41

Анонимен

преди 13 години

Водещият също разполагал с подхвърлени флашки - че тя е любовница на брата на Трактора и въртяла *** на известен футболист"И ние получаваме флашки с информация". Това заяви на главната редакторка на в. "Галерия Кристина Патрашкова Мартин Карбовски в предаването си в събота "Карбовски: директно"и я запозна с информацията в тях пред публиката си. "Че си любовница на брата на Алексей Петров, запис как правиш *** на известен футболист, за да му направиш интервю.Мъжът ти работи за РЗС - Габрово на кметски избори, ти нямаш нищо общо разбира се, шеф е на пресцентъра. Продавате с мъжа ти фалшива картина на художника Вукадинов на колекционер с инициали А. С., да не го намесваме сега, защото той не иска да бъде намесен..." На опитите на Патрашкова да отрече информацията Карбовски я закова с въпроса: "Да питаме самия Вукадинов, нека художникът да каже, защото той самият си е познал фалшифицираната картина.""Защо толкова гадно се държиш, изключително гадно се държиш", хленчеше засечената редакторка.

40

Idiot

преди 13 години

Чета тук, че СРС-тата били съчинени, нагласени и неистински...Абе вие вярвате ли си?Това де не ви е тел'визоро в къщи?Натискаш копчето и сменяш канала???***!!!Преди само фантазирахме, а сега вече знаем!!!А нивото на българските управници винаги е било такова...и при тато и след това, та до днешни дни!!!

39

БившКоренякСофиянец

преди 13 години

Тоя го направиха мъченик!Ако е имало престъпления (почвам да се съмнявам) защо Цоко и Боко не събраха доказателства?!как така, Будния Гражданин на Бойко сега му стана враг?! Нещо на семейна разправия ми прилича това дело!Тиквата и Физкултурника срещу Трактора и ХамстераЕгати цирка! Почва да ми липсва Станишев!Ей, кой кара влака докато си дърпате сутиените?!

38

Анонимен

преди 13 години

toia 6to si misli 4e niakoi 6te glasuva za nego ?? mafiot .., Boiko im razkaza igrata .., koi znae kolko o6te kompromati 6te izvadiat napravo sa jalki..SAMO GERB

37

Анонимен

преди 13 години

Може да е всякакъв,но поне научихме истината

36

точния

преди 13 години

Да не забравяме,че всеки е невинен до доказване на противното!УСПЕХ ЗА Г-Н ПРЕЗИДЕНТА ПЕТРОВ!

35

Няма се отърве

преди 13 години

Пак ще го застрелят само че в тоалетна. Тоз който търси - намира.

34

Анонимен

преди 13 години

Те хората са си казали,*** ли е бягай далеко от него....тия хора са навсичко способни и много добре го знам това от личен опит. Никога не падат по гръб и във всеки един момент са способни и на най-лошото и подло деяние,само и само да отърват собствените си кожи !!!!!

33

пепи

преди 13 години

защо млъкнахтее

32

stoon

преди 13 години

давам 1 мин.спаринг Бойко-Алексей,и тъпата глава на Бойко е паднала.

31

мравка

преди 13 години

Алексей изобщо не ми е приятен,но това което казва :важно е съдържаниети на записите ,а не кои ги е изнесъл е изводът които трябва всеки с глава на раменете да си направи.Разберете наи-сетне че ни управляват мутри,ченгета и некадърници.

30

Анонимен

преди 13 години

Ама по муцуните им личи създателите на СРС-та.Добре ги е обучила школата им.

29

стига глупости

преди 13 години

до25Здравейте Г-н Я.Янев.

28

Анонимен

преди 13 години

darjavata na mafiotite

27

ВОТ

преди 13 години

ТИКВАТА 1990-ТА: И МВР ЩЕ НАПУСНА НО ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ДЕПОЛИТИЗИРАНЕ НЕ ПОДПИСВАМ.ДА ЖИВЕЕ БАЙ ТОШО 2

26

,

преди 13 години

по татово време тоя хайдук щяха да го разтрелят на площада

25

Анонимен

преди 13 години

aleksei djaba si dava6 parite za seresetata ha ha

24

ТАЙСЪН

преди 13 години

ЧУДНА ДЪРЖАВА СМЕ! ХОРА ПОДСЪДИМИ ПО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЕРИОЗНИ ОБВИНЕНИЯ ,ЗА КОИТО СЕ ОЧАКВАТ ТЕЖКИ ПРИСЪДИ СА ПОСТОЯННО ПО МЕДИИТЕ И ДОРИ ИСКАТ ДА СТАВАТ ПРЕЗИДЕНТИ! ДРАГИ БЪЛГАРИ, ТЕ СЕ ГАВРЯТ С НАС И С ДЪРЖАВАТА!

23

точния

преди 13 години

ЗДРАВЕЙТЕ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ!ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ!ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ!

22

ritci

преди 13 години

До 2-ри Защото тогава престъпност и управляващи бяха ЕДНО. А сега бате им Бойко ги настъпа много лошо по мазола, и тези СРС-та са опит за ответен удар,но няма да им мине номера,българина не е толкова ***.