95

8

преди 13 години

"Твърдението, че заплатите в Австрия били по-големи от тези в България напълно не отговаря на истината." TI ILI NE ZIVEES NA ZEMIATA ILI SI V POSTOIANNA VRAZKA S KORABA MAIKA

94

до 73

преди 13 години

ЛукОил не са нито австриици нито българи че да ти носят отговорност за заплатите в Австрия и България... Един човек го каза по долу - никой не ви кара насила да работите за 200 евро.... ама като се натискате за толкова няма кои да ви даде повече!

93

Анонимен

преди 13 години

ta BG e kolkoto edin sredno golqmo selo v Kitai :)

92

Сион

преди 13 години

Мда..Признаха си че преработват *** и продават преработени ***..Няма ли кой да ги одруса тия за милионите разсипани двигатели?! Като не могат да правят качествени горива - аут!!! Без горива няма да останем..И държавата без акцизи и мита..

91

и край

преди 13 години

Re: Цената на нафтата вече е 2,310Мнениеот smallbug на 24 Мар 2008, 0:53Mita6kiq,как така в Германия е 2,23 Евро :( , като тука от балкона я виждам :shock: на ОМВ е 1,329 Евро? Бензините нормал и 95 са по 1,429 Евро.Citroen C4 Grand Picasso 2.0 HDi 138 FAP Exclusive - почти взетMazda Premacy Exclusive 1.9, 74 kW - в употребаMitsu Carisma 1,6 RTL 66 kW- вече споменPrimera P10 1.6 SRi 66 kW - в семейството

90

Анонимен

преди 13 години

Костов наистина е виден икономист!!! Той разработи цял един нов икономически отрасъл в България - този на приватизационните кражби!И много яко се нагуши, а пък сега изведнъж се разтревожил за нашите джобове... Еех, Ванка, недей така, не сме забравили кой си!

89

Шофьор

преди 13 години

Да ги бастисаме с манивелите!Долна крадлива пасмина....

88

Анонимен

преди 13 години

АБе ей!Кога българите ще разберат,че депутатите и министрите и бизнесмените си гледат техните заплати а не на обикновенния човек?Те така си влязоха и в ЕС с техните доходи облекло,коли и къщи.Който неможе да се нери с тях да умира!Това е принципа на ръководене от 22 години насам не го ли разбрахте?Всички бедни са лош матерял!Бедните им пречат те са за ***!Само им развалят хубавите фантазии.Който може да си плаща ще живее!Който неможе ще бъде отхвърлен от обществото им и заклеймен!Това е!!!

87

1

преди 13 години

to dobre kazvat za benzina i dizela no nepishat kakvi sa zaplatite tam i tuka

86

НФБ

преди 13 години

и аз бойкотирам Лукой и неговите бензиностанции...така че на бойкот! Да видим 1-2месеца дали пък ще издържат...

85

до вот

преди 13 години

Re: Цената на нафтата вече е 2,310Мнениеот NisRo на 23 Мар 2008, 21:16Хм :roll: , у наш'то село по ВСИЧКИ бензиностанции днес (23.03.) цената на нафтата е 2.31. Толкова еднаква цена не съм виждал отдавна. В петък пак ще ходя в Румънско да видим там как ще е.

84

The Law of Life

преди 13 години

"Лукойл" вчера погна министър, днес погна Командира. Правилно. Като няма кой да погне "Лукойл"

83

draznitel

преди 13 години

Лукойл продават на едро на всички останали бензиностанции в България, така че дори и от другаде да зареждате, индиректно пак им пълните гушите. Като не ви харесват цените => ходете пеша.

82

Анонимен

преди 13 години

В 9 страни от ЕС са по ниски цените на дизела - като например Литва, Латвия, Полша, Румъния - а в Румъния също има рафинерия на Лукойл, но там има още 9 други рафинерии и руснаците не могат да си разиграват коня както си искат.

81

gfer

преди 13 години

това е ново течение в икономиката, така нареченото "българска "пазарна" икономика", главното правило, е гърби колкото можеш клиентите, те са си офце и другото е , споко тя държавата работи за такива като нас (има се в предвид "бизнесмените"). следваш тези два принципа и гаранця, че ще забогатееш на гърба на някой друг.в България нищо не става без далавера, гърбене, лижи и шуробаджанащина.

80

Шофьор

преди 13 години

Мутренското правителство помага на колегите си монополисти да смучат като кърлежи кръвчицатани, тяхната ммм.....

79

НФБ

преди 13 години

До тук добре но при ценообразуването играят роля и заплатите! У нас при формирането на цините трябва да се има предвид че заплатите са в пъти по ниски отколкото на Запад! И ето я печелбата веднъж от ниските заплати и втори път от високите цени на пазара!говорим за заплатите в този бранш в сравнение със западните заплати в бранша! нека г-н Златев ми отговори както и премиера ...може народа да е "Уфсъ "но знаем да смятаме....

78

Протест

преди 13 години

От 20 дни и АЗ НЕ ЗАРЕЖДАМ ВЪВ ЛУКОЙЛ,питах момчетата във всички бензинстаций откъде зареждат и се оказа че само ромпетрол и еко внасят гориво във БГ.

77

Хм

преди 13 години

"изтъкнат икономист"?!За драгоманския *** ли говорите? Изтъкнат далавераджия и народен душманин - да, ама "изтъкнат икономист" хич не му се връзва... На свинче звънче...Все пак, братушки - по-спокойно! Не знам с колко комисионни сте го дарили, ама все пак той ви хариза Нефтохим-а...

76

Alpin Diesel

преди 13 години

Долна лъжа е да се вземат цените на бензина и дизела по този начин. Да в Австрия цената на литър дизел е 1.355, но това е цена за гориво изключително по-качествено от нафтата за печки, които продават по нашите бензиностанции. Ако се вземе за база цената на по-скъпите модификации тук (да рачем Alpin Diesel, продаван в OMW) то цената на нашия става вече 1.37-1.40 евро за литър.Зареждайки в Австрия, Италия, Франция и други такива, разходът на личния ми автомобил пада с близо литър на 100.