителите ти са от София ние е жал за теб

19

"Мили" СЕЛ

преди 13 години

София е прекрасен град, а ако някъде между блоковете в Дружба и Люлин 1 има *** под балкони проблемът си е ваш! София изключително добре устроен град, има паркове, градинки, има прекрасни културни институции като театри, концертни зали, кина, музеи, клубове, които вие не посещавате. Личи си, че допреди 20г. в него не е имало *** все още! Единствено задръстванията са проблем и то благодарение на Вас, но в крайна сметка и вие нямате др. избор. София е прекрасна, а ако не еи харесваGOHOME

18

Анонимен

преди 13 години

БЪЛГАРИЯ Е ХУБАВА ДЪРЖАВА НО Е РАЗОРАНА НИВА.***,ТУРЦИ,КАРУЦИ ,***,ОБЪРНАТИ КОФИ ,*** , РАЗБИТИ УЛИЦИ,КРАЖБИ, МУТРИ,МИЗЕРИЯ,ГЛАД,ПРОСЯЦИ,БЕЗДОМНИ,......БРАВО НА ГЕРБ И ПЛАТЕНАТА ОБЯВА ЗА КРАСИВА И 4ИСТА СОФИЯ.

17

dreamer

преди 13 години

Периодично се пускат такива теми и започват люти спорове. :Д Аз си харесвам селото в което съм роден- Стара Загора- наистина си е зелена и уютна. Харесвам и селото където уча- Велико Търново. Точно сега ми се разкрива панорамна гледка към съседните хълмове. Въобще не се оплаквам. А вие като се събудите, разходите, чувствате ли се добре сред зеления град?

16

Анонимен

преди 13 години

minytki za reklama..

15

v140

преди 13 години

единствената гордост на така наречените софиянци е че не са от София и че не слушат чалга... по всички останали показатели са много след провинцията :)

14

Мк

преди 13 години

Възпитани са хората :)

13

чист Софиянец

преди 13 години

"Кво означава чист софиянец, да разбирам ли че си на шестия етаж и водата често стига до вас?"Не, това означава, че за да отида до тоалетна не ми се налага да ходя навън и да използвам дупка. А също и значи, че и двамата ми родители са кореняци.