28

Анонимен

преди 13 години

Ако е рекъл Аллах скоро самолетите ще се насочат не към Бенгази, а към двореца на Кадафи. Да припомним, че ЕС водеше преговори с този терорист за милиарди за да спре арабското нашествие в Европа! Същият този ЕС, който ни гледа КППтата с лупа.

27

до 12

преди 13 години

Наистина е добре за тебе "великане" че не разбираш колко си зле. Иначе щеше одавна да се самоубиеш. Според тебе на един подивял главорез, който сваля самотели, взривява дискотеки а сега унищожава и собствения си народ са му виновни американците??? Ти си ГИГАНТ на мисълта бе, исполин, абе направо си за НОБЕЛОВА НАГРАДА, ЕВАЛАТА

26

Анонимен

преди 13 години

22- Па ти не знаеш ли, че българските медици бяха осъдени! И откъде знаеш, че не са виновни:) Ми ад като гледам какво правят докторите съм съгласен с другата версия:) Да не говорим за варенето на ракийката:))))))))))))

25

До № 13

преди 13 години

Да не си някоя издънка родова на Кадафи останала в БГ,под крилото на БСП ???

24

Анонимен

преди 13 години

Аз го подкрепям Кадафито. И морално и финансово

23

Анчо

преди 13 години

Давай Мемоар, стреляй!! :)))

22

Анонимен

преди 13 години

Наистина ли тук има ***,които да подкрепят Кадафи ..

21

.

преди 13 години

13 защото си игра с българите и изнудва цяла Европа и мъчи по затворите невинни жени , защото изби сума ти народ с атентата в Уокърби или защото е наредил с хеликоптери да се обстрелва собствения му народ ? На какво се надяваш и защо плиткоумнико ?

20

Фейсбук

преди 13 години

Има една теория за "Фейсбук" която на мен ми се струва много реална !!Тя казва, че създателите на "Фейсбук" се намират в Ленгли !!!Теорията малко по долу, че Хамерика няма интерес от висока цена на петрола е дълбоко грешна !!! Ако говорим за обикновените Американци, да те нямат интерес от високи цени, но цената на петрола е животоподържаща за БОРСОВИТЕ ИГРАЧИ, а както знаете те си избират президентите в това число и шевовете на Лнгли !!!!

19

Борис

преди 13 години

Давай Кадафи, щом хамериканските мекерета пищят, значи всичко е ОК, смачкай ги.

18

До пост № 10

преди 13 години

Грешиш. Станишев е виновен за всичко което се случва в Арабския свят. Ако не вярваш питай Борисов. Тази вечер не подслушват телефоните. Звънни на Борисов.

17

self-made man

преди 13 години

И къде точно е логиката САЩ да насърчат революция в Египет при положение, че страната се управляваше от техен верен паж в лицето на Мубарак? Да не говорим, че американците отделяха по 1,5 млрд. долара годишна военна помощ за най-верния си съюзник в региона, който винаги прокарваше техните интереси. Египет на практика бе техен васал. САЩ нямат нищо общо със случващото се в арабския свят. Даже бяха напълно неподготвени за събитията, които се случиха в Тунис и Египет. Както и за събитията в Либия.

16

грешка

преди 13 години

не е лебийска ,а е либийска столица!!!!

15

Анонимен

преди 13 години

14 - май не си чул какво каза Боцето за дружбата ни с арабите:)

14

БКП

преди 13 години

Кадафито е наш човек,социалист-другар

13

Надявам се....

преди 13 години

Надявам се полк. Кадафи да успее. Дори в Либия да останат живи само той и членовете на неговото семейство.

12

Анонимен

преди 13 години

11 - С интелектуални ембриони не се малтретирам интелектуално! Господ не е бил щедър към рода ти:) Съжалявам! Истината боли и затова е истина:) Хайде върви да целуваш на Обама израстъците милиционерино ***:)

11

до 5

преди 13 години

*** ще викаш на баща ти, който те е научил на червено скодоумие и те е направил интелектуален инвалид, наистина жалко за тебе

10

Анонимен

преди 13 години

Костов е виновен

9

Анонимен

преди 13 години

След арабските революции ще последва световен мир и благоденствие:) Вече няма да изнасилват американски репортерки, като в Египет!