23

1

преди 13 години

Абе- стига, бе- селяни и столичани- поне веднъж няма ли да се обединим- колко теми днес си мерите кой по- по- най, а оние горе ни скачат по главите?!

22

Анонимен

преди 13 години

Днес в София, а за Коледа и Нова година и в цялата страна.

21

Груйчо

преди 13 години

Ама новината си е поднесена наистина безпристрастно от сайта:) И снимката една невинна...........:)

20

Провинциалист

преди 13 години

Защо злорадствате, бе селяни и вас няма да ви подмине данъчната секира. Шопите поне имат как да си плащат, а вие ще духате студената зелева чорба.

19

Сивия

преди 13 години

Явно преди 5 години не си имал грам акъл, щом си си купил жилище, около което няма улици. А и като се вземе в предвид какви бяха цените на жилищата преди 5 години и какво е качеството на новото стрителство излиза, че си голям будала. Чудя се сега дали още се чувстваш гъзар докато газиш в калта, за да се докопаш до апартамента, за който си плащал по 1000 EUR на кв. м :-))))

18

"Шоп"

преди 13 години

До този от забравената провинция:Я ми обясни, драги селянино, как всичко отивало за София, когато вие, селяните, си плащате малкият данък в Мало Бучино, но живеете в София? Трошите МОИТЕ улици и спирки, замърсявате МОЯТ въздух, но не плащате моят данък... а си плащате селското данъче и смешният наем.Докато не започнете да се развивате по родните си места и не спрете да ми трошите родния град, "тъй шай, ооо"...

17

Sofia

преди 13 години

Защо тогава всички искат да дойдат в София.С нетърпение чакам празниците за да вида колко Софиянци ще останат:):):)

16

Анонимен

преди 13 години

А някой ще сметне ли колко скача такса смет? Данъците са нищожни спрямо това, което съдрират и въпреки всичко НЕ събират и чистят! Дали ще спечелят в Сф се чудя аз, останаха ли балъци да им вярват??

15

Анонимен

преди 13 години

Нищо не разбрах за Лозенц - над бул.Джеймс Баучър или под него. Много неграмотно е казано в статията. Защото горната част на Лозенец е над бул.Джеймс Баучър. Под него е долната (ниската). Някой ако знае да поясни.

14

1

преди 13 години

Тях не ги интересуват изборите, защото знаят, че са бита карта, ама доде народа не скача, да си напълнят гушите и после беж в чужбина, че по- убаво.

13

...

преди 13 години

Весила Коледа и Честита Нова Година!!! Нека секса да започне .... СЕГА!!!

12

c0ldblooded

преди 13 години

айде гербави *** ЧАООООО..На изборите ще гледате като пребозали телета гаранция ви давам. Кърлежи ненаядни

11

Анонимен

преди 13 години

Да си купят свещи с тези пари

10

ddt

преди 13 години

е,поне справедливостта е възстановена....

9

Лакомия

преди 13 години

Фандък`вица е куха лейка, и малко дете знае, че пред избори не се вдигат данъци, но лакомията на гербаджии е безпределна.

8

Дядо Петър

преди 13 години

Голямата уста ББ е и Фурнаджийска Лопата.

7

Поздрави от прованса

преди 13 години

Честито на столичани...... все пак имат превилегията да живеят в столицата на републиката и да наричат всичко останало прованс....още веднъж честито!!А сега цъкайте минуси да ви олекне...хахахахаах

6

Ръководството

преди 13 години

Какво е "софиАнци"?

5

Възмутен

преди 13 години

Живея в ж.к. Гоце Делчев в сравнително нов блок на около 5 години. Около него обаче, както и около околните 3-4 блока няма нито улици, нито дори алеии. Пред блока няма кофи за ***. Газиме до ушите в кал, когато завали дъжд. В същото време данъкът за жилищото ми, което е около 80 кв. м. е над 500 лв. И сега искат да го дигат още? Справедливо ли е това и къде по дяволите отиват парите от данъците, които плащам?

4

Нов морал

преди 13 години

Съвсем взех да се обърквам:) Нали нямаше да скачат данъците:) И Фандъкова го заяви! Кво стана пак:)